Funky_Koval 26602 #76 Napisano 9 Czerwca 2024 9 minut temu, Dorian06 napisał(-a): Wcale. Mają drobne nadgarstki. Jednak 36mm w żaden sposób nie można nazwać w dzisiejszych czasach męskim zegarkiem. 😝 co? czemu? Rolex, tudor bb36 ... 1 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51500 #77 Napisano 9 Czerwca 2024 13 minutes ago, Dorian06 said: Wcale. Mają drobne nadgarstki. Jednak 36mm w żaden sposób nie można nazwać w dzisiejszych czasach męskim zegarkiem. 😝 Aaaa, to nie wiedziałem że było więcej rozmiarów 👀 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 92888 #78 Napisano 9 Czerwca 2024 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44542 #79 Napisano 9 Czerwca 2024 1 godzinę temu, Funky_Koval napisał(-a): co? czemu? Rolex, tudor bb36 ... Bez znaczenia na markę. Tak mam i nikt, nic to nie zmieni. 1 godzinę temu, Londek napisał(-a): Aaaa, to nie wiedziałem że było więcej rozmiarów 👀 Qrcze, nie wiem czemu ale wydawało mi się, że to 36mm. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51500 #80 Napisano 9 Czerwca 2024 39 minutes ago, Dorian06 said: Qrcze, nie wiem czemu ale wydawało mi się, że to 36mm. Miałem dwie, jedną sprzedałem… różniły się tylko tym że jeden miał logo kamertonu a drugi już nie miał, ale wymiary miały takie same, w uszach 20mm. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimeWaitsForNoOne 1605 #81 Napisano 9 Czerwca 2024 Jeden z najbardziej klasycznych field watchy - Smiths W10 z 1968 r. 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51500 #82 Napisano 9 Czerwca 2024 18 minutes ago, TimeWaitsForNoOne said: Jeden z najbardziej klasycznych field watchy - Smiths W10 z 1968 r. Piękna sztuka 👌🏻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1928 #83 Napisano 9 Czerwca 2024 6 godzin temu, Dorian06 napisał(-a): Wcale. Mają drobne nadgarstki. Jednak 36mm w żaden sposób nie można nazwać w dzisiejszych czasach męskim zegarkiem. 😝 You are kidding me. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26602 #84 Napisano 9 Czerwca 2024 25 minut temu, Sierżant Julian napisał(-a): You are kidding me. what he said. 36 is a man size. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51500 #85 Napisano 9 Czerwca 2024 1 hour ago, Funky_Koval said: 1 hour ago, Sierżant Julian said: You are kidding me. what he said. 36 is a man size. Ja pierdziele 😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7337 #86 Napisano 9 Czerwca 2024 3 godziny temu, TimeWaitsForNoOne napisał(-a): Jeden z najbardziej klasycznych field watchy - Smiths W10 z 1968 r. Jaki mechanizm siedzi w środku? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 91148 #87 Napisano 9 Czerwca 2024 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26602 #88 Napisano 9 Czerwca 2024 (edytowane) 39 minut temu, Londek napisał(-a): Ja pierdziele 😂 ? marathon sprzedaje field watche w rozmiarze 34 i ludzie to kupują. 36 to klasyk, 42 - patelnia Edytowane 9 Czerwca 2024 przez Funky_Koval 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51500 #89 Napisano 9 Czerwca 2024 2 minutes ago, Funky_Koval said: ? marathon sprzedaje field watche w rozmiarze 34 i ludzie to kupują. 36 to klasyk, 42 - patelnia Ale mnie już o wcale o mm nie chodzi w tym przypadku 😂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimeWaitsForNoOne 1605 #90 Napisano 9 Czerwca 2024 5 godzin temu, Londek napisał(-a): Piękna sztuka 👌🏻 Dzięki. Faktycznie to jeden z lepszych egzemplarzy, jakie można było znaleźć. Ale od pewnego czasu jest na Chrono24 i szuka nowego właściciela. 1 godzinę temu, Sol napisał(-a): Jaki mechanizm siedzi w środku? Własny mechanizm Smithsa - 60466E (choć trochę inspirowany JLC). O zegarku, w tym o mechanizmie, można poczytać np. tu: https://wornandwound.com/time-spec-smiths-w10/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51500 #91 Napisano 9 Czerwca 2024 3 minutes ago, TimeWaitsForNoOne said: Ale od pewnego czasu jest na Chrono24 i szuka nowego właściciela. Ok… cena bliższa £1k byłaby bardziej sensowna, no i „sprzedawalna” w tym przypadku, sam bym się zastanowił nad raką ofertą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimeWaitsForNoOne 1605 #92 Napisano 9 Czerwca 2024 5 minut temu, Londek napisał(-a): Ok… cena bliższa £1k byłaby bardziej sensowna, no i „sprzedawalna” w tym przypadku, sam bym się zastanowił nad raką ofertą. On i tak jest wystawiony nieco poniżej średniej ceny na Chrono24 i brytyjskim eBayu, i jakieś pole do negocjacji jeszcze jest. W razie czego napisz PW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3767 #93 Napisano 9 Czerwca 2024 Pamiętam, jak go kupowałeś Ta charakterystyczna kropka na wskazówce. Nie szkoda się pozbywać? Fajny kawał zegarka i w naprawdę przyzwoitym stanie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimeWaitsForNoOne 1605 #94 Napisano 9 Czerwca 2024 29 minut temu, renqien napisał(-a): Pamiętam, jak go kupowałeś Ta charakterystyczna kropka na wskazówce. Nie szkoda się pozbywać? Fajny kawał zegarka i w naprawdę przyzwoitym stanie. Tak, to ten sam - i nadal jestem Ci wdzięczny za pomoc przy zakupie. Nie jestem bardzo zdeterminowany ani przekonany, by się go pozbywać i faktycznie jest ryzyko, że będę później żałował. Z drugiej strony, planuję przeprowadzić poważną zegarkową rewolucję, a to wymaga wygospodarowania zarówno miejsca w pudełku, jak i funduszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26602 #95 Napisano 10 Czerwca 2024 Panowie miał ktoś może Bertucci? Istnieją od 2003 roku, cena przystępna. Stal lub tytan, 36 lub 40mm, stałe teleskopy... Korci mnie 3 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51500 #96 Napisano 10 Czerwca 2024 25 minutes ago, Funky_Koval said: Panowie miał ktoś może Bertucci? Istnieją od 2003 roku, cena przystępna. Stal lub tytan, 36 lub 40mm, stałe teleskopy... Korci mnie Miałem takiego i mogę polecić… szczególnie w tej cenie (ja dałem £30). Symboliczna luma (czas świecenia) i nie trafiająca sekunda. Na ori pasku można ciągać ciężarówki. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26602 #97 Napisano 10 Czerwca 2024 16 minut temu, Londek napisał(-a): Miałem takiego i mogę polecić… szczególnie w tej cenie (ja dałem £30). Symboliczna luma (czas świecenia) i nie trafiająca sekunda. Na ori pasku można ciągać ciężarówki. One teraz podrożały. Ten Twój był plastikowy? Teraz najtańsza wersja w stali kosztuje 100$ na amazonie 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51500 #98 Napisano 10 Czerwca 2024 3 minutes ago, Funky_Koval said: One teraz podrożały. Ten Twój był plastikowy? Teraz najtańsza wersja w stali kosztuje 100$ na amazonie Wtedy też kosztował coś koło tego… ja ustrzeliłem nówkę z ebaya za trzy dyszki. Zdjęcie dekla… tam jest wszystko wyszczególnione. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 26602 #99 Napisano 11 Czerwca 2024 13 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 55731 #100 Napisano 18 Czerwca 2024 Boldr Venture - 38mm średnicy, 12mm grubości, krótkie uszy o rozstawie 20mm. Tytan, szafir, zakręcana koronka i WR200m. Do tego niezła luma. Fabrycznie na czarnym nato. Udany projekt, czytelny w każdych warunkach (wskazówki są "piaskowane" i świetnie widoczne także w pełnym słońcu). Dla zainteresowanych recenzja wariantu z niebieską tarczą autorstwa Rafała (@fidelio) z czasów, gdy zegarki interesowały go bardziej od kolarstwa: 12 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach