Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
pływak_wodnik

Zakup w Niemczech

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym kupić upominek, który nie występuje w kraju. Można go kupić w zagranicznych sklepach na lotniskach (Frankfurt, Monachium i inne duże)  lub w Niemczech z dostawą wewnątrz Niemiec. Do Polski nie dostarczają.

Czy ktoś z Was podróżuje po Europie lub jest w Niemczech, bym mógł tam zlecić transport lub by mi kupił ten towar i później mi przysłał? Wartość całości to 100-120 euro, które z góry pokryję.

Z góry dzięki!

Edytowane przez pływak_wodnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, pływak_wodnik napisał(-a):

Sklepy, które mam na myśli, wcale nie wysyłają towaru za granicę. Tylko w Niemczech.

To co pisał kolega o bodycar, to jest taki pośrednik, który "przejmuje" przesyłkę i wysyła na polski podany adres, oczywiście za niewielką dodatkową opłatą.

Nawet na Alle... się ogłaszali.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, tommly napisał(-a):

To co pisał kolega o bodycar, to jest taki pośrednik, który "przejmuje" przesyłkę i wysyła na polski podany adres, oczywiście za niewielką dodatkową opłatą.

Nawet na Alle... się ogłaszali.

1 godzinę temu, Sekcja_Eksploatacyjna napisał(-a):

Wydaje mi się, że potrzebę kolegi rozwiąże usługa z serwisu bodycar1.com

Działa, sprawdzone i polecone👍🏻

Zerknę, dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kilkukrotnie zlecałem u nich transfer rzeczy kupionych w Niemczech i nigdy nie było problemu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć 

Na kiedy potrzebujesz ten zakup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nici z tego, bo trzeba mieć bilet, by kupić

https://www.heinemann-shop.com/en/global/reber/reber-mozart-kugeln-in-luxury-tin-300g/p/000000000000091207

No chyba, że ktoś z Was lata po Niemczech lub Europie, to chętnie zamówiłbym czekoladki z Mozartem. Są bardzo popularne w sklepach na lotniskach. Poza już nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to nie da się kupić w byle sklepie w Wiedniu? Wydaje mi się, że widziałem ich tam mnóstwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi