Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Christopher Ward C65 AM GT4 LE COSC, gwarancja i gratis pasek!
dodany przez
Wujekkarlos, w SPRZEDAM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez enpa
Witam,
sprzedam zegarek Christopher Ward C60 Trident PRO600 Bronze "Ombre" COSC z 2021 roku, także jeszcze ponad 1,5 roku na gwarancji.
WR600, szafirowe, lekko wypukłe szkło z AR.
Koperta wykonana z brązu, szerokość koperty to 42mm bez koronki, grubość 13,3mm, szerokość między uszami 22mm.
Mechanizm to Sellita SW200-1 z certyfikatem COSC, który jest gwarancją świetnej dokładności chodu, mechanizm dobrze znany i niezawodny, rezerwa 38 godzin, częstotliwość 28800 uderzeń/h.
Zakręcana koronka sygnowana logiem producenta.
120 klikowy bezel, piękna tarcza z wzorem "Ombre", datownik, mocna luma.
W zestawie wszystko co fabrycznie: zegarek z oryginalnym paskiem, karta gwarancyjna, ściereczka Ch. Ward, instrukcja, oryginalne pudełko, dodatkowo drugi czarny pasek materiałowy Watch Bandit używany.
Stan oceniam na 9/10. Zegarek w bardzo dobrym stanie, technicznie wszystko sprawne.
Cena dla forumowiczów 4199zł.
Chętnie odpowiem na ewentualne pytania.
Zapraszam również do zobaczenia zegarka na żywo w Zielonce pod Warszawą.
-
Przez lort
Na sprzedaż mój Chronoswiss Tora GMT Chronograph CH 7423
Zegarek kupiony przeze mnie w Niemczech.
Kupiłem sam zegarek.
Sprzedaję go jednak w zestawie z pięknym skórzanym etui podróżnym Bvlgari widocznym na zdjęciach.
Stal nierdzewna.
Średnica 38 mm
Szerokość w uchach 20 mm.
Założony nowy pasek, użyty kilka razy.
Mechanizm kal. C.743 na bazie Valjoux 7750
Tarcza wykonana ze srebra z pięknym ręcznym giloszowaniem, które możemy spotkać w o wiele droższych zegarkach np. Breguet.
Piękne barwione termicznie wskazówki.
Poza chronografem i datą zegarek posiada moduł GMT, obsługiwany dodatkowym puszerem na godz. 10.
Chronograf działa bez zarzutu i dokładnie zeruje. Pozostałe funkcje również.
Zegarek trzyma czas.
Pierwszy właściciel porysował ucha przez nieumiejętną zmianę pasków (teleskopy skręcane na śruby). Ja odświeżyłem ucha i boki koperty.
Szkło bez rys, natomiast pod pewnym kątem w pełnym słońcu widać mikroryski na AR, jednak nie zdecydowałem się na usunięcie AR ponieważ w mojej ocenie świetnie wydobywa piękno tarczy i detali.
Stan oceniam na 8/10
Ceny w Europie tych zegarków w zależności od zestawu wynoszą nawet 18 k PLN.
Moja cena za komplet na zdjęciach to 11 800 PLN.
Odbiór osobisty w Warszawie lub wybrana wysyłka na koszt kupującego .
-
Przez enpa
Witam,
sprzedam zegarek Christopher Ward C60 Trident PRO600 Bronze "Ombre" COSC z 2021 roku, także jeszcze ponad 1,5 roku na gwarancji.
Koperta wykonana z brązu, szerokość koperty to 42mm bez koronki, grubość 13,3mm, szerokość między uszami 22mm.
Mechanizm to Sellita SW200-1 z certyfikatem COSC, który jest gwarancją świetnej dokładności chodu, mechanizm dobrze znany i niezawodny, rezerwa 38 godzin, częstotliwość 28800 uderzeń/h.
W zestawie wszystko co fabrycznie: zegarek z oryginalnym paskiem, karta gwarancyjna, ściereczka Ch. Ward, instrukcja, oryginalne pudełko, dodatkowo drugi czarny pasek materiałowy Watch Bandit używany.
Stan oceniam na 9/10. Zegarek w bardzo dobrym stanie, technicznie wszystko sprawne.
Cena dla forumowiczów 4400zł.
-
Przez enpa
Witam,
Cena dla forumowiczów 4600zł.
-
Przez Perezzz
Zegarek Atlantic Worldmaster 52781.41.21. Klasyczny styl z białą tarczą.
Stan zegarka oceniam na bardzo dobry 9 na 10, możliwe ryski włosowate.
Mechanizm automatyczny Sellita sw200-1 (COSC)
Szerokość koperty 42mm
Rodzaj szkła szafirowe
Wodoszczelność 50 m
Cena 2700 zł 2500 zł plus 20 zł na wysyłkę
Nie wysyłam za pobraniem
Możliwy odbiór osobisty w Warszawie
-