Zielone, szmaragdowe tarcze niekoniecznie na nadgarstku 馃槈
By
SLAWEK 01, in ZABAWY i KONKURSY
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By promanski
Cze艣膰 Wam.
Z do艣wiadczenia wiem, 偶e tarcze z poni偶szych fotografii s膮 produkowane na Ukrainie.
Czy kto艣 z tutaj obecnych posiada kontakt do os贸b kt贸re handluj膮 takim sprz臋tem ?
Poszukuje podobnych tarcz do przer贸bki.
-
By SLAWEK 01
Cze艣膰 Wszystim!
Szuka艂em na naszym Forum, ale nie znalaz艂em podobnego tematu, je艣li co艣 przeoczy艂em to prosz臋 o usuni臋cie tego tematu/w膮tku.聽
Je艣li jednak okaza艂oby si臋, 偶e nie ma nic podobnego, to zach臋cam Forumowicz贸w do pokazania czy te偶 pochwalenia si臋 indeksami w Waszych ulubionych czasomierzach i co w nich Was urzek艂o.
Na pocz膮tek m贸j stary Atlantic Master Mariner z lat siedemdziesi膮tych ubieg艂ego wieku. Uwielbiam vintage, a szczeg贸lnie t膮 mark臋. W zasadzie od w艂a艣nie tej starej, szwajcarskiej manufaktury zacz臋艂a si臋 moja przygoda i pasja z zegarkami. Po wielu latach odkry艂em, 偶e w艂a艣nie w tych "szalonych" latach siedemdziesatych, projektanci te偶 poddali si臋 temu trendowi聽i zacz臋li i艣膰 dalej, szybciej jako艣 inaczej ni偶 dotychczas... odchodz膮c od klasycznych modeli, tym samym prze艣cigaj膮c si臋 w swoich pomys艂ach. Jednym z element贸w s膮 mi臋dzy innymi w艂a艣nie indeksy godzinowe, niby nic specjalnego, niekt贸rzy prawie wcale nie zwracaj膮 na nie uwagi i tak naprawd臋 s艂u偶膮 im jedynie do odczytu godziny, chocia偶 te偶 nie zawsze 馃槈. Jednak聽dla wi臋kszo艣ci z nas, fascynat贸w zegarkowych to do艣膰 istotny element ka偶dego zegarka, a szczeg贸lnie tych z dusz膮.聽
Tak wi臋c na pocz膮tek przedstawiam Atlantic'a Master Mariner'a z lat siedemdziesi膮tych z indeksami 3D w kszta艂cie...no w艂a艣nie "ma艂ych samochodzik贸w"???馃槈
-
By wskaz贸wka godzinowa
Drodzy forumowicze!
聽
Chcia艂bym was dzisiaj zaanga偶owa膰 w zabaw臋, kt贸ra te偶 pozwoli mi zebra膰 gar艣膰 informacji. Polega ona na wskazaniu trzech zegark贸w lub wi臋cej :-)
Jaki zegarek nosisz do garnituru? (+ argumenty)
Jaki zegarek chcia艂by艣 nosi膰 do garnituru? (+ argumenty) tutaj nie musz膮 pada膰 odpowiedzi w stylu AP czy Patek, mog膮 pada膰 inne np. G-Shock))
Jakiego zegarka nigdy nie za艂o偶y艂by艣 do garnituru? (+ argumenty)
聽
-