Gość andree #101 Napisano 3 Lutego 2009 Ja polecam Tajemnica Syriusza.Stare SF ale jare. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dave Lombardo 0 #102 Napisano 3 Lutego 2009 heheh ^^^^^^ coby nie bylo ze ot ktos poleci jakies fajne anime o samurajach, ninjach itp ?? (a'la ninja scroll) Usagi Yojimbo? ze zwierzętami... :) 0 I love it when a plan comes together Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cepeen 2 #103 Napisano 3 Lutego 2009 Samurai Champloo -fajny serial, i znakomita muzyka. 0 Omega Automatic cal. 1012 | Rakieta 24h cal. 2623 | Seiko SNK621 cal. 7s26 | Vostok Europe Mriya Automatic cal. 2432 | Zeno 6001 cal. Unitas FHF469 | Adriatica 8102 cal. Unitas 6497 | Seiko SNM011 cal. 7s35 | Casio G-9100 Gulfman cal. Kwarcok | Seiko SRP005 cal. 4r16 | Aviator 3105/6973645 cal. 3105 | Seiko SKX007 cal. 7s26 | Citizen BL-5314 cal. E812 | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #104 Napisano 3 Lutego 2009 A ilu ich trzeba, żeby Cie przekonać?!?!?!?!Minimum 5. Lubię gejowski sex grupowy. 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #105 Napisano 3 Lutego 2009 Minimum 5. Lubię gejowski sex grupowy.mimo Twoich preferencji... warto film obejrzeć bo naprawde dobry jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #106 Napisano 3 Lutego 2009 mimo Twoich preferencji... warto film obejrzeć bo naprawde dobry jest Bo ta dwójka to główne bohatery, a są jeszcze postacie drugoplanowe Dla każdego coś miłego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mementomori #107 Napisano 3 Lutego 2009 warto: Donnie Darko(warto!)Czarne Słońca(klimat, fabuła, muzyka... i nikt mi już nie wciśnie kitu że Matrix i K-Pax były oryginalne i przełomowe;))KontrollZamknij się i zastrzel mnieGood bye Lenin!Edukatorzy gorąco polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #108 Napisano 3 Lutego 2009 mała zapowiedź kolejnych Transformersówhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=59642663626 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike2009 0 #109 Napisano 4 Lutego 2009 Wczoraj lecial o 22:20 na TVP 2 dobry film - "W stronę morza", zdobywca Oscara. Polecam. Pozdrawiam,Mike 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertino 0 #110 Napisano 4 Lutego 2009 dzieki za wskazaniana poczatek moze Samurai Champloo - zapowiada sie ciekawie a pozniej sie zobaczy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 629 #111 Napisano 4 Lutego 2009 Ja polecam Tajemnica Syriusza.Stare SF ale jare. To przeczytaj sobie książke Philipa K. Dicka bodajże "Model numer 2" na której oparta jest fabuła i zobaczysz jak w porównaniu do książki ten film choć niezły i tak jest spartolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertino 0 #112 Napisano 11 Lutego 2009 ^ _ ^kung fu panda - godzina dwadziescia mile wyrwane z zyciorysujak ktos lubi shreka - to niechaj smialo lyka - nie zawiedzie sie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #113 Napisano 11 Lutego 2009 A ja polecam "Slumdog Milioner" - jesli ktos chce obejrzec niebanalny, nie sztampowy film ze swietna muzyka iz djeciami to polecam !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike2009 0 #114 Napisano 11 Lutego 2009 Jesli ktos lubi Woodego Allena to szczerze polecam: "Cassandra's dream""Match point" "Vicky Christina Barcelona" Dorzuce jeszcze jeden, niepopularny ale na prawde dobry film, wciaz malo znanego rezysera:"Walk on water" Pozdrawiam,Mike 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #115 Napisano 11 Lutego 2009 "Match Point" to wg. mnie brutalnie niedoceniane arcydzieło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 799 #116 Napisano 11 Lutego 2009 Milioner z ulicy - rewelacja jak dla mnie coś w podobnego jak Miasto Boga:http://www.filmweb.pl/f468296/Slumdog+Milioner+z+ulicy,2008bardzo polecam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike2009 0 #117 Napisano 12 Lutego 2009 Tsuki: w ramach ciekawostki powiem ,ze Woody Allen wypowiedział się ,że ze wszystkich jego filmów "Match point" lubi najbardziej... film traktuje o szczęściu i roli jakie może odegrać w naszym życiu, to tak w dużym skrocie pozdrawiam,Mike 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #118 Napisano 12 Lutego 2009 "Match Point" to moim zdaniem najlepszy film Woodego.Więc kto nie widział pozycja obowiązkowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1549 #119 Napisano 12 Lutego 2009 obejrzałem właśnie SIEDEM DUSZ musicie ten film zobaczyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #120 Napisano 12 Lutego 2009 A mi się ten cały Match Point nie podobał, inna sprawa że to był ostatni film na który poszedłem z moją byłą dziewczyną, więc może o to chodzi Poza tym ja lubię hepi endy w filmach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #121 Napisano 12 Lutego 2009 Milioner z ulicy - rewelacja jak dla mnie coś w podobnego jak Miasto Boga:http://www.filmweb.pl/f468296/Slumdog+Milioner+z+ulicy,2008bardzo polecam.Straszną ochotę na ten film mi zrobiłeś, ale rozumiem, że muszę go "wypożyczyć" z emule? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 799 #122 Napisano 13 Lutego 2009 Straszną ochotę na ten film mi zrobiłeś, ale rozumiem, że muszę go "wypożyczyć" z emule?bo jest naprawdę rewelacyjny. Jak chcesz to przyjeżdzaj do Wrocka dam Ci na płytce, też dostałem od kumpla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #123 Napisano 13 Lutego 2009 Za daleko, odpalę wypożyczalnię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yanek 3 #124 Napisano 13 Lutego 2009 Za daleko, odpalę wypożyczalnię Wpadnij do mnie do Ci pożyczę Jakoś nie moge sie zebrać żeby obejrzeć ten film. Ale co sie odwlecze... 0 Totalny laik :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #125 Napisano 13 Lutego 2009 Jak mieszkasz w okolicach Prądnika Czerwonego/Oświecenia to jestem Edit: W sumie to już tylko napisy by mi się przydały dla wersji dwupłytowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach