klapouch 1 #1 Napisano 1 Stycznia 2009 Jak w temacie. Gdzie można kupić niedrogo samuraja? Słyszałem, że już ich nie produkują, czy to prawda? Czy seria seiko 5 sport ma w jakimś stopniu zastąpić samuraja? 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2 Napisano 1 Stycznia 2009 Tam gdzie wszystko jest niedrogo zapraszamy na największy bazar świata 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #3 Napisano 1 Stycznia 2009 A cena jaka można (opłaca się) zapłacić za niego? Nie wiem czemu ale jakoś boję się kupować na ebayu 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #4 Napisano 1 Stycznia 2009 samo samurai mało mówi, podaj konkretny model, w tedy można zacząć szukać 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #5 Napisano 1 Stycznia 2009 np taki 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #6 Napisano 1 Stycznia 2009 za dużego wyboru nie ma nie można podawać linków: o ile sie nie pomyliłem to jest to model SBDA001J1, wrzuć na ebay 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #7 Napisano 1 Stycznia 2009 a taki sam, ale nie z tytanu? Generalnie chodzi mi o to żebyś mi podał jakąś rozsądna cenę za taki zegar i wtedy sobie bedę mógł poszukać i stwierdzićczy mam do czynienia z okazją czy ofertą dla frajera;p 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #8 Napisano 1 Stycznia 2009 jam mało kompetentny żeby dawać oferty, z ebay wychodzi w najlepszym przypadku ok1200,00 w najgorszym ponad 1400,00 co mogłem to pomogłem, reszta należy do ......... "ciemnej strony mocy" a cha ten model, który podałem to wersja z tytanu pozdrawiamłukasz 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #9 Napisano 1 Stycznia 2009 a taki sam, ale nie z tytanu? Generalnie chodzi mi o to żebyś mi podał jakąś rozsądna cenę za taki zegar i wtedy sobie bedę mógł poszukać i stwierdzićczy mam do czynienia z okazją czy ofertą dla frajera;p Z taką kopertą , tarczą i wskazówkami tylko tytanowe z tarczą czarną , granatową lub pomarańczową . Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #10 Napisano 2 Stycznia 2009 Generalnie chodzi mi o to żebyś mi podał jakąś rozsądna cenę za taki zegar i wtedy sobie bedę mógł poszukać i stwierdzićczy mam do czynienia z okazją czy ofertą dla frajera;p tak się nie da......pokemonyu miewa ich coraz mniej, z drugiej ręki to też rzadkość ( zgadnij dlaczego ...?Jak $ zaliczył dno to z wałkiem na cle itp Wszechmocmy GIERMA sprowadził mi go za 5 paczek - dla jednych dużo, dla innych nie.Szczerze SNM011k1 jest BOSKI - leży doskonale, jest ciężki, masywny.......MĘSKI .....dziś dolar jest o 1/3 droższy więc te 700-800 jest realne za model w stali.Ktoś powie że nie swiss ...... ale jest - DoskonałY.na zdjęciach ciut dziwny, piersze wrażenie na nadgarstku....hmmm - fajny , ale.......Jednak dziś - wygryzł resztę kolekcji- poszły do klubu i na allledrogo......teraz myślę o aviatorze - może on bedzie konkurencją?Orange Monster - Leży, choć jest RasowY, G-Shock przegrywa nawet gdy idę na rower.....Dokładność - 5 sek/ dobe, może mniej?NIEODCZUWALNA!!!!!PozdrGrzecH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzesD 0 #11 Napisano 3 Stycznia 2009 Szczerze SNM011k1 jest BOSKI - leży doskonale, jest ciężki, masywny.......MĘSKI Trudno sie z Tobą nie zgodzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #12 Napisano 3 Stycznia 2009 Trudno sie z Tobą nie zgodzić A Gierma wciąż jeszcze je sprowadza ;p ? 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #13 Napisano 3 Stycznia 2009 A Gierma wciąż jeszcze je sprowadza ;p ? Raczej nie - to była jednorazowa akcja - chyba na 30 zegarków dla całego Klubu.PozdrGPSLawnowerman ( lub podobnie brzmiący nick) - pomaga klubowiczom w zakupach na ebay i płatnościami pay palem.Zagadaj do niego - czy Ci pomoże i .....ile to wychodzi w całości z kosztami? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klapouch 1 #14 Napisano 3 Stycznia 2009 Już się odezwałem, dzięki za sugestię 0 Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytoos 0 #15 Napisano 3 Stycznia 2009 A Gierma wciąż jeszcze je sprowadza ;p ? Dowcip polega na tym, że nawet Mr Yu ich nie ma. Gdy swojego kupiłem jakieś pół roku temu, to od tamtej pory co jakiś czas sprawdzam czy są w ogóle na ebay. I nie ma... Nawet Białaski się skończyły.Mr Higuchi ma tylko niebieskie tytany ale o imporcie bezvatowym trzeba w jego przypadku zapomnieć. Czarne i pomarańcze są u niego "discontinued"... Ti-Pomarańcze na ebay są ale ich cena to i tak minimum 900 zł, więc pozostaje cieszyć się tym, że przynajmniej paliwo jest tanie i można sobie w takim śniegu jak dziś pokręcić bączki na trzypasmowych ulicach tak, że nawet radiowóz sto metrów dalej nie reaguje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tyres #16 Napisano 8 Stycznia 2009 Dzięki Lawnowerman i za jego pomocą kupiłem Black Samurai 7S35 - wersja stalowa. za co jestem mu wdzięczny. I wiecie co wam powiem chłopaki z takim zegarkiem na ręku czuję się jak facet . Duży masywny wręcz prostota piękna. Żadnych zbędnych świecidełek czy dodatkowych wskazówek dla stopera itp. Tylko zamieniłem bransoletę na skórzaną z czerwonymi przeszyciami. A jak poszedłem do zegarmistrza (kobieta) ażeby wymienić pasek na skórkę to ona przez chwile przed wymianą spojrzała na samuraja i na mój pasek do wymiany i rzekła "będzie wyglądał dobrze" - także kobietom też się podoba hehhe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #17 Napisano 8 Stycznia 2009 zapraszamy do galerii, chętnie obejrzymy kwintesencję męskości 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #18 Napisano 8 Lipca 2010 Kolega Fugazus napisał: Ja znalazłem Samuraja czyszczą magazyny za 214 USD. Jedyny problem, że wysyłka tylko w USA już rozpuściłem wici wśrud znajomych kto mi przyjmie samuraja i prześle do mnie http://www.princetonwatches.com/shop/SNM033.asp Nie znam się jeszcze, ale z opisu to samuraj i do tego chole.. (strasznie mi się podoba). Poprosiłem o zabukowanie 1 sztuki do poniedziałku ale nie dostałem odpowiedzi żadnej chyba śpią jeszcze. Wypowiadajcie się panowie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #19 Napisano 8 Lipca 2010 Nie jestem biegły w tego typu zakupach.Jak ktoś by się czuł na siłach można by było wyczyścić im magazyn z tych samurajów .Co wy na to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20 Napisano 9 Lipca 2010 Dodam tylko, że cena za Samuraja jest bardzo dobra. Dla porównania - sklep ma również w ofercie wyprzedażowej pomarańczowego i czarnego Monstera. Monstery po przecenie kosztują $249, a więc więcej, niż nasz Samuraj. Osobiście nie znam tego sklepu, nie wiem, czy jest sprawdzony i wiarygodny. Oferta jednak jest bardzo kusząca... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trybik 0 #21 Napisano 9 Lipca 2010 Na WatchUSeek ludzie dostali już zegarki z tego sklepu, więc to nie jest ściema.Próbowałem zamówić za pośrednictwem firmy Polamer, ale Princeton Watches przyjmuje płatności PayPal tylko od amerykańskich użytkowników PayPal'a. Ma ktoś ciocię / wujka w USA? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tkpoz 0 #22 Napisano 9 Lipca 2010 Ja również jestem zainteresowany zakupem, gdyby ktoś realizował zamówienie chciałbym się pod nie podpiąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23 Napisano 9 Lipca 2010 jakby faktycznie zrobilo sie z tego grupowe zamowionko, to tez chetnie bym sie pisal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tkpoz 0 #24 Napisano 9 Lipca 2010 Potwierdzam, sklep nie wysyła seiko poza USA, może ktoś z forumowiczów pomoże w zakupie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3766 #25 Napisano 9 Lipca 2010 ja wiem czy taka oferta kusząca. po doliczeniu vatu i cła wyjdzie ponad 900zl. A to już jak na japoński automat całkiem spora suma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach