Polet 75 #101 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, eye_lip napisał(-a): Te z linka to zdjęcia. To nawalili tyle efektów że zegarek na żywo może się okazać nie tym samym zegarkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euryk 301 #102 Napisano 7 godzin temu 14 godzin temu, hrabia napisał(-a): 80k +. szkoda, że tylko jeden, bo wziąłbym kredyt i kupił dwa. Doceniam dowcip, ale na kredyt to ludzie kupują czasem szwajcarskie zegarki. Jeden z "recenzentów" nawet do tego zachęcał, przy pomocy mało oryginalnego argumentu, że należy spełniać marzenia. A poz a tym zegarek to inwestycja, jakoby. Kupisz sobie wymarzony zegarek-inwestycję, założysz go na rękę no i co? Naprawdę coś to zmieni? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27730 #103 Napisano 6 godzin temu 50 minut temu, Polet napisał(-a): To nawalili tyle efektów że zegarek na żywo może się okazać nie tym samym zegarkiem. Co masz dokładnie na myśli? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polet 75 #104 Napisano 3 godziny temu To, że to zdjęcie nie wygląda na naturalne odzwierciedlenie kolorów. Cholera wie czego tam jeszcze użyli aby upiększyć "fotografię". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27730 #105 Napisano 3 godziny temu (edytowane) 15 minut temu, Polet napisał(-a): To, że to zdjęcie nie wygląda na naturalne odzwierciedlenie kolorów. Cholera wie czego tam jeszcze użyli aby upiększyć "fotografię". Może masz coś nie tak z odbiornikiem.. to zdjęcia profesjonalnie wykonane, odpowiednio oświetlone i z tego co widzę nieedytowane jeśli chodzi o retusz produktu. Kolory są dokładnie takie jak w rzeczywistości jeśli chodzi o materiały i obróbkę tego typu zegarka. Edytowane 3 godziny temu przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polet 75 #106 Napisano 2 godziny temu No nie wiem. Jakoś inne zdjęcia wyglądają naturalniej czytaj normalnie w odróżnieniu od tego, na tym samym odbiorniku. Ale dla mnie choćby HDR robi różnicę którą widzę. Widzieli ją też inni na swoich odbiornikach. Profesjonalnie wykonane to może być słowo klucz. Nie chodzi mi tutaj o szkalowanie producenta czy zegarka lub twierdzenie że to przekręt a jedynie o zjawisko znane z portalu państwa środka które mnie odpycha od zakupu. Najzwyczajniej chcę wiedzieć, kupując coś na odległość czego się spodziewać dostając towar do ręki. A takie zdjęcia w moim odczuciu mi tego nie zapewniają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach