Vostokh1 7 #7926 Napisano 7 Stycznia 2013 Koledzy proszę. Czy do żon mówicie per Frau? Jakie PS? Czy skrót od Koń Mechaniczny to PS? Raczej KM. Po co zniemczamy własny język? Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crank 1 #7927 Napisano 7 Stycznia 2013 a ja śmigam od czasu do czasu, niestety nie swoim, ale jednak, Peugeotem 206 1.4 HDI i powiem Wam, że jest to auto ekonomiczne, z racji gabarytów i wagi jest dość dynamiczne (na Warszawę jest idealne), a także z racji wspomnianych gabarytów da się je zaparkować praktycznie wszędzie. Dobre auto, zwłaszcza na miasto. Aha, i dla niedowiarków -> auta na f i francuskie wcale się nie sypią wbrew panującej opinii. Czasami warto wyrobić swoją 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dżeff 0 #7928 Napisano 7 Stycznia 2013 fajne te audiki kolegi kono, zamienil bym TeTetke na S3, w tej nowszej budzie zdecydowanie fajniej wygladaja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeKSa88 0 #7929 Napisano 7 Stycznia 2013 Ja podobnie jak kolega Dżeff gdyby była możliwość to wymienił TT na S3 ale i tak obie Audiczki bardzo klawe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras73 0 #7930 Napisano 7 Stycznia 2013 To i ja się pochwalę, VW Amarok 2.0 BiTDI... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4473 #7931 Napisano 7 Stycznia 2013 mam jakieś skrzywienie w kierunku dużych samochodów i podoba mi się ten Amarok, bardzo foremny jest. muszę kiedyś spróbować jak się prowadzic w porównaniu do Navary, którą przez jakiś czas jeździłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #7932 Napisano 7 Stycznia 2013 meinard- amarok to inna liga. navara imho to kupa... takie jest moje zdanie. vw jest kilka stopni wyżej bez wątpienia, co prawda to ich 1 współczesny pickup ale bardzo udany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4473 #7933 Napisano 7 Stycznia 2013 Navara to wół roboczy, ma wyśmienity napęd 4x4, elastyczny silnik, a i po autostradzie nienajgorzej się jeździ, więc nie twierdziłbym, że to taka kupa aczkolwiek tak jak mówie, amarokiem nie jeździłem, więc nie mam porównania z tym właśnie autem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 940 #7934 Napisano 7 Stycznia 2013 jak dla mnie navara i ogólnie większość pickupów ma 1 wielką wadę-na czarnym napęd tylko na tył ;/ bez załadunku na śniegu , czy na mokrym wcale nie jest fajnie a szczególnie na zakrętach. ma teraz toyotę land cruiser i bardzo sobię cenię stały 4x4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4473 #7935 Napisano 7 Stycznia 2013 na śniegu bajka, na suchym asfalcie bez problemów - jedynie na mokrym asfalcie zdarzyło się zarzucić tyłkiem. ale tak jak mówiłem, korzystałem z niej wybitnie użytkowo, w błocie, głębokim śniegu, do ciągnięcia przyczepy, itp, i w takich warunkach sprawowała się bardzo dobrze. a Twojego LC widziałem i bardzo mi się podoba, ale to jednak też inna klasa auta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dżeff 0 #7936 Napisano 8 Stycznia 2013 swietny ten amarok, przydal by sie taki na wypady na ryby, na dzialke. niestety mieszkam w bardzo przeludninym miescie i uzytkowanie takiego bylo by bardzo uciazliwe dla mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #7937 Napisano 8 Stycznia 2013 Mój wół roboczy: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #7938 Napisano 9 Stycznia 2013 Jeździłem tym VW i było to bardzo przyjemne doświadczenie PS co się fotce stało? Shadow/highlight? czy HDR jakiś inwazyjny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaudi 3 #7939 Napisano 9 Stycznia 2013 Jeździłem tym VW i było to bardzo przyjemne doświadczenie PS co się fotce stało?Shadow/highlight? czy HDR jakiś inwazyjny? No właśnie, za efekty się bierze taki jeden z drugim, a kadrowanie zostało w lesie. mam nadzieję, że się Klaudiusz nie obrazi, że Mu furę przestawiłem 0 czas nie chodzi spać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #7940 Napisano 9 Stycznia 2013 Pochwalę się i ja: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grze 0 #7941 Napisano 9 Stycznia 2013 Aż wstyd się przyznawać jakim autem się jeździ po obejżeniu niektórych zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #7942 Napisano 9 Stycznia 2013 A ja mam...Bartek, dalej w warsztacie stoi ?? napraw go wreszcie 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #7943 Napisano 9 Stycznia 2013 Bartek, dalej w warsztacie stoi ?? napraw go wreszcie Kup ode mnie jakiś zegarek - to będę miał hajc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #7944 Napisano 9 Stycznia 2013 No właśnie, za efekty się bierze taki jeden z drugim, a kadrowanie zostało w lesie. mam nadzieję, że się Klaudiusz nie obrazi, że Mu furę przestawiłem Dzięki - tak jest lepiej 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #7945 Napisano 9 Stycznia 2013 To i ja się pochwalę, VW Amarok 2.0 BiTDI...Broń Boże nie upalaj go w terenie bo będziesz płakał.Wiem coś o tym bo pracuję w branży motoryzacyjnej no i serwis VW jest naprzeciw mojej firmy 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #7946 Napisano 9 Stycznia 2013 Pochwalę się i ja: Zawsze mi się ten model podobał i powoli zaczynam dojrzewac ale do modelu sprzed liftingu. Fajna fura:) 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronsky 39 #7947 Napisano 10 Stycznia 2013 Ja jeżdżę taką Octavką 4x4 Elegance. Zimą rewelacja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #7948 Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) po ostrzeżeniu Edytowane 2 Lutego 2013 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JED 11 #7949 Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Np. ja i to wielokrotnie. A folia, jesli w ogole, to na stare auto. Edytowane 11 Stycznia 2013 przez JED 0 Breitling, IWC, Rado, Rolex, U-boat - kolejnosc nie alfabetyczna, a zakupowa. Co nastepne? :ph34r:Kiedy Rolex zacznie robic meskie rozmiary? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4473 #7950 Napisano 11 Stycznia 2013 A dlaczego tylko na stare auto? Folia nie niszczy lakieru, a jak się ją ściągnie po jakimś czasie, to lakier nadal się błyszczy, a na dodatek nie ma żadnych drobnych uszkodzeń. Taka folia np. czarny mat to fajna sprawa Czy miłośnicy zegarków dbają o swoje auta,bardziej "szczegółowo"?Yh... może jak będę kiedyś miał swoje wymarzone auto, to będę na nie chuchał i dmuchał, ale na razie dość lekko sobie traktuję kwestie porządku i czystości w aucie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach