TomcioMiki 80297 #8851 Posted October 16, 2024 2 minuty temu, beniowski napisał(-a): Ale to pierwsza seria (ja oglądałem na Disney+), drugą wypuścili czy film zrobili? Nie pierwsza seria. 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8852 Posted October 25, 2024 Świetna animacja, polecam wybrać się z całą rodziną 🤗🤗🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites
RoKoKo 581 #8853 Posted October 25, 2024 50 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Świetna animacja, polecam wybrać się z całą rodziną 🤗🤗🤗 byłem całą rodziną tydzień temu bardzo fajny i przyjemny film 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8854 Posted October 25, 2024 Chyba najlepszy z serii 🤗🤗🤗 Mi się podobał, młodemu też. 1 Share this post Link to post Share on other sites
lukaszkr 184 #8855 Posted October 25, 2024 W dniu 16.10.2024 o 11:50, beniowski napisał(-a): Ale to pierwsza seria (ja oglądałem na Disney+), drugą wypuścili czy film zrobili? 2 sezon premiera 6.11. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Perpetuum Mobile 74684 #8856 Posted October 25, 2024 2 sezon premiera 6.11. To też chętnie obejrzę. Pierwsza seria była nawet niezła. 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8857 Posted October 26, 2024 Lubię Alfreda Moline. 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8858 Posted October 27, 2024 Byłem widziałem nie polecam. 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8859 Posted October 27, 2024 Żona nie chciała, młody nie chciał, to ja poszedłem się postraszyć, zobaczmy 😁😁😁 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8860 Posted October 27, 2024 1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Żona nie chciała, młody nie chciał, to ja poszedłem się postraszyć, zobaczmy 😁😁😁 Ale szmira 😁😁😁 0 Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 91018 #8861 Posted October 27, 2024 W końcu obejrzałem jakoś wcześniej ciągle przeze mnie odkładany "na potem" mini-serial wg Agathy Christie "A.B.C." Dla fanów Herculesa Poirot ciekawe doświadczenie, ponieważ John Malkovich w niczym nie pokrywa się w swojej wersji postaci z interpretacją Kennetha Branagh, nie wspominając już o kreacji Davida Sucheta. Mnie bardzo się podobał w tej roli. Dla fanów "Harry Pottera", ciekawe doświadczenie, ponieważ w ważnej roli drugoplanowej pojawia się Ron z cyklu opowieści o krainie magii, czyli Rupert Grint. To kolejny już film, w którym go widzę i w którym jego rola jest bardzo na plus. Dla fanów "Wiedźmina" ciekawe doświadczenie, ponieważ wśród drugoplanowych postaci pojawia się również m.in. Anya Chalotra, znana z postaci Yennefer w serialu z Henry Cavillem. Dla fanów "Gry o tron" ciekawe doświadczenie, ponieważ pojawia się też Tara Fitzgerald, znana z roli Selise Baratheon. I tak dalej... A zupełnie serio - fajny. 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8862 Posted October 27, 2024 26 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): W końcu obejrzałem jakoś wcześniej ciągle przeze mnie odkładany "na potem" mini-serial wg Agathy Christie "A.B.C." Dla fanów Herculesa Poirot ciekawe doświadczenie, ponieważ John Malkovich w niczym nie pokrywa się w swojej wersji postaci z interpretacją Kennetha Branagh, nie wspominając już o kreacji Davida Sucheta. Mnie bardzo się podobał w tej roli. Dla fanów "Harry Pottera", ciekawe doświadczenie, ponieważ w ważnej roli drugoplanowej pojawia się Ron z cyklu opowieści o krainie magii, czyli Rupert Grint. To kolejny już film, w którym go widzę i w którym jego rola jest bardzo na plus. Dla fanów "Wiedźmina" ciekawe doświadczenie, ponieważ wśród drugoplanowych postaci pojawia się również m.in. Anya Chalotra, znana z postaci Yennefer w serialu z Henry Cavillem. Dla fanów "Gry o tron" ciekawe doświadczenie, ponieważ pojawia się też Tara Fitzgerald, znana z roli Selise Baratheon. I tak dalej... A zupełnie serio - fajny. Ooo dzięki, muszę zerknąć 🤗🤗🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites
Krygo 19617 #8863 Posted October 27, 2024 8 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Byłem widziałem nie polecam. 3 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Ale szmira 😁😁😁 Piekło zamarzło 3 Share this post Link to post Share on other sites
RoKoKo 581 #8864 Posted October 28, 2024 Dobrze się oglądało. Nie jest jakiś wybitny, ale nie żałuję czasu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8865 Posted October 30, 2024 Zaciekawił mnie 0 Share this post Link to post Share on other sites
mirek 1969 1531 #8866 Posted October 31, 2024 (edited) Myly Państwo. Kiedyś na VHS ogladałem taki film o podróży w czasie. Lata 80/90 Jakaś grupa przeniosła się daleko wstecz jeszcze chyba ludzi nie było sam dżungla. Zabili tam przez przypadek jakiegoś owada czy coś podobnego i zaburzyli cały porzadek. Wrócili z powrotem i już inny był świat z powodu tego zabitego owada. I znów wrócili ze by to naprawić. Tyle pamiętam. Czy ktoś coś kojarzy? Jakiś tytuł czy wskazówkę kto tam grał? To się znajdzie. Wtedy mi się film podobał. Edited October 31, 2024 by mirek 1969 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8867 Posted October 31, 2024 57 minut temu, mirek 1969 napisał(-a): Myly Państwo. Kiedyś na VHS ogladałem taki film o podróży w czasie. Lata 80/90 Jakaś grupa przeniosła się daleko wstecz jeszcze chyba ludzi nie było sam dżungla. Zabili tam przez przypadek jakiegoś owada czy coś podobnego i zaburzyli cały porzadek. Wrócili z powrotem i już inny był świat z powodu tego zabitego owada. I znów wrócili ze by to naprawić. Tyle pamiętam. Czy ktoś coś kojarzy? Jakiś tytuł czy wskazówkę kto tam grał? To się znajdzie. Wtedy mi się film podobał. Kojarzę ten film. Godzinę temu, mirek 1969 napisał(-a): Myly Państwo. Kiedyś na VHS ogladałem taki film o podróży w czasie. Lata 80/90 Jakaś grupa przeniosła się daleko wstecz jeszcze chyba ludzi nie było sam dżungla. Zabili tam przez przypadek jakiegoś owada czy coś podobnego i zaburzyli cały porzadek. Wrócili z powrotem i już inny był świat z powodu tego zabitego owada. I znów wrócili ze by to naprawić. Tyle pamiętam. Czy ktoś coś kojarzy? Jakiś tytuł czy wskazówkę kto tam grał? To się znajdzie. Wtedy mi się film podobał. To jest to . On nie jest taki stary. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mirek 1969 1531 #8868 Posted November 1, 2024 10 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Kojarzę ten film. To jest to . On nie jest taki stary. TO JEST TO!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8869 Posted November 1, 2024 (edited) Byliśmy. Tempo nieśpiesznie, fajna muzyka , niby przewidywalny ale na końcu twist mnie zaskoczył, polecam 🤗 🤗 🤗 Edited November 1, 2024 by TomcioMiki 0 Share this post Link to post Share on other sites
beniowski 10332 #8870 Posted November 1, 2024 Ja zacząłem drugą serię Lioness (pierwsza była świetna) i też drugą Tulsa King. Wychodzi na to, że ostatnio co oglądam i mi się podoba to seriale pisane przez Taylora Sheridana. Ma facet pomysły naprawdę niezłe na seriale. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 91018 #8871 Posted November 2, 2024 Fota z premiery pewnego filmu z, między innymi, nieżyjącym już Chrisem Pennem... 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8872 Posted November 2, 2024 51 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Fota z premiery pewnego filmu z, między innymi, nieżyjącym już Chrisem Pennem... 4 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8873 Posted November 2, 2024 (edited) Przydługi i smutny. Nie liczcie na wartką akcję nie tu. Edited November 2, 2024 by TomcioMiki 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 80297 #8874 Posted November 3, 2024 To nie to , nie dorównuje Ronowi Perlmanowi. A ogon to mu zwisał jak zdechła kiełbasa, zero życia. 🤗🤗🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites
Lincoln Six Echo 91018 #8875 Posted November 3, 2024 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Share this post Link to post Share on other sites