PiotrX 1082 #1851 Napisano 21 Kwietnia 2019 rawki_2-Edited.jpgŁadnie Panie Marku, ale skurczybyk spóźnia się 10 dni, a ponoć regulowałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43798 #1852 Napisano 22 Kwietnia 2019 Pstryk 220V :] 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #1853 Napisano 23 Kwietnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #1854 Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) ziomki z 501-ki oraz desantowcy z 212 batalionu... Ci drudzy to już dziadkowie Fajne zdjęcie, klimatyczne. Warto zwrócić uwagę również na tło, które imituje Imperialne wnętrza, np. niszczyciela klasy Imperial I (dobra, poniosła mnie fantazja ja tam widzę nawet wrota hangaru wylotowego, po prawej, a tym, co trzyma g-shocka i szturmowców przed opuszczeniem okrętu, jest pole siłowe chroniące wnętrze przed próżnią)Helson :-) taki nurek, to ja rozumiem. Konsekwencja, skoro jest ciemno, to się nie widzi również podziałki na bezelu... Logiczne jest więc, że musi ona świecić... Fakt, niektórym starczy kropeczka, tak jest na rolexach i omedze ale nie dla projektantów z Helson divers, to maksymaliści. Brawo. Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1855 Napisano 23 Kwietnia 2019 taki nurek, to ja rozumiem. Konsekwencja, skoro jest ciemno, to się nie widzi również podziałki na bezelu... Logiczne jest więc, że musi ona świecić... Fakt, niektórym starczy kropeczka, tak jest na rolexach i omedze ale nie dla projektantów z Helson divers, to maksymaliści. Brawo. Cóż, gdy chodzi o świecenie, to w przypadku Helsona lipy nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #1856 Napisano 23 Kwietnia 2019 Cóż, gdy chodzi o świecenie, to w przypadku Helsona lipy nie ma Razi - blask nieco mniejszy niż przy spawaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1857 Napisano 23 Kwietnia 2019 Razi - blask nieco mniejszy niż przy spawaniu Byłem kiedyś pomocnikiem spawacza i zapewniam, blask jest jednak dużo mniejszy niż przy spawaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #1858 Napisano 23 Kwietnia 2019 Cóż, gdy chodzi o świecenie, to w przypadku Helsona lipy nie ma Tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67666 #1859 Napisano 23 Kwietnia 2019 Byłem kiedyś pomocnikiem spawacza i zapewniam, blask jest jednak dużo mniejszy niż przy spawaniu Spawacz to ten od rozpruwania sejfów? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1860 Napisano 23 Kwietnia 2019 Spawacz to ten od rozpruwania sejfów? Pisałem całkiem poważnie, to było w czasach, gdy byłem w liceum i w wakacje trochę sobie dorabiałem. Tam też przekonałem się, że skutki patrzenia na ług elektryczny mogą być bardzo nieprzyjemne :-) Zresztą, gdybym był pomocnikiem takiego "spawacza", to nie mógłbym się zajmować tym, czym się zajmuję ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67666 #1861 Napisano 23 Kwietnia 2019 Pisałem całkiem poważnie, to było w czasach, gdy byłem w liceum i w wakacje trochę sobie dorabiałem. Tam też przekonałem się, że skutki patrzenia na ług elektryczny mogą być bardzo nieprzyjemne :-) Zresztą, gdybym był pomocnikiem takiego "spawacza", to nie mógłbym się zajmować tym, czym się zajmuję ;-)Wierzę Ci! Ja w czasach szkolnych także dorabiałem w praktycznie każde wakacje;) 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #1862 Napisano 23 Kwietnia 2019 To delikatnie, co by oczu nie uszkodzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #1863 Napisano 23 Kwietnia 2019 Jak widać, Seiko też całkiem fajnie świeci ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1864 Napisano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Bo Seiko to najlepsza firma zegarkowa, to musi świecić.... Przykładem. Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #1865 Napisano 23 Kwietnia 2019 Po plusiku dla Kolegów za promowanie marki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
twonk 78 #1866 Napisano 24 Kwietnia 2019 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #1867 Napisano 25 Kwietnia 2019 zbyt duża miłość do świecących zegarów, horrorów i dobrej łychy może dać lekkie efekty uboczne czasami... 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #1868 Napisano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Piękna czwórka Piękna czwórka Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #1869 Napisano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) ja nie umiem zdjęcia zrobić przy normalnym świetle a ten... pełen szacun Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hubex #1870 Napisano 27 Kwietnia 2019 zbyt duża miłość do świecących zegarów, horrorów i dobrej łychy może dać lekkie efekty uboczne czasami... Myślę, że powyższe trzy pasje można byłoby tu zastąpić jednym malutkim papierkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #1871 Napisano 27 Kwietnia 2019 Bulova devil diver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1872 Napisano 27 Kwietnia 2019 Jak długo diabeł świeci? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #1873 Napisano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie wiem, dzisiaj go przetestuję. Świeci fajnie, całą robotę robią indeksy w kształcie walca. Niestety moje zdjęcie wyszło przeciętnie i w 1/10 nie pokazałem tego co widać na żywo. Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez jackm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1874 Napisano 27 Kwietnia 2019 Fajny model. No, może ciut za duży 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackm 9619 #1875 Napisano 27 Kwietnia 2019 Powiesz Ci szczerze że mimo dużych romiarów (44mm) świetnie leży na ręce. Nie mierzyłem ale l2l sporo poniżej 50 mm i w tym cały sekret 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach