pmwas 聽聽 9031 #1851 Napisano 21 Listopada 2024 Je藕dzi膰 mo偶na... To zgadnijcie co si臋 sta艂o?聽 Nie w szczeg贸le, tak og贸lnie聽 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1852 Napisano 21 Listopada 2024 Ot贸偶 UAZ si臋 zjeeeeepsu艂.聽 Przejecha艂 350km 聽 聽 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1853 Napisano 21 Listopada 2024 (edytowane) Podczas zawracania nie uda艂o si臋 w艂膮czy膰 wstecznego. Chcia艂em jedynk臋 i lewarek zacz膮艂 si臋 obraca膰 wok贸艂 w艂asnej osi.聽 Z bid膮 wrzuci艂em tr贸jk臋 i ruszy艂em, stoczy艂em go na chodnik i tak zosta艂. 聽 Liczy艂em, 偶e zn贸w odkr臋ci艂 si臋 lewarek, ale nie, okaza艂o si臋, 偶e kr臋ci si臋 ca艂y wybierak w skrzyni. 聽 聽Zdj膮艂臋m kolejn膮 gumow膮 os艂on臋 i okaza艂o si臋, 偶e na boku jest chyba 艣rubka blokuj膮ca lewarek. Lu藕na. 聽 Niby nic, zwyk艂y imbus, ale nie da si臋 dam dosta膰 narz臋dziami. Mo偶e z kana艂u, ale pami臋tam, jak tam jest ciasno, wi臋c pewnie trzeba by opu艣ci膰 skrzyni臋.聽 聽 Uci艂膮艂em klucz imbusowy na kr贸tko, ale to sze艣ciok膮t, zatem trzeba by go obr贸ci膰 o 60*, a nie ma tam tyle miejsca. Mog艂em sobie co聽najwy偶ej pomajta膰 tam i z powrotem o 30*. 聽 Wymy艣li艂em zatem inny spos贸b.聽 Wzi膮艂em ko艅c贸wk臋 艣rubokr臋ta na nitce (zeby nie uciek艂a), dopi艂owa艂em klucz 6, 偶eby pasowa艂聽聽i tak dokr臋ci艂em 艣rubk臋. Dzia艂a dobrze. 聽 聽 聽 Og贸lnie... po prostu si臋 nie da. Tym si臋 po prostu nie da je藕dzi膰. W tym aucie wszystko si臋 co chwila rozsypuje i po prostu nie mo偶na wyjech膰 na drog臋 z pewno艣ci膮, 偶e si臋 jej za chwil臋 nie zablokuje zepsutym gratem. Raz jeszzce wida膰, 偶e to po prostu katastrofa nie auto.聽 Edytowane 21 Listopada 2024 przez pmwas 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
ecipeci 聽聽 2904 #1854 Napisano 21 Listopada 2024 nie pami臋tam czy si臋 w tym temacie kiedy艣 wypowiada艂em ale si臋 wypowiem : strasznie mi jest Ciebie 偶al 聽 5 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
zadra 聽聽 1808 #1855 Napisano 21 Listopada 2024 3 godziny temu, ecipeci napisa艂(-a): nie pami臋tam czy si臋 w tym temacie kiedy艣 wypowiada艂em ale si臋 wypowiem : strasznie mi jest Ciebie 偶al 聽 Eee, no bez przesady. Jest 艂okej. Przeca dokr臋cone i mo偶na jecha膰聽 聽 O tym, 偶e 偶al i 偶eby sprzeda膰 a wczesniej, 偶eby absolutnie "nie kupywa膰 " by艂o pisane wielokrotnie. Ju偶 po pierwszym 艂azie by艂 zam臋t.. Teraz to ju偶 z g贸rki. Ot, jest maszyna- czasem je藕dzi, czasem nie je藕dzi a w zasadzie to chyba czasem jezdzi bo zazwyczaj nie je藕dzi..聽 Nawet jak je藕dzi, to tak nie do ko艅ca je藕dzi, bo szarpie, przegrzewa si臋, p艂yny gubi, mo偶e w wieku 8 lat przegl膮du nie przejdzie, ale 偶eby sprawdzi膰, to trzeba znowu hamulce zrobi膰 i da膰 na msz臋, 偶eby dojecha艂.. Po prostu 偶ycie . 聽 My艣l臋, 偶e w艂a艣ciciel ma zbyt du偶o kasy, wi臋c sobie mo偶e pozwoli膰 na ekstrawaganckie 偶ycie i rozdawanie forsy. 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1856 Napisano 22 Listopada 2024 Z tymi p艂ynami to akurat nie jest 藕le, terenu nie znaczy jak 469.聽 聽 By艂oby zupe艂nie ok, gdyby uszczelni膰 lekko poc膮cy si臋 przew贸d w uk艂adzie ch艂odzenia, ale z do艣wiadczenia wiem, 偶e gwint w o-ringach da si臋 zerwa膰, a dost臋p tam jest taki 偶e by艂bym w totalnej pupie.聽 聽 A dzi艣 akurat je藕dzi fajnie. On chyba lubi jak jest zimno, wida膰 wtedy nie osi膮ga temperatury krytycznej 聽 I fajnie si臋 biegi zmienia.聽 Odk膮d go odebra艂em mia艂em wra偶enie, 偶e lewarek jest nieprecyzyjny i ma luz, ale my艣la艂em, 偶e po prostu odwyk艂em.聽 聽 Ale nie, jednak wra偶enie - cytuj膮c Motobied臋 - "mieszania w wiadrze z g***em" jednak by艂o objawem usterki, bo - o dziwo - wybierak w tej 馃挬skrzyni dzia艂a ca艂kiem precyzyjnie...聽 聽 聽 聽 聽 Acha i... Tym si臋 naprawd臋 fajnie jezdzi, jak akurat jest sprawny. Sama rado艣膰.聽 Z jednej strony np Alf膮 czy Imprez膮 je藕dzi si臋 por贸wnywalnie przyjemnie, tylko zupe艂nie inaczej ta przyjemnosc wygl膮da, a zwykle autka jak Rio czy Vitara do Huntera nie maj膮 startu 馃榿 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
艂owca 聽聽 337 #1857 Napisano 22 Listopada 2024 Nie ma co narzeka膰,聽 m贸j dziadek jak jecha艂 wozem z Wa艂brzycha do 艢widnicy to mu zajmowa艂o to ca艂y dzie艅. A tu takie luksusy Panie...聽 馃榾 jest dach nad g艂ow膮, nie wieje.聽 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1858 Napisano 22 Listopada 2024 Tak, jeden ruski te偶 zachwala艂, 偶e mo偶na "kamfortnie jecha膰"....聽 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
cordi7 聽聽 7884 #1859 Napisano 22 Listopada 2024 Jak juz chciales cos z radzieckiej mysli technicznej to Lade Nive trzeba bylo kupic, chyba wieksza szansa, ze danego dnia jej wysokosc akurat zdecyduje sie ruszyc z miejsca 聽 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1860 Napisano 22 Listopada 2024 (edytowane) 24 minuty temu, cordi7 napisa艂(-a): Jak juz chciales cos z radzieckiej mysli technicznej to Lade Nive trzeba bylo kupic, chyba wieksza szansa, ze danego dnia jej wysokosc akurat zdecyduje sie ruszyc z miejsca 聽 聽 Tak, my艣la艂em, ale to jednak samono艣ny i - jak dziwnie聽 by to nie zabrzmia艂o - nowoczesny pojazd. Mnie chodzi艂o o co艣 z minionej epoki. Rama i nap臋d zapinany na sztywno.聽 聽 Niva to pi臋kna maszyna z centralnym dyfrem i w og贸le.聽 Takich cudnych sta艂ych nap臋d贸w ju偶 si臋 nie robi...聽 Jakby moc cofn膮膰 czas, to wybra艂bym UAZa z Dymosem albo np star膮 Toyot臋.聽 Ale i jedno i drugie to te偶 loteria.聽 聽 Ten UAZ ma dwa problemy, kt贸rych si臋 nie spodziewa艂em. Pierwszy - fatalna dost臋pno艣膰 cz臋艣ci mimo przechwa艂ek Tarmotu jakiego to magazynu nie maj膮.聽 Drugi - te naprawy wcale nie s膮 tanie, bo cz臋艣ci wprawdzie ta艅sze ni偶 np do Toyoty, ale robicizna i tak wychodzi drogo, wi臋c tani w naprawie i tak nie jest.聽 聽 I g艂贸wny problem. Skrzynia.聽 On ma po prostu beznadziejn膮 skrzyni臋.聽 Bo 偶e tam jak膮艣 uszczelka posz艂a, to nic, sprz臋g艂o to element ekspolatacyjny, reduktor IMO za艂atwi艂 mechanik, bo naprawd臋 oleju tam by艂o malutko, a wa艂 si臋 rozwalil z powodu awarii w/w.聽 聽 Mo偶e jestem zbyt optymistyczne nastawiony, ale my艣l臋, 偶e gdyby zamiast chi艅skiego szitu by艂 korea艅ski Dymos, to 2/3 problem贸w by po prostu nie by艂o.聽 聽 I...聽 聽 Mog艂em te偶 zamiast osobno Alfy i UAZa wzi膮膰 nowego Wranglera, ale jemu z minonej epoki zosta艂y tylko kszta艂t i rama, wi臋c te偶 nie...聽 Edytowane 22 Listopada 2024 przez pmwas 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1861 Napisano 22 Listopada 2024 I jeszcze tak my艣l臋, 偶e UAZ ma 艣wietne zabezpieczenie antykradzie偶owe.聽 聽 Klucz 12, zdejmujesz lewarek z wybieraka, zabierasz do domu. Rano cyk, dwa ruchy, lewarek na miejscu 馃槂 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
zadra 聽聽 1808 #1862 Napisano 22 Listopada 2024 7 godzin temu, pmwas napisa艂(-a): Takich cudnych sta艂ych nap臋d贸w ju偶 si臋 nie robi...聽 Jakby moc cofn膮膰 czas, to wybra艂bym UAZa z Dymosem albo np star膮 Toyot臋.聽 Ale i jedno i drugie to te偶 loteria.聽 Niezaprzeczaln膮 przewag膮 toyoty jest natomiast fakt dost臋pno艣ci cz臋艣ci, oraz to, 偶e ich jako艣膰 jest niepor贸wnywalnie lepsza ni偶 rusko-chinskiego shitu. Gdyby艣 raz naprawi艂 toyot臋, to nie musia艂by艣 poprawia膰 co miesi膮c a i eksploatacyjne okaza艂aby si臋 ta艅sza w ko艅cowym rozliczeniu. Moim zdaniem by艂oby to du偶o lepsze i pewniejsze rozwi膮zania (mimo i偶 przy kupnie loteria) a kupuj膮c mia艂by艣 szans臋, 偶e kupisz dobrze (50/50) na to.iast kupuj膮c huntera ju偶 z nadania wiadomym by艂o, 偶e b臋dzie 藕le a Ty tylko chcia艂e艣 t臋 "teori臋" potwierdzi膰 co Ci si臋 skutecznie udaje. 聽 Poczytnosc na forumie masz znaczn膮, wi臋c jaki艣 sens edukacyjny ten temat posiada. By膰 mo偶e nikt nie kupi takiego auta, bo czyta to co si臋 dzieje u Ciebie. Tylko tyle dobrego z Twojego 艂aza.. 聽 Ka偶da inne zachodnie czy wschodnie (japan-korea) auto pozwoli艂oby Ci zapomnie膰 o 80% problem贸w 艂azowych. Nawet twierdzenie, 偶e japo艅ce rdzewiej膮 jest nieprawdziwe w konfrontacji z o艣mioletnim ruskiem .. Kwestia odsprzeda偶y innego auta ni偶 hunter by艂aby zawsze mo偶liwa, natomiast tu chyba zostajesz z autem na d艂u偶ej..聽 聽 Tak czy siak, "nie pos艂ucha艂 ojca, matki ..... " .. 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1863 Napisano 22 Listopada 2024 (edytowane) 19 minut temu, zadra napisa艂(-a): Niezaprzeczaln膮 przewag膮 toyoty jest natomiast fakt dost臋pno艣ci cz臋艣ci, oraz to, 偶e ich jako艣膰 jest niepor贸wnywalnie lepsza ni偶 rusko-chinskiego shitu. Gdyby艣 raz naprawi艂 toyot臋, to nie musia艂by艣 poprawia膰 co miesi膮c a i eksploatacyjne okaza艂aby si臋 ta艅sza w ko艅cowym rozliczeniu. Moim zdaniem by艂oby to du偶o lepsze i pewniejsze rozwi膮zania (mimo i偶 przy kupnie loteria) a kupuj膮c mia艂by艣 szans臋, 偶e kupisz dobrze (50/50) na to.iast kupuj膮c huntera ju偶 z nadania wiadomym by艂o, 偶e b臋dzie 藕le a Ty tylko chcia艂e艣 t臋 "teori臋" potwierdzi膰 co Ci si臋 skutecznie udaje. 聽 Poczytnosc na forumie masz znaczn膮, wi臋c jaki艣 sens edukacyjny ten temat posiada. By膰 mo偶e nikt nie kupi takiego auta, bo czyta to co si臋 dzieje u Ciebie. Tylko tyle dobrego z Twojego 艂aza.. 聽 Ka偶da inne zachodnie czy wschodnie (japan-korea) auto pozwoli艂oby Ci zapomnie膰 o 80% problem贸w 艂azowych. Nawet twierdzenie, 偶e japo艅ce rdzewiej膮 jest nieprawdziwe w konfrontacji z o艣mioletnim ruskiem .. Kwestia odsprzeda偶y innego auta ni偶 hunter by艂aby zawsze mo偶liwa, natomiast tu chyba zostajesz z autem na d艂u偶ej..聽 聽 Tak czy siak, "nie pos艂ucha艂 ojca, matki ..... " .. 聽 Ale wiesz... To jest w sumie - owszem, frustruj膮ce - ale jednak ciekawe.聽 Naprawd臋 nie spodziewa艂em si臋, 偶e b臋dzie a偶 TAK z艂y, ale ja naprawd臋 lubi臋 tym 馃挬 je藕dzi膰.聽 Co艣 zupe艂nie innego ni偶 motoryzacja, kt贸r膮 mamy dzisiaj, a kt贸ra coraz mniej mi si臋 podoba.聽 Do tego ma Euro 5, wi臋c przynajmniej urz臋dnicy od SCT jeszcze d艂ugo b臋d膮 si臋 trzyma膰 od Huntera z daleka...聽 聽 Fakt, 偶e jak na zabawk臋 to do艣膰 drogo, ale ja wci膮偶 nie powiem, 偶ebym strasznie 偶a艂owa艂 zakupu UAZa. Czego 偶a艂uj臋? 呕e nie poczeka艂em na u偶ywan膮 pomara艅cz臋, bo jedna si臋 pojawi艂a jak ju偶 mia艂em mojego z艂oma.聽 Ale nic, ju偶 go sobie mam i na razie je藕dzi.聽 A 偶e p贸jdzie na z艂om m艂odo, jak nie z powodu kolejnej awarii mechanicznej to z powodu rdzy, to z tym ju偶 si臋 pogodzi艂em.聽 Mam nadziej臋, 偶e w ramach przygody z rusk膮 motoryzacj膮 uda si臋 dobi膰 do 100000km. Ciekawe czy si臋 uda? P贸ki co ma ju偶 1/3 celu, z czego prawie 1/4 to moja zas艂uga Edytowane 22 Listopada 2024 przez pmwas 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1864 Napisano 23 Listopada 2024 By艂em dzi艣 na 艣nie偶no-blotnistej drodze. Nap臋dy dzia艂aj膮 idealnie 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1865 Napisano 23 Listopada 2024 (edytowane) Moja niedosz艂a pomara艅czka jest na Olx...聽 Sprawdza艂em VIN, mam jeszcze w mailu z Polmotoru.聽 To ten, co mia艂 by膰 m贸j.聽 Pisz膮, 偶e wjecha艂 w drzewo i by艂 naprawiany.聽 Ech... Pokara艂o mnie. Ja mam w nagrod臋 beznadziejnego grata, a mojego kto艣 rozbi艂. Ja bym go nie rozbi艂 bo nim bym po ha艂dach nie je藕dzi艂 馃槨 聽 Edytowane 23 Listopada 2024 przez pmwas 1 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
艂owca 聽聽 337 #1866 Napisano 23 Listopada 2024 Troch臋聽 drogi jak na rozbitka... 1 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1867 Napisano 23 Listopada 2024 18 minut temu, 艂owca napisa艂(-a): Troch臋聽 drogi jak na rozbitka... 聽 Zeby by艂y zdj臋cia uszkodze艅.聽 Tak naprawd臋 pytanie czy rama ulegla uszkodzeniu, czy nie i czy uszkodzone elementy s膮 wyklepane czy wymienione.聽 Wida膰, 偶e lewe przednie drzwi odstaj膮, ale... W moim odstaj膮 wszystkie 馃ぃ 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
zadra 聽聽 1808 #1868 Napisano 23 Listopada 2024 To mo偶e kup t臋 pomara艅cz臋 po przej艣ciach a sprzedaj hujtera? Albo da艂oby si臋 zamieni膰 za pomara艅cz臋? W ko艅cu Tw贸j nie drzewowa艂... 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1869 Napisano 23 Listopada 2024 (edytowane) 13 minut temu, zadra napisa艂(-a): To mo偶e kup t臋 pomara艅cz臋 po przej艣ciach a sprzedaj hujtera? Albo da艂oby si臋 zamieni膰 za pomara艅cz臋? W ko艅cu Tw贸j nie drzewowa艂... 聽 Powiem tak. Gdybym podejmowa艂 te decyzje jednoosobowo... Sam nie wiem co by mi do lba strzeli艂o.聽 Ale 偶e tak nie jest... Nie, nie wydam tyle kasy 偶eby odzyska膰 moj膮 pomara艅cz臋. Za hujtera dostan臋 g贸ra 30000 w tym stanie, gdybym go chcia艂 sprzedac szybko, co mi si臋 nie op艂aca i musia艂bym si臋 modli膰, 偶eby si臋 nie spieprzy艂 za rogiem i do mnie zaraz nie wr贸ci艂.聽 Tak偶e dop艂aca膰 65000 do bitej pomara艅czki... Fatalny interes.聽 Ale "艂ezka si臋 w oku kr臋ci".聽 聽 Tyle czasu zesz艂o tyle czekania, taka radosc jak w ko艅cu przyjecha艂 i potem te miesi膮ce rejestrowania, kt贸rych ju偶 nie dalem rady przetrzyma膰.聽 Zabrak艂o mi wtedy miesi膮ca cierpliwo艣ci.聽 聽 Paradoksalnie widz膮c jak hujter (genialne) si臋 dupi, mo偶e i dobrze si臋 sta艂o, 偶e mam Alf臋 i toto jako drugie auto, ale... Dalej troch臋 偶a艂uj臋, 偶e nie poczeka艂em jeszcze troch臋 Edytowane 23 Listopada 2024 przez pmwas 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
艂owca 聽聽 337 #1870 Napisano 24 Listopada 2024 Ile wg. Ciebie teraz za tego pomara艅czowego mo偶na da膰 ?聽 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1871 Napisano 24 Listopada 2024 52 minuty temu, 艂owca napisa艂(-a): Ile wg. Ciebie teraz za tego pomara艅czowego mo偶na da膰 ?聽 聽 Gdyby nie by艂 bity, to przy tak niklej dost臋pno艣ci mo偶na by pewnie da膰 tyle, ile chce sprzedawca.聽 Powiem tak, to autko (tzn to konkretne) to tyle oczekiwania i emocji, 偶e mo偶e i rozwa偶y艂bym sprzeda膰 mojego grata z kolosaln膮 strat膮 i wzi膮膰 mojego, bo jestem na tyle por膮bany.聽 K艂opot w tym, 偶e to by mog艂o si臋 sko艅czy膰 rozwodem i to jest tylko w polowie 偶art.聽 Nie mam 60000 na fanaberie. Jedno 0 mniej 聽 Zreszt膮, gdyby by艂 mi naprawd臋 pisany, to bym wtedy wygra艂 w Lotto. Los wida膰 tylko chce mnie nim dr臋czy膰, ot co Specjalnie nie pozwoli艂 gl zarejestrowa膰 do czasu a偶 si臋 podda艂em i specjalnie podal mi na tacy najbardziej pod艂y egzemplarz Huntera jakiego mozna wylosowa膰. To kara za egoizm, bo trzeba by艂o uwzgl臋dni膰 g艂os rodziny i 馃挬 nie bra膰, ale ja wci膮偶 traktuj臋 to jak niesamowit膮 przygod臋 w przynudnym i nieco monotonnym 偶ywobyciu A skoro jest zn贸w do kupienia, to poczekajmy na najbli偶sze losowania Lotto 馃槇 1 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
艂owca 聽聽 337 #1872 Napisano 24 Listopada 2024 Hm...聽 ja to widz臋聽 tak : nie bez powodu ukaza艂 si臋聽 teraz Twoim oczom ten UAZ...聽 nie ma na 艣wiecie przypadk贸w.聽 0 Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1873 Napisano 24 Listopada 2024 21 minut temu, 艂owca napisa艂(-a): Hm...聽 ja to widz臋聽 tak : nie bez powodu ukaza艂 si臋聽 teraz Twoim oczom ten UAZ...聽 nie ma na 艣wiecie przypadk贸w.聽 聽 Dam Ci numer do 偶ony, mo偶e jej to wyt艂umaczysz 馃ぃ馃ぃ馃ぃ Jednak pozostawi臋 decyzj臋 losowi. Jak ma by膰 m贸j, to b臋dzie 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1874 Napisano 25 Listopada 2024 Tak jeszcze patrz臋 na t膮 pomara艅cz臋 - wygl膮da 偶e oberwa艂a w ty艂.聽 Ta szyba z ty艂u nie jest oryginalna, tam powinna by膰 g贸rna cz臋艣膰 tylnych drzwi otwierana do g贸ry z klamk膮 i zamkiem. Szyba mniejsza. Tu ca艂y element zast膮piono wi臋ksz膮 szyb膮, ale... Wygl膮da na to, 偶e si臋 to nie zamyka, chyba 偶e jest zamykane i otwierane od 艣rodka. Z jednej strony uszkodzenia chyba nie by艂y bardzo du偶e, z drugiej naprawa raczej 艣rednia...聽 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
pmwas 聽聽 9031 #1875 Napisano 25 Listopada 2024 Szkoda, 偶e kto艣 j膮 uszkodzi艂. Jakby by艂a w idealnym stanie, to mo偶e bym jaki leasing za艂atwi艂, cokolwiek. A tak, to troch臋 "zamieni艂 stryjek" - kupi膰 drogo, wpakowa膰 kup臋 hajsu na doprowadzenie do (mam nadziej臋) u偶ywalno艣ci, sprzedac ze strat膮 i zamieni膰 na rozbitka, w kt贸rym wykonane ju偶 naprawy b臋d臋 m贸g艂 powtarza膰 od pocz膮tku.聽 聽 Bez sensu, ale - jak to m贸wi膮 - 艂ezka si臋 w oku kr臋ci. M贸j wyczekiwany Expedition, tylko niestety nie m贸j i jeszcze rozbity.聽 聽 Oczywi艣cie domy艣lam si臋, 偶e kto艣 sprzedaje go raczej nie dlatego, 偶e jest taki dobry 0 Mi艂ego dnia! Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach