Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Bronek

Tropical cyclone 9 Tytanowy Ct.Willard

Recommended Posts

Zegarek nie noszony - brak ostrość na zdjęciach szkiełka to efekt nie zdjętej folii ochronnej.
Technikalia:

Stan: 10/10 - zegarek nie noszony
Koperta z tytanu - super lekka
Mechanizm Seiko NH35 Szerokość: 44 mm.
Długość: 48 mm
Grubość: 13 mm
Szerokość paska: 22 mm
Wodoszczelność: 300 m/1000 ft
Limitacja 300 sztuk.
W cenie oferty dodatkowa wkładka bezla - osobno nie dostępna.

Zegarek do odbioru osobistego w Warszawie lub na życzenie klienta wysłany wybraną przez niego formą i doliczoną do kwoty zakupu, która wynosi: 1220 PLN

Promocja i święto lasu: 1111 PLN

tc9.jpg

tc9dupka.jpg

tc91.jpg

tc92.jpg

cyklon.JPG

Edited by Bronek

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By luk35
      Witam wszystkich, wiem że temat niejednokrotnie poruszany, ale czas leci, pojawiają się nowe czasomierze itp. chciałbym poznać opinie pasjonatów w temacie "czy można kupić nietuzinkowy diver do 5000zl? Większość pewnie poleci Seiko, lecz mam już dwa i chciałbym coś innej marki
    • By TIK TAK
      W tym roku EPOS dołożyl do kolekcji 3504 wersję tytanową.
      Wszystkie paramtery zostały zachowane:
      Mechanizm automatyczny SW 200-1
      Wodoszczelność 50 ATM
      Szafir z antyrefleksem
      Średnica 41,5 mm,
      grubość jedyne 13,3 mm
      Tytanowa skręcana bransoleta z szybkim wypięciem quick release
      lub kauczkowy pasek najwyższej jakości.

Występuje w kilku wersjach: czarna, zielona lub niebieska tarcza.
      Jest też wersja w czarnym pvd z dodatkowym paskiem NATO i z COSC limitowana do 300 sztuk.

• By worientom
      Sprzedam zegarek Dan Henry 1970,  40 mm, szara obwódka. Pierwszy model. 

Przedstawiać nie trzeba, znany i ceniony: stalowa koperta, styl kompresor, WR 20 BAR, szafirowe szkło, wewnętrzny obrotowy bezel, koronka godzinowa zakręcana, mechanizm seiko NH35, stop sekunda, dokręcanie. 

Jestem pierwszym właścicielem. Zegarek noszony bardzo rzadko. Nigdy nie otwierany.

Stan 8,5/10,
      niestety znalazłem jakieś mikroryski na szkle (co mnie zdziwiło, dopiero robiąc zdjęcia je dostrzegłem),
      ponadto miał szlifowaną koperte między uszami, ponieważ była porysowana od maskownic od bransloety skmei,
      poza powyższym: koperta bez widocznych rys, mikrorysy włosowate zapewne są, na polerowanych częściach, , nie da się tego uniknąć. 

Pełny zestaw producenta, tj. tuba, podróżne etui, oryginalny pasek Dan Henry tropic z teleskopami typu "szybka zmiana", prawie nieużywany, plus:
      - bransoleta mesh z teleskopami,
      - bransoleta skmei z pasującymi maskownicami i teleskopami,
      - pełnowartościowy pasek Barton dwukolorowy, trzyczęściowy, w tym dwie części z dziurkami (dłuższa i krótsza),
      - zapasowy pasek Barton trzyczęściowy, cześć ze sprzączką była klejona, ale części z dziurkami są ok, z teleskopami,
      - szary silikonowy pasek, z teleskopami "szybka zmiana",
      - parciany beżowy pasek (pasuje do koloru indeksów),
      - silikonowy czarny pasek z białymi przeszyciami.

Zależy mi na sprzedaży całości.

Osoby zainteresowane zapraszam do zadawania pytań i propozycji cenowych, rozsądna zniżka jest możliwa. Odpowiadam na wiadomości, nie obrażam się na pytania co do oferty

1200 zł + koszt wybranej przesyłki. Do rozsądnych negocjacji.  ZAMIANA na współczesny zegarek w podobnym rozmiarze, z jasną tarczą bez pozłacania, w podobnym stanie, np. adriatica worldchampion, atlantic worldmaster, w tym art deco, tissot PRX lcd. 

Zapraszam

• By Petru23
      Zegarek Adriatica 1046.515.3 Tytanowy w stanie jak nowy z kompletem wyposażenia (pudełko, dokumentacja podbita, poduszeczka).

Cena 200zł
      Wysyłka PP. DPD, Paczkomat
      Odbiór osobisty w Kielcach
      Mogę dowieźć do Warszawy przy przedpłacie
      Płatność blik, przelew, gotówka przy odbiorze własnym.
      Kontakt PW

zegarek kupiłem z portalu aukcyjnego kilka dni temu, jednak bransoleta okazała się na mnie za ciasna. Brakuje ogniwa, sprzedający nic o tym nie wiedział. Historia jest nieznana, jest pieczątka z 2008 roku z salonu z Leszna. Nie mam pewności, czy numeracja się zgadza ale model po zdjęciach w sieci tak (albo nie widzę różnicy, zweryfikujcie proszę sami). Sprzedawca twierdzi, że wymienił baterię.
      Trafia w indeksy sekundnikiem w zakresie 7-12h

Stan zegarka wg regulaminu dobry (7/10) ze względu na brak jednego ogniwa bransolety. Tak to posiada kilka drobnych przetarć od przekładania czy przymierzania, na deklu i zapieciu. Widoczne na zdjecich. Więcej nie widzę ale wzrok nie jest jakiś wybitny. Stan dałbym 9/10 gdyby nie ferelne ogniwo.
      Obwód mojego nadgarstka to prawie 19cm, szerokość ok 5,5-6cm. 

37mm szerokość
      7mm grubość 
      Tytanowa bransoleta bez jednego ogniwa, max 18-18,5cm nadgarstek.
      Szafirowe szkło
      5ATM
      Biała tarcza (żona mówi, że lekka perła)
      Indeksy liniowe oraz rzymskie (przy krawędzi tarczy)
      Datownik

• By MichTheOne
      DUŻA I OSTATNIA OBNIŻKA CENY  🐢

--------------------

Sprzedaję SEIKO SRPC23K1 "Turtle".

Jeden z najlepszych Żółwi ever.
      Takich zegarków w takiej cenie już nie ma (i nie będzie)  

Zegarek jest używany, stan 7/10. Jestem drugim właścicielem. Zestaw obejmuje zegarek, bransoletę z wszystkimi ogniwami, oryginalne pudełko. Nie mam dowodu zakupu i papierków (pierwszy właściciel wyrzucił po upływie gwarancji...). Zakupiony pierwotnie z polskiego sklepu.

Ryski i ślady używania są widoczne na bransolecie i elementach polerowanych koperty. Są to rysy powierzchniowe, standardowe od trzymania nadgarstka na biurku przy pracy z komputerem. Nie ma głębszych zadrapań, poza jednym niedużym przy lewym górnym uchu (zob, zdjęcia). Szkło bez skazy. Na bezelu jakieś drobne "dotknięcia" i mikrodrapki (zob. zdjęcia). Nosiłem ten zegarek codziennie przez kilka miesięcy, także nie ma wątpliwości że jest używany. Ale jest w dobrym stanie. 

Naprawdę udany egzemplarz:
      bezel ładnie centruje  chapter ring idealnie spasowany mechanizm trzyma dobrze czas   

Cena: 1300 zł    1000 zł
      w tym wysyłka paczkomatem InPost
      albo odbior osobisty Warszawa i okolice.

Po więcej informacji zapraszam na priv.
      Michał

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.