-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez classyandsaasy
Szukam / WTB
Casio Edifice EFV-100D-7AVUEF (biała tarcza). Model już niedostępny, stąd pytam tutaj.
Najchętniej stan 8/10 lub lepszy, koperta i tarcza bez większych śladów użytkowania.
Jeśli masz i rozważasz sprzedaż - zapraszam do kontaktu, rozważę każdą ofertę .
Pozdrawiam,
Kuba
-
Przez Novikus257
Witam wszystkich i każdego z osobna.
Zarejestrowałem się na forum, ponieważ znalazłem je dość niedawno, a wydaje mi się bardzo ciekawe.
Sam posiadam niewiele zegarków, ale noszę jakiś zawsze, niemal nieprzerwanie od 16 roku życia. Mówią, że to jedyna biżuteria odpowiednia dla mężczyzny.
Posiadam w swojej mikro "kolekcji":
Casio F-91W
Lorus RT365EX9
Festina 16234/6
Seiko SUR375P1
A aktualnie wszystkie poszły nieco w odstawkę, bo dwa tygodnie temu nabyłem za śmieszne pieniądze wręcz, nowiutkiego Garmin Epix pro gen 2 47mm.
Pozdrawiam!
-
Przez obw
Rozerwała mi się szlufka w skórzanym pasku: pierwsza od sprzączki, która dodatkowo jakby podklejona od spodu paska. Kto to może i czy w ogóle naprawić?
Nowy pasek kosztuje 249 zł, zamiennik z Ali ok 180.
-
Przez oczek666
Witam. W mojej kolekcji brak rasowego divera.
Podobają mi się modele z bezelami w kolorze "pepsi".
Obecnie zastanawiam się nad dwoma typami:
1. Festina F20531-5
2. Citizen BN0168-06L
Za Festina przemawia mechanizm automatyczny, szafir i branzoleta, za Citkiem Eco-Drive i ciekawe indeksy, ale mam wątpliwości co do paska i szkła. Ponadto mimo, że wg specyfikacji to Festina ma grubszą kopertę 13mm, Citek 11,6mm to z boku Citizen wydaje mi się wielkim klockiem. Być może tylko tak na fotach wygląda...
Czy może ktoś z was ma oba?
-
Przez Arthas33
Witam co sądzicie o zegarku Festina F20007/4, ma szafirowe szkło i ładnie wygląda, z tego co wyczytałem ma mechanizm ronda 705, to dobry mechanizm? Kosztuje około 500 zł jak sądzicie to dobry wybór?
-