-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By PistolPete
OMEGA SPEEDMASTER MKII RIO 2016 LIMITED EDITION
Do sprzedania oferuję zegarek OMEGA SPEEDMASTER MKII RIO 2016 LIMITED EDITION 522.10.43.50.01.001
"Zainspirowany modelem OMEGA Speedmaster Mark II z 1969 r. i odzwierciedlający oczekiwania związane z Igrzyskami Olimpijskimi, Speedmaster Mark II „Rio 2016” przywołuje chwałę i zaszczyt, jakie niesie ze sobą miejsce na podium zwycięzców.
Ten model, którego powstanie zaledwie 2016 sztuk, ma matową czarną tarczę z 30-minutowym licznikiem przy godzinie 3, 12-godzinnym licznikiem przy godzinie 6 i małą wskazówką sekundową przy godzinie 9. Subtarcze zdobią pierścienie wykonane z brązu, 18-karatowego żółtego złota i srebra próby 925, w podanej kolejności. Przezroczysta skala tachymetru na szafirowym krysztale jest podświetlona fluorescencyjnym pomarańczowym pierścieniem wypełnionym substancją Super-LumiNova. Zegarek posiada 42,4-milimetrową kopertęa ze stali nierdzewnej z pasującą bransoletą. Sercem tego chronografu jest ekskluzywny kaliber Co-Axial 3330 firmy OMEGA."
Dane techniczne:
Referencja: 522.10.43.50.01.001
Średnica: Ø 42.2mm x 46.2mm
Grubość: 14,9mm
Waga: 197g
Koperta: Stalac
Szkiełko: Szkło szafirowe z powłoką AR obustronnie
Dekiel: Pełny, stalowy
Napęd: Automatyczny, Omega 3330
Rezerwa chodu: 52h
Data: Tak
Wodoszczelność: 10 ATM
https://www.omegawatches.com/de-at/watch-omega-speedmaster-mark-ii-co-axial-chronometer-chronograph-42-4-x-46-2-mm-52210435001001
Stan techniczny:
Sprawny i na należytym chodzie. Zegarek zakupiony w 01/2015 w Wiedniu. Jestem drugim wlasicielem
Stan wizualny:
8.5-9,0/10 Bardzo dobry +. Osobiście nie zauważyłem żadnych znaczących śladów użytkowania poza płytkimi mikroryskami na polerowanych elementach bransolety wynikajacymi ze zwykłego użytkowania
Koperta: Bez skaz.
Bransoleta: Bardzo dobry
Szkiełko: Bez skaz.
Dekiel: Bez skaz.
Cena: 17900PLN* plus wysyłka z Austrii.
Istnieje ograniczona możliwość odbioru zegarka z Polski, do ewentualnego ustalenia.
* Do negocjacji z zachowaniem zachowaniem zdrowego rozsądku i wzajemnego poszanowania.
-
By Rysik77
Drodzy.
Mam prośbę o ocenienie wiarygodności i stanu zegarka dla poniższej oferty. Czy ktoś ma doświadczenia z tym sprzedawcą? https://perfekta-krakow.pl/produkt/omega-dynamic/
oferta wisi od roku i co jakiś czas wraca do mnie myśl, że jest warta podjęcia. Pasek nie jest oryginalny, to wiem, ale swoim laickim okiem tylko to potrafię określić. Będę wdzięczny za opinie/podpowiedzi.
-
By orlis
Na sprzedaż obecna referencja Omega Speedmaster wersja z szafirowym szkłem.
Komplet z paragonem i gwarancją biegnącą od listopada 2024.
Zegarek i bransoleta w stanie bardzo dobrym oprócz 1 ucha które zostało porysowane przez poprzedniego właściciela przy zmianie na pasek. Zarysowania nie są wyczuwalne pod palcem, na zdjęciach uwydatniłem je jak tylko się dało.
Poza tym nie ma śladów użytkowania.
Odbiór osobisty w Warszawie.
cena: 28000 PLN
ostatnia obniżka: 26000 PLN
zapraszam
-
By dodge66
Na sprzedaż leci nowa i nieużywana Omega Seamaster Aqua Terra 150M w rozmiarze 38 mm z piękną, niebieską boazerią (ref. 220.10.38.20.03.001). Zegarek jest nadal w oryginalnych foliach i pochodzi z polskiej dystrybucji z 5-cio letnią gwarancją do września 2029.
Pełny zestaw salonowy:
- Zegarek właściwy w foliach
- Pudełko białe, pudełko drewniane i ukryte w nim czerwone pudełko podróżne
- Zawieszka, instrukcja oraz 3 karty z etui
- Oryginalne pudełko transportowe (coffin case)
- Katalog i torba
Cena katalogowa: 32100zł
CENA: 28990zł 25500zł (plus wybrana przesyłka lub odbiór osobisty - do ustalenia)
Garść lepszych zdjęć innego egzemplarza, AT ma pełno smaczków
-
By hylu
Cześć
na sprzedaż guma do seamastera 300 smpc 42 mm z klamerką omegi
kolory niebieski
stan 8/10
cena
750 pln
paczkomat w cenie
-