Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BRABUS

Gry komputerowe :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ładowałem w siłę, wytrzymałość i żywotność, ale teraz żałuję, że kosztem siły zaniedbałem umiejętności, bo moja ulubiona broń czyli Miecz Ludwiga najlepiej skaluje się właśnie z nimi.

Ogólnie najbardziej op broń w grze. Ja lubię też korzystać z broni z dodatku. Moonlight i jego efekty graficzne. Aż mózg staje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaką polecasz broń palną? Ja od początku biegam z garłaczem i nie wiem czy jest sens zmieniać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaką polecasz broń palną? Ja od początku biegam z garłaczem i nie wiem czy jest sens zmieniać.

To wystarczy. Ma duży rozrzut, przez co łatwiej trafić i większa szansa na parry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że jest wolny i ciężko mi parować ciosy zanim oberwę, poza tym obrażeń nie zadaje praktycznie żadnych. Poeksperymentuje jak w końcu będę miał czas przysiąść

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że jest wolny i ciężko mi parować ciosy zanim oberwę, poza tym obrażeń nie zadaje praktycznie żadnych. Poeksperymentuje jak w końcu będę miał czas przysiąść

To korzystać z pistoletu. Garłacz daje duży rozrzut, dzięki czemu jest większa szansa na parry na przeciwniku. Szczególnie przy tych bardziej ruchliwych gdzie po strzale od razu odskakują na bok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj przechodziłem ostatni odcinek Life is Strange. Akurat jak była ta nawałnica za oknami. Klimat był mega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokonałem Roma :D Skurczybyk się strasznie stawiał... Nie ma się co chwalić, po tylu podejściach... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokonałem Roma :D Skurczybyk się strasznie stawiał... Nie ma się co chwalić, po tylu podejściach... :(

Grunt że padł/ padła(bo to ponoć dziewczyna była). Po pokonaniu widziałeś też ostatnią przeciwniczkę z katakumb :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grunt że padł/ padła(bo to ponoć dziewczyna była). Po pokonaniu widziałeś też ostatnią przeciwniczkę z katakumb :P

Dużo jeszcze gry przede mną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo jeszcze gry przede mną?

Tak jeszcze ze dwóch bossów z głównej linii. A poza tym nie wiem ilu opcjonalnych zostało, bo tych jest multum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bloodborne to piękna gra, ale mało oryginalna, powinna nazywać się Zew Cthulhu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, moim zdaniem na pudełku powinien być napis zachęcający do zapoznania się z jego twórczością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabiłem Mroczną Bestię Pearl i nie wiem co dalej robić... Mam już pokonaną Ebriette, Logariusa, Cienie Jarnam, wiedźmę i wszystko co było po drodze. Mam wrażenie że fabuła (o ile tak można to nazwać) utknęła w martwym punkcie i nic mi nie sugeruje co mam dalej robić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz cię czeka z tego co się orientuję Yahar'gul. Poszukaj opisu jak tam trafić, bo już nie pamiętam dokładnie z której lokacji tam się udać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

From Software troszkę zbyt oszczędnie dawkuje swoją fabułę... Praktycznie nie wiem o co chodzi. Z tego co rozumiem znaleziono jakiś artefakt i w skutek jakichś rytuałów otworzono portal, którym przylazło to paskudztwo obsiadujące budynki. No ale jeszcze sporo fabuły przede mną (chyba) , może coś się wyjaśni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

From Software troszkę zbyt oszczędnie dawkuje swoją fabułę... Praktycznie nie wiem o co chodzi. Z tego co rozumiem znaleziono jakiś artefakt i w skutek jakichś rytuałów otworzono portal, którym przylazło to paskudztwo obsiadujące budynki. No ale jeszcze sporo fabuły przede mną (chyba) , może coś się wyjaśni :)

Nope :) Paskudztwo obsiadujące budynki zawsze było wśród nich, tylko aby je zobaczyć potrzeba odpowiednią ilość "wiedzy"(w grze wgląd). Przez to niektórzy wydłubują sobie oczy by nie patrzeć na te potwory.

Polecam ogólnie kanał użytkownika vaatividya na YT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jest nazwanie wglądu wiedzą szaleńczą, jakby sugerowano tym, że schizofrenia nie jest chorobą, tylko umiejętnością dostrzegania większego skrawka rzeczywistości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jest nazwanie wglądu wiedzą szaleńczą, jakby sugerowano tym, że schizofrenia nie jest chorobą, tylko umiejętnością dostrzegania większego skrawka rzeczywistości

No, bo trzeba być nieźle kopniętym żeby schodzić do lochów dawno już zapomnianych Pthumerów w poszukiwaniu krwi i potworów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz pytanie z zupełnie innych klimatów. Czy w multiplayerze z Uncharted 4 jest rozwój postaci podobny do tego z Battelfielda? Mam na myśli odblokowanie różnych broni wraz z postępem w grze, bo z tego co widziałem, odblokować można tylko jakieś kapelusze i inne bzdury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz pytanie z zupełnie innych klimatów. Czy w multiplayerze z Uncharted 4 jest rozwój postaci podobny do tego z Battelfielda? Mam na myśli odblokowanie różnych broni wraz z postępem w grze, bo z tego co widziałem, odblokować można tylko jakieś kapelusze i inne bzdury.

Ta, jest odblokowywanie w multi, ale nie takie jak w bf. Bzdury odblokowywuje się z pomocą punktów, które dostajesz za rozegrane mecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja kupiłem BF1 w wersji Rewolucja. Fajny szpil. Oczywiście od razu multi, bo singla nie wiem czy dotknę. Mapy fajne i większe nastawienie na walkę piechoty niż pojazdów jak to było w BF4. Kamperów jest trochę, ale dobrze się ich flankuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzieliście drugi trailer Red Dead Redemption 2? Chyba Rockstar znowu pozamiata na wiosnę :)

Raczej na pewno :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi