Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

flawless

najwiekszy obciach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie najwiekszy obciach to radziecki zegarek na łapie...fujjjjjj

Z jakiego powodu tak uważasz? Idac twoim tropem okazuje się, że jeśli ruskie t NAJWIĘKSZY obciach - to wszelaka Chińszczyzna, podróby czy inne Bissety to mniejszy obciach? - chyba będziesz osamotniony w podejścu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dla mnie najwiekszy obciach to radziecki zegarek na łapie...fujjjjjj

Powiedz, prosze, ze zartujesz...

Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee, coś mi tu prowokacją pachnie :twisted:

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Majowy Diabeł

Chłopaki, Andrzej nas podpuszcza, nie dajmy się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh
A co do obciachu to złoty Rolex do kąpielówek i do tego gruby złoty łańcuch

Coś jak to ale niestety Rolexa brak ;)

Obrazek

Równie dobrze można by napisać, że założenie zegarka Patek Philippe do kąpielówek to też obciach. Ale jeszcze większym obciachem jest ocenianie zegarków, samochodów itd. itp. przez stereotypy negatywne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obciach to:

- nie czytać książek,

- pytać "a czy to jest w necie" gdy trzeba coś przeczytać,

- wtykać w rozmowie angielskie słówka ("dizajn", "targety" itp),

- gadać przez komórę przy stole w knajpie,

- publicznie licytować się stanem posiadania albo wykształceniem.

Cała reszta to tylko nietakty lub brak gustu (To tak na wypadek jakbyście dotąd sami na to nie wpadli)

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Warsztat Szyderstwa Artystycznego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jacek chyba musisz sfokusować się na nowych targetach i looknąć na nowe markety ;) A post andree to oczywiście prowokacja :()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Obciach to:

licytować się co jest największym obciachem :razz:

PS Nie wiem po co wklejam emoty skoro i tak nie działają :neutral:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, sezon ogórkowy w pełni :mrgreen:

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A post andree to oczywiście prowokacja ;))

Toż widzę. Ale sam wątek jest wprost wymarzony żeby sie troche narazić :smile:

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh
No tak, sezon ogórkowy w pełni :mrgreen:

Sezon ogórkowy na tym forum trwa już baaaardzo długo, ale może coś zmieni się na lepsze. Pożyjemy, zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy Strażnicy Rewolucji, wyluzujcie odrobinkę. "Off-topic" to właśnie miejsce na ogórki, a nie na zaciskanie półdupków :mrgreen: :mrgreen:

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tratata tata

sezon ogórkowy na forum trwa - chyba sezon na głupie krytykanctwo - ten trwa w pełni .

Proponuję przenieść takie opinie na inne forum , tam jest podatny grunt i grupa klakierów , co zakrzykną HURRA !

Forum się powieksza ( sa tego minusy niestety ) organizuje coraz lepsze spotkania ( no wiem,na żadnym nie byłeś ) przybywają fajnie i ciekawi ludzie ( masa innych tez , ale to koszt otwarcia na świat)

Tylko cześć z nas ciagle biadoli ,że coraz gorzej , obraża siebie i innych - do roboty się wziąć , bo krytykować to kazdy potrafi

" i gdyby tylko nie te troki przy gaciach i żeby skrzaty nie szczały nam do mleka .."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tobee_79

dla mojej kobiety największym zegarkowym obciachem jest to, że co jakiś czas muszę ustawiać swój wspaniały, mechaniczny zegarek "z duszą" patrząc na jej 20-krotnie, tańsze "bezduszne" casio, które się śpieszy 2-3 sek na miesiąc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość olek
Proponuję przenieść takie opinie na inne forum , tam jest podatny grunt i grupa klakierów , co zakrzykną HURRA !

ja tam nie czuje sie klakierem Darku :wink: :wink: :wink:

więcej luzu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość rolek

Największym obciachem jest dla mnie, że są tacy panowie, którzy dla siebie kupują cudeńka przekraczające budżet (później trzeba przed żoną ukrywać- Majowy Diabeł się przyznał), a jednocześnie ich kobiety noszą plastikowe kwarce, zegarki marki: Q&Q (np. Maja Majowego Diabła ;-) ), SWATCH, CASIO, ESPRIT, albo no name. Obciach to w jednym temacie bezpardonowo naigrywać się i ośmieszać kogoś, kto nosi zegarki firm nie mających nic wspólnego z zegarmistrzostwem, a w drugim temacie wklejać zdjecia "zegarków" (tak samo marnych) swojej damy... Są tu tacy jegomoście, którzy żonie żałują kupić zegarek. To dopiero OBCIACH!! Pozdrawiam wszystkich tych, którzy bez zażenowania i wewnętrznego dysonansu mogą zaprezentować zegarki nie tylko swoje, ale i swoich kobiet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
są tacy panowie, którzy dla siebie kupują cudeńka przekraczające budżet (później trzeba przed żoną ukrywać- Majowy Diabeł się przyznał), a jednocześnie ich kobiety noszą plastikowe kwarce, zegarki marki: Q&Q

Mam to samo :mrgreen: .Niestety moja żona powiedziała ,że 2tys. zł. to woli wydać na wakacje zamiast "na jakiś zegarek"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co sądzicie o noszeniu zegarka kopertą na wewnętrznej stronie nadgarstka? Zauważyłem taki styl noszenia w pewnym filmie.

"Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bba, ja swojej kupiłem pięknego Eposa, ale ona woli nosić jakiegoś kwarcowego no-name'a (tyle że na grubej srebrnej bransolecie).

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Największym obciachem jest dla mnie, że są tacy panowie, którzy dla siebie kupują cudeńka przekraczające budżet (później trzeba przed żoną ukrywać- Majowy Diabeł się przyznał)

Myślę że takich jak on to jest tu trochę więcej ;)

a jednocześnie ich kobiety noszą plastikowe kwarce, zegarki marki: Q&Q (np. Maja Majowego Diabła ;-) ), SWATCH, CASIO, ESPRIT, albo no name.

Moja Żona nosi takiego Casio, bo się jej bardzo PODOBA, nosi też droższe zegarki (droższe od Casio) i nosi też moje :)

Obciach to w jednym temacie bezpardonowo naigrywać się i ośmieszać kogoś, kto nosi zegarki firm nie mających nic wspólnego z zegarmistrzostwem, a w drugim temacie wklejać zdjecia "zegarków" (tak samo marnych) swojej damy...

Jeśli już się naigrywujemy, to z podróbek lub "replik". Nikt się nie śmieje z Q&Q czy Albatrosów, bo one nie udają zegarków znanych firm tylko są zegarkami "niskobudżetowymi" dla ludzi którym nie zależy na wyglądzie czy sercu zegarka.

Są tu tacy jegomoście, którzy żonie żałują kupić zegarek. To dopiero OBCIACH!!

O takich nie słyszałem...

Pozdrawiam wszystkich tych, którzy bez zażenowania i wewnętrznego dysonansu mogą zaprezentować zegarki nie tylko swoje, ale i swoich kobiet.

Również pozdrawiam :)

P.S. Dla niektórych obciachem jest nie przywitanie się w odpowiednim dziale Forum :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bobwoj :

A co sądzicie o noszeniu zegarka kopertą na wewnętrznej stronie nadgarstka? Zauważyłem taki styl noszenia w pewnym filmie.

są zegarki które powinno się nosić właśnie kopertą do dołu ; jak np.: Omega Chronostop lub podobne . Inne to "obciach" . maciek

xxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzw. sposób wojskowy - tam się sprawdza, ale wygodne to to nie jest.

J.

Jacek Tomczak - Janowski

-=WSzA=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Największym obciachem jest dla mnie, że są tacy panowie, którzy dla siebie kupują cudeńka przekraczające budżet (później trzeba przed żoną ukrywać- Majowy Diabeł się przyznał), a jednocześnie ich kobiety noszą plastikowe kwarce, zegarki marki: Q&Q (np. Maja Majowego Diabła ;-) ), SWATCH, CASIO, ESPRIT, albo no name. Obciach to w jednym temacie bezpardonowo naigrywać się i ośmieszać kogoś, kto nosi zegarki firm nie mających nic wspólnego z zegarmistrzostwem, a w drugim temacie wklejać zdjecia "zegarków" (tak samo marnych) swojej damy... Są tu tacy jegomoście, którzy żonie żałują kupić zegarek. To dopiero OBCIACH!! Pozdrawiam wszystkich tych, którzy bez zażenowania i wewnętrznego dysonansu mogą zaprezentować zegarki nie tylko swoje, ale i swoich kobiet.

Jak juz się nieobciachowo przywitasz w odpowiedznim dziale, to nastepnie :

Tu poczytaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość rolek

Panowie, najprościej jest powiedzieć: "takie nosi, bo to się jej podoba". Łatwy i bardzo tani sposób! Dla Was lepiej, macie większy budżet na swoje zegareczki, co? ;-) Polecam Wam inne rozwiązanie (jeśli wolno mi coś poradzić- mam tylko jeden post i w dodatku nie przywitałam się z Wami w "odpowiednim dziale Forum". OJEJ! Dopiero tu zajrzałałam, nie musztrujcie mnie tak ostro. Troszkę fantaji! ;-) Nadrabiając: TU się przywitam: DZIEŃ DOBRY! DZIEŃ BARDZO DOBRY WSZYSTKIM!)... o czym to ja... Aaaa! ROZWIĄZANIE jest takie, żeby wysłuchać bardzo uważnie co kobieta oczekuje od zegarka, dowiedzieć się co się jej dokładnie podoba, przejrzeć (nawet wspólnie) jej garderobę, biżuterię, zadawać pytania o jej gust (życzliwie i cierpliwie!) "Podoba Ci się bardziej ten czy ten? Dlaczego ten? Dlaczego nie tamten?" (ciężka praca, co?) pokazać jej różne damskie zegarki- większość mężczyzn wchodząc do sklepów zapomina o swoich drugich połowach, lecą do gablot z męskimi zegarkami i nie poświęcą żonie 5 minut na oglądaniu z nią damskich modeli. Teston pisze, że kupił piękny EPOS żonie, a ona i tak nosi "no name kwarca". Widocznie nie zrobiłeś odpowiedniego wywiadu i żonie się ten "piękny EPOS" nie podoba. Może nie ma tej cudownej szerokiej bransolety, którą ma jej kwarc? Wsłuchajcie się w to, jak Wasze kobiety komentują damskie zegarki. Dajcie im coś do komentowania! Rozbudźcie w nich pasję, otwórzcie te drzwi do świata prawdziwych zegarków. Jeśli kobieta lubi różowy pasek- wybierać wśród różowych, lubi złoto i diamenty... cóż, trudno, może trzeba pomyśleć o nadgodzinach ;-) ). Porozmawiać, konsultować, nie narzucać się z własnymi typami, pooglądać nie 2-3 zegarki, pokazać 50-100 zegarków, szukać blasku w jej oczach podczas prezentacji tychże zegarków. Na pewno coś jej się spodoba. Na pewno coś wybierze. I będzie miała śliczny zegarek, ku chwale Wam, jakby nie patrzeć. Gwarantuję, że te plastiki szybko wylądują głęboko w szufladzie. Pytanie jest inne... ilu facetów jest skłonnych podjąć się takiego zadania? Mówi się, że nieuprasowana koszula u mężczyzny świadczy o jego kobiecie, myślę, że tak samo źle, byle jaki zegarek świadczy o jej facecie- (Zegarkowym Maniaku, przecież!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość rolek

Adi, cały ten wątek został przeze mnie przeczytany i obejrzany dokładnie zanim pojawił się tutaj mój wątek. Zresztą można się domyśleć, czytając dokładnie mój post. I jeszcze osobne powitanie dla ADRIANA: Witam Szanownego Pana w ten słoneczny dzień! Może być? ;-) Już oki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.