Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez ChauveSouris94
Cześć wszystkim, zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w odnalezieniu zegarka Sturmanskie Aviator 3133/136168, numer seryjny 109/300. To limitowany model, który został mi skradziony około 2016 roku.
Nie zależy mi na szukaniu winnych ani rozliczaniu kogokolwiek. Chodzi mi wyłącznie o odzyskanie bardzo ważnej pamiątki rodzinnej. Zegarek był prezentem otrzymanym na moją przysięgę w szkole oficerskiej i miał dla mnie ogromną wartość sentymentalną, znacznie większą niż jego cena rynkowa.
Jeśli ktoś natknie się na ten egzemplarz – w internecie, lombardach, komisach, na aukcjach lub w kolekcjach prywatnych – proszę o jakąkolwiek informację. Nawet najmniejsza wskazówka może pomóc.
Dla osoby, która umożliwi odzyskanie zegarka, przewiduję nagrodę finansową lub po prostu jego pełny wykup.
Z góry dziękuję za każdą pomoc i udostępnienie.
-
Przez Adi
Na sprzedaż Macbook Pro 14 cali w wersji klasycznej, srebrnej.
Jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny - wygląda jak dopiero wyjęty z pudełka. Stan Idealny. Folia na ekranie od pierwszego dnia. Zero wyświeceń na klawiszach i touchpadzie ze względu na użytkowanie zewnętrznego sprzętu. Bateria ma 46 cykli ładowania i działa od 08.2022 (96%) (podobno ma wytrzymać nawet 1000 cykli). Użytkowany tak, że nie miał nawet okazji się spocić ;). To wersja z procesorem M1 PRO 8 CPU i 14 GPU, dysk 512 Gb i 32 GB RAM DDR 5. 3 porty Thunderbolt/USBC, HDMI, Jack, Magsafe, SDHC. Od nowości dobra folia na ekranie, również folia na touchpadzie, na klawiaturze brak śladów użytkowania. Pudełko, papiery, ładowarka kabel, etui ze sztucznej skóry, MacOs Sonoma. Dorzucam udające skórę etui.
W zestawie oryginalne opakowanie (jeśli to ważne to w idealnym stanie), oryginalny kabel i oryginalna ładowarka 67W.
Oczywiście żądnych blokad etc. Czysty, do uruchomienia będzie.
Jeśli ktoś się przesiada ze starszego sprzętu Apple na chipach Intel - będzie zachwycony skokiem wydajności. Jeśli ktoś nie miał do czynienia to to naprawdę opcja by wejść w ten system bez ryzyka zawodu. Kiedy przechodziłem z poprzednich modeli na ten z procesorem M1 to naprawdę było skok technologiczny, teraz korzystam z M3 Pro Max i różnica już nie jest tak powalająca.
masz rację Dawid
cena 5900 zł z ubezpieczoną wysyłką. 5500 zł! Najniższa cena w Polsce za stan "jak nowy" - 5000 zł!!!
nowy kosztował 13600 zł
-
Przez sinn7
Cześć! Z racji chęci zakupu innego czasomierza na sprzedaż trafia mój tytanowy Breitling Avenger Bandit E13383. Zegarek w bardzo dobrym stanie - śmiało 8,5/10. Na kopercie są drobne zarysowania wynikające z użytkowania, ale nic poważnego i głębokiego > Breitlingowy tytan dość łatwo się rysuje( od samego patrzenia ) . Bezel posiada lekkie przetarcie w okolicach godziny 11, szkło czyste, do tego świetny antyrefleks. Oryginalny pasek gumowo materiałowy w bardzo dobrym stanie. Noszony raczej na gumie Prodiver lub nato. Wszystko starałem się ująć na zdjęciach. Zegarek nie był serwisowany ani grzebany, obecnie na punktualnym chodzie, nie sprawia żadnych problemów. Nie używany w wodzie. Zegarek z 2017 roku, sprzedany w 2020 roku pierwotnie w Niemczech jest paragon w zestawie. Jestem drugim właścicielem. Sprzedaję jako full set - udełko, karty, książeczki, dowód zakupu + dodatkowy pasek - czarny Pro Diver. Więcej zdjęć/informacji proszę o PW. Mistrzem fotografii nie jestem, ale starałem się jak mogłem Wysyłka na życzenie i ryzyko kupującego. Chętnie odbiór osobisty w Poznaniu. CENA WYJŚCIOWA : 14 500 PLN , jestem otwarty na negocjacji BEZ ZAMIAN - TYLKO SPRZEDAŻ! POLECAM!
-