Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
diesel

Klub Miłośników Zegarków GLYCINE

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe podaj link kołku. To ty miałeś mi coś udowodnić. Czyli pokazać zegarek w OFICJALNEJ dystrybucji Omegi na -40%. Przeglądam Joma czasami i ceny Omegi nie odbiegają od naszych. 300 ceramiczna kosztuje jakieś 2600 dolarów co po opłaceniu vatu da kwotę naszą, taka jak w salonie Jubitomu. To gdzie te -40%? Moja wcześniejsza uwaga dotyczyła tego, skoro cena za zegarek X jest znana i funkcjonuje na forum to później wystawiając ten zegarek w ogłoszeniu w tejże właśnie cenie nie można tego nazwać wyprzedażą. Nie rozumiesz tego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż nie lubię takich chodzących stękaczy, narzekaczy, hejterów wszystkiego w koło.

Ja nad niczym nie stękam. Ty owszem. Zarejestrowałeś się dopiero co, naskrobales 10 marnych postów, piszesz bzdury i w dodatku robisz z siebie idiotę. Ty poprostu nie masz argumentów wiec walisz tu podwórkowe teksty dając upust swojej bezradności. Brawo Ty!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też już to zrzędzenie mierzi, ustaliliśmy chyba zgodnie, że glycine poleciało w <wulgaryzm> z przecenami w stanach i po jakiego dalej wałkować kto co widział gdzie taniej?

Kupujesz zegarki dla marki a prestiż rozumiesz tylko ich ceną? To fakt straciłeś, ale np ja zyskałem. Jestem fanem micro brandów i cenię produkt jako całość, a nie tylko jego marketing, dla mnie swiss made to wydmuszka a dzięki tym ceną kupiłem sobie świetny zegarek w świetnej cenie i jestem z niego zadowolony, chodź robi w pudełku za przedstawiciela masówki, takiego tissota trochę :D ale mam i ja swissa i to pełną gębą

I świetnie że u Piotra rozszerzyła się odpowiedź w postaci publicznych wyprzedaży, bo do niedawna takie kwoty były dla mnie nieosiągalne a teraz mamy jeszcze większy wybór i zegarków i form obsługi.

A co do tych co niedawno kupili coś po cenach zbliżonych do katalogowych i teraz nie są za szczęśliwi, można się pocieszyć, że nie jest się pierwszym w historii zrobionym przez szwajcara ;) chodź jak bym wydał naście klocków na np airfightera a parę miesięcy później pojawiły się <5k z cłami licząc, to bym chyba rozważał conajmniej staropolski zajazd na Bienne ;)

Edytowane przez trez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podam link, jak podasz przykład tego co napisałeś.

Cofnij się w temacie o kilka stron. Sami pisaliście o tym, że zegarki od Piotra kupowaliście w cenach znacznie lepszych niż w sklepach. Niektórzy rzucali ceny w stylu 4-5 tys za dc4. A to już 50% rabatu przy ówczesnej cenie rynkowej. Sam kupiłem od Piotra kiedyś Glycine za naprawdę dobre pieniądze. Tylko chodzi o to, ze to nie jest prywatny wątek Glycine z autoryzacją. Jeżeli ktoś tu poleci innym zakup na Masdropie albo udzieli taka informacje to nie po to by komuś dopiec. Cenna informacja i tyle. Ale taki trol jak ty tego nie rozumie. Ruszyłes tu z bezczelna krucjata dennymi tekstami próbując bronic beznadziejnej polityki cenowej. I nie ma tu usprawiedliwienia, bo gdyby to dotyczyło jednego modelu, dwóch. A to cały asortyment niemal się tam poprawił z Glycine. Szkoda że były zapewnienia że to stare modele, bo to nieprawda. Mamy teraz tam nowość z Bazylei 2017. Skorzystałem bo ceny super. Co w tym złego tu o tym pisać? No chyba że tak naprawdę sam czujesz że oszukano Cię trochę z ceną...

Edytowane przez Mikołaj N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak ciemnota.

Nie wiem w jakich okolicznościach Piotr sprzedawał DC-4 za 4-5k bo nie kupowałem ale wyprzedaże robi od dawna, odkąd w USA szaleją. Ale to zupełnie nie o to tu chodzi. Nie o Piotra. Tylko o to, że podniecasz się jak 15 latek na widok cycka bo na MD jest wyprzedaż, podczas gdy ktoś inny podniecał się 2 strony wcześniej, albo jedną stronę. A jak Polak zrobił wyprzedaż to hejtujesz. Tego nie rozumiem, tego nie ogarniam. Na to brakuje mi Twojej błyskotliwości.

A odnośnie konta to miałem je tutaj od 2008 roku ale przez włąśnie takich malkontentów usunąłem. 

Idę poczytać o innych markach. Może tam jest normalnie.

Edytowane przez dzedze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany przeciez Glycine nie jest pierwszą taką marką, rok temu kontiki były po 400-500 usd. Jak już było tu 100 razy pisane, kupować gdzie się chce i tyle.

Jeśli ktoś kupił za daną cenę, w danym momencie to widocznie mu odpowiadała na dany moment. Po czasie jest taniej- życie.

Czasami za dużo w tym watku komentarzy na ten temat, tym bardziej że nieraz mają w sobie b. dużo "jadu".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra. Powiem prosto bo widać że z trudnego domu wyszedłeś. Odróżniam osobiście radość od podniecania się. Grzeje mnie to czy robi przecenę Polak czy inny człowiek. Ale żeby coś nazwać wyprzedażą to trzeba cenę obniżyć a nie zaoferować taka jaka funkcjonuje na codzień.

Dawaj ten link do Omegi na -40 bo na to się istotnie podnieciłem i dreptam w miejscu by napisać ze się myliłem a ty masz racje. Zapodawaj szybciutko.

Wracając do Glycine. Wyobraź sobie, choć to może sprawić Ci problem, że kupiłeś zegarek w sklepie za cenę z metki. Cieszysz się, wchodzisz tu na forum by opisać początek swojej przygody z zegarkami i klops. Okazuje się ze każdy kupił tu za polowe mniejsza cenę. Radość pryska. I to jest polityka warta potępienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompletnie mnie nie obchodzi za ile ktoś inny kupuje. Nie patrze w cudze gary. Nie jestem Tobą. Czerpię przyjemność z zakupu i to się dla mnie liczy. W każdej branży są wyprzedaże i mnie nie podniecają. Jak kupisz wczasy i okazuje się na miejscu, ze ktoś kupił je taniej to też się tniesz?. 

Nie dostaniesz linka bo nie podałeś argumentu na to co napisałeś tylko wymysły i inne pisowskie domysły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cofnij się w temacie o kilka stron. Sami pisaliście o tym, że zegarki od Piotra kupowaliście w cenach znacznie lepszych niż w sklepach. Niektórzy rzucali ceny w stylu 4-5 tys za dc4. A to już 50% rabatu przy ówczesnej cenie rynkowej. Sam kupiłem od Piotra kiedyś Glycine za naprawdę dobre pieniądze. Tylko chodzi o to, ze to nie jest prywatny wątek Glycine z autoryzacją. Jeżeli ktoś tu poleci innym zakup na Masdropie albo udzieli taka informacje to nie po to by komuś dopiec. Cenna informacja i tyle. Ale taki trol jak ty tego nie rozumie. Ruszyłes tu z bezczelna krucjata dennymi tekstami próbując bronic beznadziejnej polityki cenowej. I nie ma tu usprawiedliwienia, bo gdyby to dotyczyło jednego modelu, dwóch. A to cały asortyment niemal się tam poprawił z Glycine. Szkoda że były zapewnienia że to stare modele, bo to nieprawda. Mamy teraz tam nowość z Bazylei 2017. Skorzystałem bo ceny super. Co w tym złego tu o tym pisać? No chyba że tak naprawdę sam czujesz że oszukano Cię trochę z ceną...

Prawda. I wszystko w temacie.

Mikołaj, nie karm trola bo nie warto. Ja już mu dawno dałem ignora i mam święty spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompletnie mnie nie obchodzi za ile ktoś inny kupuje. Nie patrze w cudze gary. Nie jestem Tobą. Czerpię przyjemność z zakupu i to się dla mnie liczy. W każdej branży są wyprzedaże i mnie nie podniecają. Jak kupisz wczasy i okazuje się na miejscu, ze ktoś kupił je taniej to też się tniesz?.

Nie dostaniesz linka bo nie podałeś argumentu na to co napisałeś tylko wymysły i inne pisowskie domysły.

Podpadałeś mi pod PISiora ale chociaż tej wady się pozbyłeś. Kolejny raz napisze, nie podnieca mnie niska cena ale cieszy. Innyc może za to martwić. A linka zwyczajnie nie masz bo bredzisz. Edytowane przez Mikołaj N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda. I wszystko w temacie.

Mikołaj, nie karm trola bo nie warto. Ja już mu dawno dałem ignora i mam święty spokój.

jest drugi....na mnie czas. Nie ten poziom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tak. Dajesz ten link do Omegi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam wszystkie posty i w sumie nie wiem o co chodzi koledze "dzedze". Temat miłośników zegarków Glycine, piszemy o marce, o tym gdzie można kupić i za ile też się mieści w ramach tematu. Jeśli ktoś widzi promocje i chce się nią podzielić z innymi, bo może ktoś skorzysta, to dlaczego nie ? Tak samo mamy prawo pisać o promocjach z kraju jak i zagranicy Myślę, że za bardzo się spinacie tym wszystkim

A co do ceny, to mnie cieszy to, że są niższe, bo te zegarki stały się bardziej przystępne Jak ktoś nie lubi, to niech "wali" w wyższy pułap cenowy, albo w zegarki, które mniej tracą na wartości po zakupie albo ich wartość rośnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez a_team

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Gorąco się zrobiło... Tym czasem kolejne 3838 ustrzelone :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja prawie sprzedałem swoje DC-4...tfu tfu tfu :D

mój Ci on ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

a ja prawie sprzedałem swoje DC-4...tfu tfu tfu :D

mój Ci on ! ;)

Byłaby wtopa :) Fajny zegarek do częstej zmiany pasków czyli dla Ciebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no włąsnie tym bardziej, że parę pasków do niego w drodze.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ale się tu kwasu narobiło. Panowie dajcie na luz. Każdy kupuje gdzie chce. Pozostaje cieszyć się z niższych cen i w PL i gdziekolwiek

8658645_IMG_20170628_061524.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Kurde ale się tu kwasu narobiło. Panowie dajcie na luz. Każdy kupuje gdzie chce. Pozostaje cieszyć się z niższych cen i w PL i gdziekolwiek

A zaczęło się od info, że w PL można kupic taniej. Nie dogodzisz.

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8658818_IMG_20170628_073423.jpg

Ja wiem, że to tylko pasek ale normalnie czuję się jakbym kupił sobie nowy zegarek:-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DC 4 nie wolno sprzedawać.A jesli chodzi o ceny u Piotra to zawsze były dobre dla stałych klientów.Nie tylko jak zaczęła się masówka na MD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1953 jest świetny. Wziąłbym do kompletu z dc4. Ale co do paska to jako odskocznia i przerwa taki jak założyłeś może być ale do stylu zegarka słabo pasuje. Ja bym go wrzucił na gładkiego cielaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://zmniejszacz.pl/

Ja wiem, że to tylko pasek ale normalnie czuję się jakbym kupił sobie nowy zegarek:-P

Fajne połączenie!!! Ja dzisiaj klasycznie na ori nato

501995dc9ab21f9d73e62e597d0af2e6.jpg

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi