souls_hunter 聽聽 856 #1576 Napisano 25 Czerwca 2024 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Zabraniamy!!!!! Jak my b臋dziemy 偶yli po tylu w膮tkach akcji jak w filmie Hitchcocka??? We藕 Pan wywal mu ten ca艂y nap臋d i zaimplementuj z czego艣 cywilizowanego. Na pewno mo偶na. 1 Cytuj Prawda. Ludzie j膮 ceni膮, 艂akn膮 jej, s膮 nawet gotowi odda膰 za ni膮 w艂asne 偶ycie. Pod warunkiem, 偶e nie dotyczy ich samych. Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 8867 #1577 Napisano 25 Czerwca 2024 1. Szkoda kasy 2. To ju偶 nie b臋dzie UAZ 3. Nie mam ochoty ogarnia膰 w urz臋dach wymiany silnika聽 Ten egzemplarz ma jaki艣 powa偶ny feler i jest nie do naprawienia. Jeszcze za wa艂 te kilka stowek mog臋 zap艂aci膰, tylko nie umiem dosta膰. A i tak na pewno oka偶e si臋, 偶e szarpie dalej i tym szarpaniem wyr膮bie kolejny wa艂.聽 聽 Nie, to nie ma sensu. Trzeba to w 3,14 rozebra膰 na cz臋艣ci, mo偶e komu艣 si臋 co艣 przyda. Totalnie beznadziejny egzemplarz i tyle.聽 Mechanik uwa偶a, 偶e w reduktorze luzow nie ma i szarpie wa艂, tylko szkoda, 偶e na wale te偶 niby nie by艂o, a a te偶 szarpa艂, mo偶na oczywi艣cie w niesko艅czono艣膰 szukac mechanika, kt贸ry to w ko艅cu naprawi, a mo偶na po prostu uznac, 偶e do艣膰 tej zabawy.聽 聽 Je艣li znajd臋 wa艂 to go wymieni臋. Je艣li usterka zniknie, to - w kontek艣cie wymiany krzy偶ak贸w - b臋dzie znaczy艂o, 偶e trzeba zmieni膰 warsztat. Je艣li nie - na cz臋艣ci dziada i do艣膰 tego.聽 0 Cytuj Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
souls_hunter 聽聽 856 #1578 Napisano 25 Czerwca 2024 W leczeniu r贸偶nych przypad艂o艣ci generaln膮 zasad膮 jest zawsze zasi臋gn膮膰 drugiej opinii. Ja bym szed艂 t膮 drog膮. 1 Cytuj Prawda. Ludzie j膮 ceni膮, 艂akn膮 jej, s膮 nawet gotowi odda膰 za ni膮 w艂asne 偶ycie. Pod warunkiem, 偶e nie dotyczy ich samych. Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
艂owca 聽聽 322 #1579 Napisano 25 Czerwca 2024 (edytowane) Zmie艅 warsztat. To nie mo偶e聽 by膰聽 tak skomplikowane w naprawie,聽bo by聽 nie przetrwa艂o聽 tyle lat聽 w produkcji pomimo wszystko.聽 Edytowane 26 Czerwca 2024 przez 艂owca 1 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
TomcioMiki 聽聽 56632 #1580 Napisano 25 Czerwca 2024 Teraz, 艂owca napisa艂(-a): Zmie艅 warsztat. To nie mo偶e聽 by膰聽 tak skomplikowane w naprawie聽聽bo by聽 nie przetrwa艂o聽 tyle lat聽 w produkcji pomimo wszystko.聽 To raczej jest proste autko, co tam mo偶e by膰 a偶 tak skomplikowanego 馃馃 0 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 8867 #1581 Napisano 25 Czerwca 2024 To, 偶e nie wiadomo co szarpie.聽 Szarpie odk膮d go mam, raz bardziej raz mniej, ostatnio tak, 偶e naprawd臋 nie idzie pod g贸r臋 ruszy膰.聽 Je艣li szarpie uszkodzony wa艂, to by艂 ju偶 uszkodzony w momencie wymiany sprz臋g艂a i w momencie wymiany krzy偶ak贸w w tym偶e wale. Czyli albo pracuj膮cy przy nim ludzie s膮 pata艂achami i nie zauwa偶yli uszkodzenia montuj膮c krzy偶ak, albo szarpie co innego i to szarpanie wyr膮ba艂o wa艂. Od pocz膮tku m贸wi臋, 偶e trzeba co艣 zrobi膰 z tym szarpaniem, bo jaki艣 element pr臋dzej czy p贸藕niej nie wytrzyma i okaza艂o si臋 chyba, 偶e przegub wa艂u najs艂abszy.聽 聽 I czemu szarpie tylko ciep艂y? Co to ma do luzu na wale?聽 聽 Trzeba by roz艂o偶y膰 na cz臋艣ci reduktor i tylny most i zobaczy膰 czy b臋dzie tam cokolwiek ewidentnie uszkodzonego. A je艣li nie? Zn贸w kupa kasy psu w zad, bo to gruba robota. Ju偶 teraz w ko艅cu mieli艣my zajrze膰 do reduktora, to zn贸w wyszed艂 luz na wale, znow wyjdzie ze 2000 za wszystko i na pierwszym podje藕dzie po trasie zn贸w b臋dzie skaka艂 jak dziki.聽 I zn贸w przyjad臋 naprawia膰 reduktor i zn贸w par臋 tysi臋cy, a potem oka偶e si臋, 偶e szukamy mostu. A most - sprawdza艂em - troch臋 kosztuje.聽 聽 Tego auta nie op艂aca si臋 naprawia膰. Beznadziejny egzemplarz do utylizacji.聽 0 Cytuj Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
inomarek 聽聽 403 #1582 Napisano 25 Czerwca 2024 (edytowane) To TVN Turbo go zg艂o艣. Jest tam taki program "Naprawy nie do naprawy". Adam Klimek naprawia to co jest nienaprawialne.馃榾馃榾馃榾 Edytowane 25 Czerwca 2024 przez inomarek 1 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
TomcioMiki 聽聽 56632 #1583 Napisano 25 Czerwca 2024 55 minut temu, inomarek napisa艂(-a): To TVN Turbo go zg艂o艣. Jest tam taki program "Naprawy nie do naprawy". Adam Klimek naprawia to co jest nienaprawialne.馃榾馃榾馃榾 Dobry pomys艂 , niech pisz臋 馃馃 0 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 8867 #1584 Napisano 25 Czerwca 2024 Jutro powiem 偶eby zamontiwali uszkodzony wa艂 z powrotem.聽 Przemy艣la艂em i jestem w zasadzie pewien, 偶e montowanie nowego wa艂u do zepsutego UAZa nie ma sensu.聽 Zabieram auto jakie jest i spr贸buj臋 sprzeda膰 na cz臋艣ci. Wystarczy ju偶 tego. Po prostu nie mam ju偶 ochoty szuka膰 cz臋艣ci, p艂aci膰 za napraw臋 wiedz膮c, 偶e i tak nie usuwamy samej usterki tylko jej skutki.聽 聽 Jeszcze mam tylko nadziej臋, 偶e Tarmot poratuje mnie tanim, u偶ywanym wa艂em, bo p艂aci膰 za fabryczn膮 nowk臋, 偶eby w ni膮 r膮bac szarpi膮cym nap臋dem to jaka艣 pomy艂ka.聽 聽 A samej usterki ju偶 szuka膰 nie b臋d臋, bo ile kasy mam jeszcze w艂o偶y膰 w tego rdzewiej膮cego gruchota?聽 聽 Po prostu gdy po 4 dniach diagnozowania us艂ysza艂em, 偶e wielce zdiagnozowano luz na krzy偶aku, straci艂em resztki "serca" do naprawiania tego auta.聽 Ciekawe ile sobie za te 4 dni policz膮?聽 1 Cytuj Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
TomcioMiki 聽聽 56632 #1585 Napisano 26 Czerwca 2024 (edytowane) 10 godzin temu, pmwas napisa艂(-a): Jutro powiem 偶eby zamontiwali uszkodzony wa艂 z powrotem.聽 Przemy艣la艂em i jestem w zasadzie pewien, 偶e montowanie nowego wa艂u do zepsutego UAZa nie ma sensu.聽 Zabieram auto jakie jest i spr贸buj臋 sprzeda膰 na cz臋艣ci. Wystarczy ju偶 tego. Po prostu nie mam ju偶 ochoty szuka膰 cz臋艣ci, p艂aci膰 za napraw臋 wiedz膮c, 偶e i tak nie usuwamy samej usterki tylko jej skutki.聽 聽 Jeszcze mam tylko nadziej臋, 偶e Tarmot poratuje mnie tanim, u偶ywanym wa艂em, bo p艂aci膰 za fabryczn膮 nowk臋, 偶eby w ni膮 r膮bac szarpi膮cym nap臋dem to jaka艣 pomy艂ka.聽 聽 A samej usterki ju偶 szuka膰 nie b臋d臋, bo ile kasy mam jeszcze w艂o偶y膰 w tego rdzewiej膮cego gruchota?聽 聽 Po prostu gdy po 4 dniach diagnozowania us艂ysza艂em, 偶e wielce zdiagnozowano luz na krzy偶aku, straci艂em resztki "serca" do naprawiania tego auta.聽 Ciekawe ile sobie za te 4 dni policz膮?聽 Nie masz warsztatu kt贸ry by dobr膮 diagnoz臋 da艂,ot i tyle i a偶 tyle, my艣l臋 偶e naprawa mog艂a by nie by膰 taka drog膮, a tak to szukanie winowajcy po omacku. Pozdrawiam TomcioMiki 馃馃馃 Edytowane 26 Czerwca 2024 przez TomcioMiki 0 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 8867 #1586 Napisano 26 Czerwca 2024 11 minut temu, TomcioMiki napisa艂(-a): Nie masz warsztatu kt贸ry by dobra diagnoz臋 da艂,ot i tyle i a偶 tyle, my艣l臋 偶e naprawa mog艂a by nie by膰 taka drog膮, a tak to szukanie winowajc膮 po omacku. Pozdrawiam TomcioMiki 馃馃馃 聽 Mnie tylko wkurza, 偶e oni nie my艣l膮.聽 Skoro szarpie ju偶 przez co najmniej 22000km, w mi臋dzyczasie wymieniali krzy偶aki, to sk膮d nagle pomys艂, 偶e przyczyn膮 jest luz na mocowaniu krzy偶aka? Tak jak wtedy, co m贸wili, 偶e do roboty jest 艣wie偶o wymienione sprz臋g艂o.聽 Jakby ko艂o odpadlo to by og艂osili, 偶e po prostu ca艂y czas je藕dzi艂 bez ko艂a...聽 1 Cytuj Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
TomcioMiki 聽聽 56632 #1587 Napisano 26 Czerwca 2024 4 minuty temu, pmwas napisa艂(-a): 聽 Mnie tylko wkurza, 偶e oni nie my艣l膮.聽 Skoro szarpie ju偶 przez co najmniej 22000km, w mi臋dzyczasie wymieniali krzy偶aki, to sk膮d nagle pomys艂, 偶e przyczyn膮 jest luz na mocowaniu krzy偶aka? Tak jak wtedy, co m贸wili, 偶e do roboty jest 艣wie偶o wymienione sprz臋g艂o.聽 Jakby ko艂o odpadlo to by og艂osi艂o, 偶e po prostu ca艂y czas je藕dzi艂 bez ko艂a...聽 Ja nie mechanik, ale jak by by艂 uszkodzony wa艂 to powinien si臋 t艂uc,a nie szarpa膰,co ma wa艂 do szarpania?? Troch臋 uazem poje藕dzi艂em swego czasu, dawne czasy . 0 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 8867 #1588 Napisano 26 Czerwca 2024 1 godzin臋 temu, TomcioMiki napisa艂(-a): Ja nie mechanik, ale jak by by艂 uszkodzony wa艂 to powinien si臋 t艂uc,a nie szarpa膰,co ma wa艂 do szarpania?? Troch臋 uazem poje藕dzi艂em swego czasu, dawne czasy . 聽 W momencie samego ruszania jak krzy偶ak przeskakuje w rozbitym otworze to mo偶e chyba szarpa膰.聽 Tylko chyba nie da si臋 zamontowa膰 nowego krzy偶aka w uszkodzony otw贸r z wielkim luzem i tego nie zauwa偶y膰??聽 Ju偶 pisa艂em - doszli艣my do etapu, 偶e je艣li po wymianie wa艂u b臋dzie szarpa膰 - trzeba w koncu zmienic warsztat, a je艣li faktycznie wa艂 od pocz膮tku by艂 przyczyn膮, to tym bardziej trzeba zmienic warsztat.聽 聽 Bo 偶e zacz臋li艣my od sprz臋g艂a (i pud艂o) to rozumiem, ale tego, co dalej ju偶 nie rozumiem w og贸le...聽 1 Cytuj Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
mkl1 聽聽 5301 #1589 Napisano 26 Czerwca 2024 2 godziny temu, pmwas napisa艂(-a): Tak jak wtedy, co m贸wili, 偶e do roboty jest 艣wie偶o wymienione sprz臋g艂o.聽 Zmie艅 'fachoFc贸F" 2 Cytuj Pozdrawiam Mirek Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
TomcioMiki 聽聽 56632 #1590 Napisano 26 Czerwca 2024 Godzin臋 temu, pmwas napisa艂(-a): 聽 W momencie samego ruszania jak krzy偶ak przeskakuje w rozbitym otworze to mo偶e chyba szarpa膰.聽 Tylko chyba nie da si臋 zamontowa膰 nowego krzy偶aka w uszkodzony otw贸r z wielkim luzem i tego nie zauwa偶y膰??聽 Ju偶 pisa艂em - doszli艣my do etapu, 偶e je艣li po wymianie wa艂u b臋dzie szarpa膰 - trzeba w koncu zmienic warsztat, a je艣li faktycznie wa艂 od pocz膮tku by艂 przyczyn膮, to tym bardziej trzeba zmienic warsztat.聽 聽 Bo 偶e zacz臋li艣my od sprz臋g艂a (i pud艂o) to rozumiem, ale tego, co dalej ju偶 nie rozumiem w og贸le...聽 U Ciebie to chyba tak wygl膮da??聽 Nie jest to chyba bardzo skomplikowane zero elektroniki czysta mechanika , my艣l臋 偶e ogarni臋ty mechanik kt贸ry ma jakie艣 poj臋cie o nap臋dach powinien umie膰 zdiagnozowa膰. A i jeszcze mi przysz艂o mi do g艂owy pyta艂e艣 si臋 na jaki艣 grupkach Uazowych?? A mo偶e zadaj pytanie na Terenwizji???聽 Przecie偶 je偶d偶膮 fani marki tym i to w terenie , potrafi膮 to ogarn膮膰 馃馃馃 0 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 8867 #1591 Napisano 26 Czerwca 2024 Tam nie ma nic skomplikowanego, tylko po prostu trzeba to rozbiera膰 a roboczogodzina jest droga. Rezebranie i z艂o偶enie reduktora to ju偶 sporo kasy. Poza tym oni upieraj膮 si臋, 偶e on jest dobry. A nie jest, bo halasuje i potwornie haczy.聽 Na filmikach prezentuj膮cych fabrycznie nowe UAZy d藕wignia reduktora chodzi lekko i bezproblemowo, a w moim jest masakryczna walka.聽 Tam jest co艣 nie tak.聽 聽 Niedaleko ode mnie jest warsztat od skrzy艅, to mo偶e tam spytam ile by chcieli kasy za "diagnostyczne" rozebranie prostego reduktora...聽 1 Cytuj Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
TomcioMiki 聽聽 56632 #1592 Napisano 26 Czerwca 2024 馃馃馃 VID_20240626124738.mp4 0 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
tommly 聽聽 11063 #1593 Napisano 26 Czerwca 2024 (edytowane) A ja nadal stawiam na co艣 ze sprz臋g艂em. Albo sam wysprz臋glik, je艣li hydrauliczny聽albo pompka. Mia艂em podobne objawy u siebie w Partnerze. Okaza艂o si臋, 偶e przyczyn膮 by艂a taka gumka, uszczelka w pompce, kt贸膮r w ko艅cu ci艣nienie wywali艂o i si臋 wyla艂 ca艂y p艂yn hamulcowy na jezdni臋. By艂a po prostu fabrycznie 藕le u艂o偶ona w rurce, kt贸r膮 nak艂ada si臋 na pompk臋. Kupi艂em now膮, za艂o偶y艂em i od raz by艂a znacz膮ca poprawa. Ale przez ten czas troch臋 si臋 przytar艂 sam wysprz臋glik i te偶 od czasu do czasu lubi sobie szarpn膮膰, jak jest mocno nagrzany. 聽 Klimy m贸wi艂e艣, 偶e nie masz ju偶? Bo spr臋偶arka zacieraj膮ca si臋 lub sprz臋gie艂ko te偶 lubi dawa膰 pot臋偶ny op贸r i wtedy szarpie silnik. Edytowane 26 Czerwca 2024 przez tommly 1 Cytuj ..."Wszys颅tko jest聽mo偶li颅we. Niemo偶li颅we聽po聽pros颅tu wy颅maga wi臋cej cza颅su"... Dan Brown Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
TomcioMiki 聽聽 56632 #1594 Napisano 26 Czerwca 2024 9 minut temu, pmwas napisa艂(-a): Tam nie ma nic skomplikowanego, tylko po prostu trzeba to rozbiera膰 a roboczogodzina jest droga. Rezebranie i z艂o偶enie reduktora to ju偶 sporo kasy. Poza tym oni upieraj膮 si臋, 偶e on jest dobry. A nie jest, bo halasuje i potwornie haczy.聽 Na filmikach prezentuj膮cych fabrycznie nowe UAZy d藕wignia reduktora chodzi lekko i bezproblemowo, a w moim jest masakryczna walka.聽 Tam jest co艣 nie tak.聽 聽 Niedaleko ode mnie jest warsztat od skrzy艅, to mo偶e tam spytam ile by chcieli kasy za "diagnostyczne" rozebranie prostego reduktora...聽 Zmie艅 mechanika, nie ma u Ciebie jakiego艣 warsztatu 4x4 u mnie co艣 by si臋 znalaz艂o , swego czasu by艂y rajdy "Ha艂da" nie poddawaj si臋 to jest proste auto, dobry mechanik kt贸ry ma poj臋cie o nap臋dach. Pozdrawiam 馃馃馃 7 minut temu, tommly napisa艂(-a): A ja nadal stawiam na co艣 ze sprz臋g艂em. Albo sam wysprz臋glik, je艣li hydrauliczny聽albo pompka. Mia艂em podobne objawy u siebie w Partnerze. Okaza艂o si臋, 偶e przyczyn膮 by艂a taka gumka, uszczelka w pompce, kt贸膮r w ko艅cu ci艣nienie wywali艂o i si臋 wyla艂 ca艂y p艂yn hamulcowy na jezdni臋. By艂a po prostu fabrycznie 藕le u艂o偶ona w rurce, kt贸r膮 nak艂ada si臋 na pompk臋. Kupi艂em now膮, za艂o偶y艂em i od raz by艂a znacz膮ca poprawa. Ale przez ten czas troch臋 si臋 przytar艂 sam wysprz臋glik i te偶 od czasu do czasu lubi sobie szarpn膮膰, jak jest mocno nagrzany. 聽 Klimy m贸wi艂e艣, 偶e nie masz ju偶? Bo spr臋偶arka zacieraj膮ca si臋 lub sprz臋gie艂ko te偶 lubi dawa膰 pot臋偶ny op贸r i wtedy szarpie silnik. Ale to chyba idzie 艂atwo sprawdzi膰, zdj膮膰 pasek 馃馃 0 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 8867 #1595 Napisano 26 Czerwca 2024 18 minut temu, tommly napisa艂(-a): A ja nadal stawiam na co艣 ze sprz臋g艂em. Albo sam wysprz臋glik, je艣li hydrauliczny聽albo pompka. Mia艂em podobne objawy u siebie w Partnerze. Okaza艂o si臋, 偶e przyczyn膮 by艂a taka gumka, uszczelka w pompce, kt贸膮r w ko艅cu ci艣nienie wywali艂o i si臋 wyla艂 ca艂y p艂yn hamulcowy na jezdni臋. By艂a po prostu fabrycznie 藕le u艂o偶ona w rurce, kt贸r膮 nak艂ada si臋 na pompk臋. Kupi艂em now膮, za艂o偶y艂em i od raz by艂a znacz膮ca poprawa. Ale przez ten czas troch臋 si臋 przytar艂 sam wysprz臋glik i te偶 od czasu do czasu lubi sobie szarpn膮膰, jak jest mocno nagrzany. 聽 Klimy m贸wi艂e艣, 偶e nie masz ju偶? Bo spr臋偶arka zacieraj膮ca si臋 lub sprz臋gie艂ko te偶 lubi dawa膰 pot臋偶ny op贸r i wtedy szarpie silnik. 聽 Nie 偶e sprz臋g艂em聽 Szarpie w rytm obrot贸w wa艂u nap臋dowego, bez zwi膮zku z obrotami wa艂u korbowego聽 Poza tym jak dasz gazu pod g贸r臋, to auto skacze ca艂e, ale czu膰 jak sprz臋g艂o si臋 jednostajnie, szorstko 艣lizga po kole zamachowym 聽 Na jedynce na redukcji ty艂 unosi si臋 i opada, tak powoli, bo bez redukcji skacze - wibruje.聽 聽 Je艣li wymiana wa艂u pomo偶e, to naprawd臋 gratulacje dla kogo艣 kto wymienia艂 krzy偶ak聽 Je艣li nie - upr臋 si臋 przy rozbiorce reduktora. Trudno, najwy偶ej zap艂ac臋 tylko za przekonanie si臋, 偶e nie mam racji...聽 聽 Acha...聽 聽 Wa艂 przyjedzie z Tarmotu聽 600zl nie maj膮tek...聽 1 Cytuj Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Trojin 聽聽 412 #1596 Napisano 26 Czerwca 2024 Przeciez jesli to jest wal to chyba wystarczy go wyjac i pojechac na jednym napedzie zeby sprawdzic 0 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 8867 #1597 Napisano 26 Czerwca 2024 5 minut temu, Trojin napisa艂(-a): Przeciez jesli to jest wal to chyba wystarczy go wyjac i pojechac na jednym napedzie zeby sprawdzic 聽 Nie, bo je艣li to jest 艂o偶ysko na wyj艣ciu na tylny wa艂, to przy zdemontowanym wale pracuje bez obci膮偶enia. A objawy s膮 tylko pod znacznym obci膮偶eniem i do tego na cieplo.聽 聽 Wa艂 zostanie wymieniony, bo - czy to przyczyna czy skutek - i tak wymiany wymaga.聽 聽 聽 1 Cytuj Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
nicon 聽聽 3829 #1598 Napisano 26 Czerwca 2024 W dniu 22.06.2024 o 20:51, zadra napisa艂(-a): P.S. ze mnie za to kawa艂 gnoja i antysytemowiec.聽 Ostatni raz swoje auto do mechanika odda艂em chyba ponad 10 lat temu (tak dawno, 偶e nawet nie pami臋tam co by to mog艂o by膰 )..聽 wszystko ogarniam sobie sam..聽 To jest jedyna mo偶liwo艣膰 tego 偶eby stary samoch贸d by艂 "tani", oczywi艣cie pod warunkiem 偶e tw贸j czas po pracy nie ma warto艣ci. 1 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 8867 #1599 Napisano 26 Czerwca 2024 12 minut temu, nicon napisa艂(-a): To jest jedyna mo偶liwo艣膰 tego 偶eby stary samoch贸d by艂 "tani", oczywi艣cie pod warunkiem 偶e tw贸j czas po pracy nie ma warto艣ci. 聽 Ten reduktor to ch臋tnie bym roz艂o偶y艂, ale nie mam zaplecza 2 Cytuj Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Chorwat 聽聽 9552 #1600 Napisano 26 Czerwca 2024 Na FB masz kilka聽 polskich grup dot. UAZa. Zarejestruj si臋 i zapytaj o polecanego mechanika. Na pewno si臋 znajdzie jaki艣 sadomasochista-hobbysta, kt贸ry ogarnia to ruskie g***o. Nawet, je艣li lawet膮 mia艂by艣 to wie藕膰 przez p贸艂 kraju, to chyba warto spr贸bowa膰. Sprzeda偶 na cz臋艣ci to b臋dzie spoooora strata finansowa. W dodatku do PL w ostatnich latach zjecha艂o kilka milion贸w Ukrai艅c贸w, nie wierz臋 by nie by艂 w艣r贸d nich cho膰 jeden mechanik, kt贸ry zna to na wylot. 聽 Szukaj w pierwszej kolejno艣ci na FB. Powodzenia! 聽 聽 3 Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach