unadarek 3339 #101 Napisano 11 Sierpnia 2021 29 minut temu, M.Mike napisał(-a): No już myślałem że nie zapytasz Grand Compilation z mechanizmem Campanoli Niestety w Citizenach rzadko kiedy otwory są w tych samych miejscach w wersjach bransoletowych i paskowych więc najlepiej od razu polować na wersje bransoletowe. Chociaż paski na nich zazwyczaj leżą gorzej, bo otwory są bardzo blisko koperty. Wypas !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44309 #102 Napisano 11 Sierpnia 2021 33 minuty temu, M.Mike napisał(-a): No już myślałem że nie zapytasz Grand Compilation z mechanizmem Campanoli Niestety w Citizenach rzadko kiedy otwory są w tych samych miejscach w wersjach bransoletowych i paskowych więc najlepiej od razu polować na wersje bransoletowe. Chociaż paski na nich zazwyczaj leżą gorzej, bo otwory są bardzo blisko koperty. Miałem takiego w stali, całego srebrnego, ale był dla mnie nie wygodny i poszedł dalej 1 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #103 Napisano 11 Sierpnia 2021 Miałem takiego w stali, całego srebrnego, ale był dla mnie nie wygodny i poszedł dalej No to powiem Ci, że w tytanie to zupełnie inna rozmowa. Stalowy Moonphase na bransie nosi się mniej więcej jak GTS, nie mam z nimi żadnych problemów no ale czuć wagę i po kilku dniach z rzędu z ulgą zmieniam na coś lżejszego. Tytanowego Grand Compilation nawet nie wiem z czym porównać, nosi się jak 40-42mm, nie ciąży, nie wbija się, spokojnie może robić za EDC dzień i noc, mimo wysokiego dekla. Jeżeli ktoś by miał wątpliwości co do gabarytów tej koperty na bransolecie to z czystym sumieniem polecam wersje tytanowe.W planach mam jeszcze spróbować podmienić bransolety (wyglądają dokładnie tak samo i umiejscowienie otworów wydaje się identyczne), może uEDCuję tym stalowego Moona Chociaż co ja tam narzekam na ciężkie zegarki, od kilku dni OS Saturation Diver nie chce się odkleić od nadgarstka i chociaż po tygodniu noszenia dzień w dzień miałem kryzys i musiałem od niego odpocząć to dzisiaj znowu jest na łapie. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #104 Napisano 30 Sierpnia 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 44309 #105 Napisano 8 Września 2021 ;] 4 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #106 Napisano 8 Września 2021 (edytowane) 5 godzin temu, lysolek007 napisał(-a): ;] ..taki nigdy się nie nudzi 👍🍻 Edytowane 8 Września 2021 przez unadarek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #107 Napisano 22 Września 2021 Dzięki założycielowi wątku jest u mnie i cieszy. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #108 Napisano 22 Września 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #109 Napisano 22 Września 2021 Piękne trio Hogg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #110 Napisano 22 Września 2021 Fajny nabytek, gratulacje U mnie na ogół: Trochę mi się w oczach już mieni:Mam dylemat co zostawić, a czego się pozbyć. Każdego mi szkoda, to pewnie zostanie wszystko 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16083 #111 Napisano 22 Września 2021 Fajny zbiór 1 i 3 od lewej mi się widzi. Ja na razie tak. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #112 Napisano 22 Września 2021 4 godziny temu, M.Mike napisał(-a): Fajny nabytek, gratulacje U mnie na ogół: Trochę mi się w oczach już mieni: Mam dylemat co zostawić, a czego się pozbyć. Każdego mi szkoda, to pewnie zostanie wszystko pozbyć się.... szkoda zegareczków - możesz tą czarną podkładką jak już chcesz/musisz cos sprzedać/oddać z tego zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #113 Napisano 22 Września 2021 6 godzin temu, M.Mike napisał(-a): Mam dylemat co zostawić, a czego się pozbyć. Każdego mi szkoda, to pewnie zostanie wszystko Patrząc na to, że seria signature już jest wspomnieniem oraz na jakość tych zegarków... Nie sprzedałbym 😈 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #114 Napisano 22 Września 2021 Fajny zbiór 1 i 3 od lewej mi się widzi. Ja na razie tak.To część zbioru, tylko te co są podobne do siebie 1 na codzień super, w tytanie jest bardzo wygodny i można nosić bez przerwy, nr 3 mimo tej samej koperty to jednak waga ciężka, ale wizualnie najbardziej mi się podoba. GT to chyba najdłużej nieprzerwanie posiadane przeze mnie sygnatury, kiedyś kojarzyły mi się z biedaPamami, jednak tylko w pierwszej chwili. Później zmienia się zdanie co do nich, mają mnóstwo własnego charakteru i są niepowtarzalne. Po kilku latach cieszą tak samo jak na początku (jak nie bardziej). Fajnie dobrany pasek, z takim jeszcze nie widziałem. Patrząc na to, że seria signature już jest wspomnieniem oraz na jakość tych zegarków... Nie sprzedałbym Ale one... prawie takie same są 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #115 Napisano 22 Września 2021 11 minut temu, M.Mike napisał(-a): prawie no właśnie prawie ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #116 Napisano 24 Września 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4440 #117 Napisano 2 Października 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #118 Napisano 2 Października 2021 Fajne, nawet bardzo.Zastanawiam się czasem, czemu jakiś czas temu zegarki były po prostu ładniejsze, a teraz często takie udziwnione kupy Hogg 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #119 Napisano 6 Października 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #120 Napisano 7 Października 2021 Fajne te sygnatury, przykleił się znowu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #121 Napisano 14 Października 2021 No cóż... Seria SIGNATURE odeszła w zapomnienie... aczkolwiek patrząc na tego ptaszka to chyba pozostaje już patrzeć tylko w tym kierunku: The CITIZEN -Official Site [CITIZEN] (citizenwatch-global.com) CITIZEN unveils Caliber 0200, its first new mechanical watch movement for 11 years.|CITIZEN Watch - YouTube Jestem bardzo ciekawy ceny i relacji jakość/cena 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16083 #122 Napisano 14 Października 2021 Tanio nie jest https://ch24.pl/the-citizen-caliber-0200-z-mechanizmem-la-joux-perret-dostepnosc-cena/ i raczej nie będzie, chyba, że zrobią coś budżetowego. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #123 Napisano 14 Października 2021 21 minut temu, satanic napisał(-a): Tanio nie jest https://ch24.pl/the-citizen-caliber-0200-z-mechanizmem-la-joux-perret-dostepnosc-cena/ i raczej nie będzie, chyba, że zrobią coś budżetowego. ..znaczy co ? - jak go wezmę to mi dopłacą te 22700 - no bo co innego ten minus możne oznaczać !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16083 #124 Napisano 14 Października 2021 (edytowane) To nie minus ~ Edytowane 14 Października 2021 przez satanic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #125 Napisano 14 Października 2021 13 minut temu, satanic napisał(-a): To nie minus ~ a już miałem nadzieję.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach