Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
tofiks_th

Wakacyjny miętusek Ratio freediver

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć,

w międzyczasie zdażyłem kupić innego wakacyjniaka i Ratio pozostał tym drugim. Zatem niech cieszy nowego właściciela. Oferuję nowy zegarek od singapurskiego microbrandu Ratio, model Freediver. Stalowa koperta o uniwersalnym rozmiarze 40mm mierzone bez koronki, zakręcana koronka i tylni stalowy i grawerowany dekiel, wodoszczelność wr 200, szafirowe szkiełko, dokładny napęd kwarcowy, piękna miętowa tarcza. Bardzo fajna jakość zegarka. Pełna specyfikacja w galerii. Zegarek rozfoliowany do zdjęć, choć bransoletka nadal w foliach. Model wyprzedany, prywatny import z Singapuru, wszystkie opłaty celno-skarbowe uiszczone. W zestawie piękne oryginalne pudełko. Do ori zestawu dodaje nowy pasek gumowy - zielony tropic na zmianę, z narzędziem do wymiany. Bez negocjacji, wymian i zwrotów. Wysyłka po wpłacie. Za zegarek poproszę 285 zł, w cenie wliczona wysyłka paczkomatem inpostu.

W razie pytań zapraszam na priv.

Tomek

główne.jpg

dupka.jpg

zestaw obowiązkowy.jpg

koronka.jpg

koperta.jpg

zapięcie.jpg

zegarek.jpg

Ratio specyfikacja.jpg

Edited by tofiks_th
Zmiana ceny

Zapraszam po fajnego letniaczka😀

Ostatnia obniżka na 285 zł z wysyłką😀

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By enpa
      Sprzedam zegarek Axios model Ironclad w kolorystyce Horizon.

Zegarek z mechanizmem Sellita SW200-1 na dobrym chodzie, ceramicznym, 120 klikowym bezelem, wodoszczelnością 500m, bardzo mocną lumą C3 X1 + BGW9 Swiss-LumiNova, zakręcaną koronką, AR i powłoką przeciwko rysom.
      Wymiary to 40mm średnicy, 13mm wysokości (13.8 ze szkiełkiem), 20mm między uszami, 46mm wysokości.
      W zestawie zegarek z oryginalną bransoletą, roller, dodatkowe linki bransolety oraz metalowa karta gwarancyjna.
      Stan oceniam na 9/10. Zegarek w bardzo dobrym stanie, nie zauważyłem żadnych rys.

Cena dla klubowiczów 2299zł z wysyłką Inpost/DPD.
      Zapraszam również do zobaczenia zegarka na żywo w Zielonce pod Warszawą.

• By Jaspel
      Pozbywam się swietnego Steinharta, model Ocean Vintage Militarny, w fajnym rozmiarze jak na nurka - 42mm. Szara tarcza, czarny bezel.
      W środku pracuje eta2824 na bardzo dokładnych chodzie.
      Zegarek w stanie jak na zdjęciach - oceniam na 8/10 - brak większych śladów typu obić, wgnieceń. Niewielkie ryski, wynikające z normalnego użytkowania.
      Komplet z 2016r czyli papiery, pudełka, dodatkowe ogniwa.
      Szkło szafir z fioletową poświatą, fazowany na krawędziach, wr300m - idealny na codzienniaka.
      Poproszę 1300zl do negocjacji.
      Odbiór osobisty jak najbardziej możliwy, wysyłka InPost.

• By Pawel777
      Cześć, 
      Szukam opinii i pomysłu na wyżej wymieniomy zegarek.
      Najbardziej zależało mi, żeby nie był to automat, ponieważ generuje to ciągłe myślenie o rezerwie chodu. 
      Obecnie posiadam Certinę z Powermaticiem 80 oraz Citizena Radio Controlled Eco-drive, który uwielbiam za bezobsługowość.
      Pierwszym modelem, na który byłem zdecydowany był Seiko SFK003J1, ale ten model jest tak źle spasowany, że szkoda gadać...
      Kolor - zielony albo niebieski.
      Obecnie mam na oku 3 modele:
      - https://alpinawatches.com/products/pilot-quartz-worldtimer-1

- https://www.tissotwatches.com/pl-pl/t1208073704100.html

CITIZEN
      MECHANICAL SERIES 8 GMT
      https://www.swiss.com.pl/pl/zegarek/nb6030-59l?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI27OszO3UiAMVMEBBAh3j9BugEAQYByABEgLb5fD_BwE

Wiem, że Alpina jest w kwarcu, ale obecnie dla mnie, to bardziej plus niż minus. Pytanie czy w jego przypadku więcej nie płaci się za markę, a nie za jakość.
      W grę nie wchodzą używki.
      Jeśli możecie coś poradzić, będę wdzięczny.
    • By Seler
      Seiko Prospex SEA Automatic Diver's Watchmaking 110th Limited Edition SPB333J1.
      Edycja limitowana do 5000 sztuk - u mnie numer 1979. Kupiony w styczniu 2024, dystrybucja DE. Pełen komplet z pudełkiem i kartą gwarancyjną.
      Bardzo ciekawy diver z przepiękną tarczą z motywem lodowca. Fajna bransoleta i rewelacyjnej jakości pasek nato w zestawie.
      Stan 9/10.

3300zł, paczkomat lub odbiór osobisty Warszawa/Pruszków.

• By tomaliusz
      Na sprzedaż znany i lubiany Boldr w brązie.
      Zegarek kupiony kilka tygodni temu, gwarancja 2 lata.
      Stan 9/10 - kilka razy na ręku - nie dostrzegam żadnych śladów używania.
      Pełny zestaw producenta z dowodem zakupu sklepu SW.

Dane techniczne na stronie:
      https://www.seriouswatches.com/products/boldr-odyssey-bronze-slate-grey 
      Zapraszam 

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.