Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
SLAWEK 01

Zielone, szmaragdowe tarcze niekoniecznie na nadgarstku 😉

Recommended Posts

XqEWQDU.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

www2mqJ.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

IMG-20181021-163658.jpg

> Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków 

q7c8JWF.jpeg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By promanski
      Cześć Wam.
      Z doświadczenia wiem, że tarcze z poniższych fotografii są produkowane na Ukrainie.
      Czy ktoś z tutaj obecnych posiada kontakt do osób które handlują takim sprzętem ?
      Poszukuje podobnych tarcz do przeróbki.

• By SLAWEK 01
      Cześć Wszystim!
      Szukałem na naszym Forum, ale nie znalazłem podobnego tematu, jeśli coś przeoczyłem to proszę o usunięcie tego tematu/wątku. 
      Jeśli jednak okazałoby się, że nie ma nic podobnego, to zachęcam Forumowiczów do pokazania czy też pochwalenia się indeksami w Waszych ulubionych czasomierzach i co w nich Was urzekło.
      Na początek mój stary Atlantic Master Mariner z lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku. Uwielbiam vintage, a szczególnie tą markę. W zasadzie od właśnie tej starej, szwajcarskiej manufaktury zaczęła się moja przygoda i pasja z zegarkami. Po wielu latach odkryłem, że właśnie w tych "szalonych" latach siedemdziesatych, projektanci też poddali się temu trendowi i zaczęli iść dalej, szybciej jakoś inaczej niż dotychczas... odchodząc od klasycznych modeli, tym samym prześcigając się w swoich pomysłach. Jednym z elementów są między innymi właśnie indeksy godzinowe, niby nic specjalnego, niektórzy prawie wcale nie zwracają na nie uwagi i tak naprawdę służą im jedynie do odczytu godziny, chociaż też nie zawsze 😉. Jednak dla większości z nas, fascynatów zegarkowych to dość istotny element każdego zegarka, a szczególnie tych z duszą. 
      Tak więc na początek przedstawiam Atlantic'a Master Mariner'a z lat siedemdziesiątych z indeksami 3D w kształcie...no właśnie "małych samochodzików"???😉

• By MISTYK
      tarcza 38,9  Templariusz 

#MojecyferblatyRKMistyk
    • By wskazówka godzinowa
      Drodzy forumowicze!

Chciałbym was dzisiaj zaangażować w zabawę, która też pozwoli mi zebrać garść informacji. Polega ona na wskazaniu trzech zegarków lub więcej :-)

Jaki zegarek nosisz do garnituru? (+ argumenty)
      Jaki zegarek chciałbyś nosić do garnituru? (+ argumenty) tutaj nie muszą padać odpowiedzi w stylu AP czy Patek, mogą padać inne np. G-Shock))
      Jakiego zegarka nigdy nie założyłbyś do garnituru? (+ argumenty)

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.