Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Z_bych

VICTORINOX AIRBOSS automatic

Rekomendowane odpowiedzi

ZEGAREK MĘSKI VICTORINOX AIRBOSS MECHANICAL - AUTOMATYCZNY PILOT

Cena 2400 zł + koszt wybranej wysyłki

Stan - 9/10 (zdjęcia są integralną częścią oferty, pokazują dokładnie stan zegarka)

Victorinox AirBoss to nieduży zegarek, jak na zegarek w stylów zegarków dla pilotów, świetnie leżący nawet na niedużym nadgarstku. Marka coraz częściej rozpoznawalna także w świecie zegarków, słynąca z produktów niezawodnych, ergonomicznych, świetnie zaprojektowanych i świetnie wyglądających.  

Taki właśnie jest właśnie AirBoss 241887. Zegarek pięknie wygląda w pudełku a jeszcze lepiej na męskim nadgarstku i nie tylko w kabinie samolotu, ale także w biurze, domu, na weekendowych i dłuższych wyjazdach. Będzie niezawodnie działał i cieszył wszędzie, gdzie będzie zabrany, wskaże aktualną godzinę w dzień i w nocy (dzięki świetnemu lumowaniu).

Specyfikacja: 

• Marka: Victorinox
  • Kolekcja/Seria: Airboss
  • Model: 241887
  • Styl: pilot
  • Mechanizm: automatyczny, szwajcarski SW-200-1 z 38-godzinną rezerwą chodu (minimum). 
  • Kształt koperty: okrągła
  • Materiał koperty: stal nierdzewna
  • Dekiel: zakręcany, przeszklony
  • Szkło górne: szafirowe, z podwójną warstwą wewnętrznego antyrefleksu
  • Szerokość koperty: 42 mm
  • Wysokość koperty (L2L): 53 mm
  • Grubość koperty: 12 mm
  • Kolor koperty: srebrny
  • Kolor tarczy: granatowy
  • Rodzaj paska: pasek ze skóry naturalnej, brązowy, z logowaną klamrą motylkową
  • Szerokość paska: 22 mm
  • Długość paska część ze sprzączką: 85 mm
  • Długość paska część z dziurkami: 117 mm
  • Funkcje: Datownik, Neobrite, czas 24 h, pierścień obrotowy, dwukierunkowy z suwakiem logarytmicznym
  • Stan zegarka: 9/10 – zegarek powystawowy
  • Stan paska: 10/10 – nieużywany, nowy
  • Stan opakowania: 10/10
  • Gwarancja: 2 lata

449351075_500156842444191_4194501180739247476_n.jpg

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

7.jpeg

8.jpeg

9.jpeg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

Edytowane przez Z_bych

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam, bo naprawdę to fajne zegarki a ceny co najmniej przyzwoite  :)

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się przypomnę :)

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to do góry :)

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam :)

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam :)

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez trzydziesci9
      Archimede Pilot 39 A . LHB [UPGRADED]
      Sprzedam zegarek Archimede Pilot 39, raczej mało znanej w Polsce niemieckiej marki, która powoli tworzy swoją historię. Powiązana jest ona mocno z kopertami Icklera, które charakteryzują się doskonałą jakością i długoletnim stażem na rynku zegarkowym.
      Prezentowany tutaj czasomierz został poddany upgradowi na moje życzenie w postaci dodania wypukłego szafirowego szkiełka z dodatkową powłoką antyrefleksyjną. Jakość wykonania czasomierza jest więcej niż zadowalająca. Uważam, że zegarek wygląda solidniej, niż wiele innych zegarków typu pilot w podobnej cenie (np. bije na głowę wykonaniem Laco).
      Prezentowany model nadaje się do noszenia na co dzień i po prostu dobrze wygląda, wpisując się w nasze czasy.

Decyduję się na sprzedaż, ponieważ mam już zbyt wiele pilotów w swojej kolekcji. Nie zmienia to faktu, że jest to chyba mój najładniejszy pilot, ale jeśli chodzi o zegarki takiego typu, celuję w te najbardziej podobne do pierwowzorów z II Wojny Światowej.

W razie chęci obejrzenia / kupna zapraszam na PW.
      Nie posiadam już niestety oryginalnego pudełka, zostało wyrzucone, bo brakowało mi miejsca w mieszkaniu.

Stan: 8/10

Specyfikacja:
      Wodoszczelność: 100 metrów,
      Mechanizm: automatyczny Eta 2824,
      Rodzaj koperty: Stal szlachetna,
      Szerokość koperty: 39.00 mm,
      Grubość koperty: 9.8 mm,
      Szkiełko: szafirowe, mocno wypukłe,
      Typ paska: skóra,
      Szerokość Paska: 20.00 mm

Zawartość pudełka:
      Brak pudełka, została sama papierologia.

Sposób sprzedaży:
      Istnieje możliwość odbioru u mnie w Krakowie lub odbiór paczki w Paczkomacie.

Cena: 2499 PLN

Fotki: 

• Przez trzydziesci9
      Laco Augsburg Blaue Stunde 39
      Sprzedam zegarek Laco Augsburg Blaue Stunde 39, znanej niemieckiej firmy produkującej swego czasu zegarki dla niemieckich pilotów z czasów II Wojny Światowej. Kto siedzi w temacie, temu nie trzeba pisać nic więcej.
      W niskiej cenie otrzymujemy szafirowe szkiełko oraz słoneczną niebieską tarczę. Zegarek wyglądem ma nawiązywać do czasomierzy używanych w przeszłości. Jest to linia Basic, która według mnie bardziej nadaję się do codziennego noszenia, niż modele z linii Original. 
      Jak dla mnie znakomity zegarek do rozpoczęcia przygody z pilotami. 😉
      Sprzedaję, ponieważ mam już za dużo pilotów u siebie. Z powodu jakiejś chwili słabości niepotrzebnie go kupiłem.
      W razie chęci obejrzenia / kupna zapraszam na PW.

Stan: 8/10 (ze względu na ryski widoczne na ostatnim zdjęciu)

Specyfikacja:
      Wodoszczelność: 50 metrów,
      Mechanizm: mechaniczny, Basic Miyota 82S0 (Hacking second)
      Szerokość koperty: 39.00 mm
      Grubość koperty: 11,55 mm
      Szkiełko: szafirowe, płaskie
      Typ paska: materiałowy
      Szerokość Paska: 18.00 mm

Zawartość pudełka:
      Dosłownie wszystko, co dostarczył sprzedawca, nawet szkiełka są zalepione.

Sposób sprzedaży:
      Istnieje możliwość odbioru u mnie w Krakowie lub odbiór paczki w Paczkomacie.

Cena: 1000 PLN

Fotki:

• Przez SPS
      IWC Spitfire Pilot Chronograf, numer ref; IW387901

Opis;
      - Zegarek z całym kompletem widocznym na zdjęciu -  torba, pudełka, książeczki, karta, ściereczka, dowód zakupu (Jubitom Katowice), dwa oryginalne paski,
      - ten zegarek to jedna z ikon chronografów, tarcza grafitowo-szara, wypełnienie lumy żółtawe, styl zegarka typowo militarny lotniczy,
      - koperta stal szczotkowana, średnica  41mm, lug-to-lug 51mm, grubość 15mm,  wodoszczelność 60m, zakręcana koronka, zakręcany podwójny dekiel (antymagnetyczny), szerokość ucha 20mm, szkło szafirowe z dwustronnym antyrefleksem,
      - automat cal. 69380, chronograf, day-date, rezerwa chodu 46 godzin,

Ocena 9,5/10 – zegarek jest jak nowy, zero rys, działa świetnie, zegarek jest zarejestrowany – gwarancja do 25 listopada 2032 roku.
      Cena – 27590  zł (cena regularna 36300 zł)
      Sposób i koszt wysyłki;
      - Odbiór osobisty w Rudzie Śląskiej – na Śląsku mogę podjechać lub
      - Wysyłka kurierem w cenie
      - Tel 785286342  używam WhatsApp Szymon Porc-Szporek

• Przez franio1991
      Witam, chętnie kupię kilka ogniw lub  całą bransoletę w okazyjnej cenie do Victorinoxa Alliance. 
      Kupiłem na olx ale niestety w bransolecie brakuje ogniw i nie zamyka mi się na ręce... 
      Pozdrawiam 

• Przez Z_bych
      ZEGAREK MĘSKI VICTORINOX AIRBOSS MECHANICAL - AUTOMATYCZNY PILOT
      Cena 2500 zł + koszt wybranej wysyłki Stan 10/10 - zegarek jest nowy   Victorinox AirBoss to nieduży zegarek, jak na zegarek w stylów zegarków dla pilotów, świetnie leżący nawet na niedużym nadgarstku. Marka coraz częściej rozpoznawalna także w świecie zegarków, słynąca z produktów niezawodnych, ergonomicznych, świetnie zaprojektowanych i świetnie wyglądających.
      Taki właśnie jest właśnie AirBoss 241887. Zegarek pięknie wygląda w pudełku a jeszcze lepiej na męskim nadgarstku i nie tylko w kabinie samolotu, ale także w biurze, domu, na weekendowych i dłuższych wyjazdach. Będzie niezawodnie działał i cieszył wszędzie, gdzie będzie zabrany, wskaże akyualną godzinę w dzień i w nocy (dzięki świetnemu lumowaniu). SPECYFIKACJA: Marka: Victorinox Kolekcja/Seria: Airboss
      Model: 241887 Styl: pilot Mechanizm: automatyczny, szwajcarski SW-200-1 z 38-godzinną rezerwą chodu (minimum). Kształt koperty: okrągła Materiał koperty: stal nierdzewna Dekiel: zakręcany, przeszklony Szkło górne: szafirowe, z podwójną warstwą wewnętrznego antyrefleksu Szerokość koperty: 42 mm Wysokość koperty (L2L): 53 mm Grubość koperty: 12 mm Kolor koperty: srebrny Kolor tarczy: granatowy Rodzaj paska: pasek ze skóry naturalnej, brązowy, z logowaną klamrą motylkową Szerokość paska: 22 mm Długość paska część ze sprzączką: 85 mm Długość paska część z dziurkami: 117 mm Funkcje: Datownik, Neobrite, czas 24 h, pierścień obrotowy, dwukierunkowy z suwakiem logarytmicznym Stan zegarka: 9/10 – zegarek powystawowy Stan paska: 10/10 – nieużywany, nowy Stan opakowania: 10/10 Gwarancja: 2 lata   PZL P.11C - NAJRZADSZY POLSKI ZEGAREK. LIMITACJA DO 70 SZT. - KOLEKCJONERSKA GRATKA.
      Cena 2900 zł + koszt wybranej wysyłki Stan 7/10 PZL P.11. v.1 to od lat najtrudniejszy do kupienia polski zegarek. I ciągle poszukiwany i ciągle zyskujący na wartości. To pierwszy polski zegarek, powstały po likwidacji Fabryki Zegarków w Błoniu. Zegarek powstał w 70 sztukach dla członków najlepszego forum zegarkowego na świecie - czwarty-wymiar (wówczas jeszcze china-watches) - kawał historii. od tego czasu w polskich zegarkach zmieniło się prawie wszystko  Zegarek jest w bardzo dobrym stanie, ale był od czasu do czasu używany i nosi tego niewielkie ślady. Zdjęcia pokazują dokładnie jego stan, są moje, nie były retuszowane. Parametrów nie ma co podawać. Nowy właściciel, będzie zapewne wiedział czym jest ten zegarek i nie kupi przypadkowo (taką mam nadzieję  W komplecie: oryginalna skrzyneczka, certyfikat MON znoszony już oryginalny pasek nowy pasek Pattini, widoczny na jednym ze zdjęć z zegarkiem założony obecnie nowy pasek, szyty ręcznie na wzór oryginalnego, ale zwężany z 25 mm do 22 przy klamerce z oryginalną klamerką PZL 22 mm w wersji II nowy pasek szyty ręcznie na wzór oryginalnego 24/24 mm z klamerka wersja I - uszkodzony gwint ale klaerka nadaje się do używania. Jeśli ktoś będzie potrzebował informacje o parametrach zegarka, zapraszam do kontaktu mailowego lub PW. Na zegarek udzielam rocznej gwarancji.    

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.