Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

klapouch

Gdzie kupić samuraja

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Gdzie można kupić niedrogo samuraja? Słyszałem, że już ich nie produkują, czy to prawda? Czy seria seiko 5 sport ma w jakimś stopniu zastąpić samuraja?

Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam gdzie wszystko jest niedrogo ;)

zapraszamy na największy bazar świata :)

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cena jaka można (opłaca się) zapłacić za niego? Nie wiem czemu ale jakoś boję się kupować na ebayu ;)

Seiko Aviator SNK809K2 modified ;p ;Sturmanskie Arctic 2623/0241181 ;Vodolaz; Seiko SKX007; Poljot Aviator Automatic; Simths PRS-27; Poljot De Luxe; Citizen VO10-6612H; Stowa Marine Automatic; Klubowy Zeno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samo samurai mało mówi, podaj konkretny model, w tedy można zacząć szukać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samurai-06.jpg

np taki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za dużego wyboru nie ma ;)

nie można podawać linków:

o ile sie nie pomyliłem to jest to model SBDA001J1, wrzuć na ebay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
;) a taki sam, ale nie z tytanu? :) Generalnie chodzi mi o to żebyś mi podał jakąś rozsądna cenę za taki zegar i wtedy sobie bedę mógł poszukać i stwierdzićczy mam do czynienia z okazją czy ofertą dla frajera;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jam mało kompetentny żeby dawać oferty, z ebay wychodzi w najlepszym przypadku ok1200,00 w najgorszym ponad 1400,00

co mogłem to pomogłem, reszta należy do ......... "ciemnej strony mocy" ;):)

a cha ten model, który podałem to wersja z tytanu

pozdrawiam

łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
;) a taki sam, ale nie z tytanu? :) Generalnie chodzi mi o to żebyś mi podał jakąś rozsądna cenę za taki zegar i wtedy sobie bedę mógł poszukać i stwierdzićczy mam do czynienia z okazją czy ofertą dla frajera;p

Z taką kopertą , tarczą i wskazówkami tylko tytanowe z tarczą czarną , granatową lub pomarańczową .

Pozdro

Seiko Ninja Limited Edition

Seiko Orange Samurai Limited Edition

Seiko Black Samurai dwie sztuki

Seiko White Samurai

Seiko Orange Monster

Seiko SARB001

Seiko Black Bullet

i jeszcze kilka Seiko i Citizenów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:) Generalnie chodzi mi o to żebyś mi podał jakąś rozsądna cenę za taki zegar i wtedy sobie bedę mógł poszukać i stwierdzićczy mam do czynienia z okazją czy ofertą dla frajera;p

tak się nie da......pokemonyu miewa ich coraz mniej, z drugiej ręki to też rzadkość ( zgadnij dlaczego ;) ...?

Jak $ zaliczył dno to z wałkiem na cle itp Wszechmocmy GIERMA sprowadził mi go za 5 paczek - dla jednych dużo, dla innych nie.

Szczerze SNM011k1 jest BOSKI - leży doskonale, jest ciężki, masywny.......MĘSKI :)

.....dziś dolar jest o 1/3 droższy więc te 700-800 jest realne za model w stali.

Ktoś powie że nie swiss ...... ale jest - DoskonałY.

na zdjęciach ciut dziwny, piersze wrażenie na nadgarstku....hmmm - fajny , ale.......

Jednak dziś - wygryzł resztę kolekcji- poszły do klubu i na allledrogo......teraz myślę o aviatorze - może on bedzie konkurencją?

Orange Monster - Leży, choć jest RasowY, G-Shock przegrywa nawet gdy idę na rower.....

Dokładność - 5 sek/ dobe, może mniej?

NIEODCZUWALNA!!!!!

Pozdr

GrzecH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szczerze SNM011k1 jest BOSKI - leży doskonale, jest ciężki, masywny.......MĘSKI ;)

Trudno sie z Tobą nie zgodzić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Trudno sie z Tobą nie zgodzić ;)

A Gierma wciąż jeszcze je sprowadza ;p ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie - to była jednorazowa akcja - chyba na 30 zegarków dla całego Klubu.

Pozdr

G

PS

Lawnowerman ( lub podobnie brzmiący nick) - pomaga klubowiczom w zakupach na ebay i płatnościami pay palem.

Zagadaj do niego - czy Ci pomoże i .....ile to wychodzi w całości z kosztami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już się odezwałem, dzięki za sugestię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowcip polega na tym, że nawet Mr Yu ich nie ma. Gdy swojego kupiłem jakieś pół roku temu, to od tamtej pory co jakiś czas sprawdzam czy są w ogóle na ebay. I nie ma... Nawet Białaski się skończyły.

Mr Higuchi ma tylko niebieskie tytany ale o imporcie bezvatowym trzeba w jego przypadku zapomnieć. Czarne i pomarańcze są u niego "discontinued"... Ti-Pomarańcze na ebay są ale ich cena to i tak minimum 900 zł, więc pozostaje cieszyć się tym, że przynajmniej paliwo jest tanie i można sobie w takim śniegu jak dziś pokręcić bączki na trzypasmowych ulicach tak, że nawet radiowóz sto metrów dalej nie reaguje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tyres

Dzięki Lawnowerman i za jego pomocą kupiłem Black Samurai 7S35 - wersja stalowa. <_< za co jestem mu wdzięczny. I wiecie co wam powiem chłopaki z takim zegarkiem na ręku czuję się jak facet :( . Duży masywny wręcz prostota piękna. Żadnych zbędnych świecidełek czy dodatkowych wskazówek dla stopera itp. Tylko zamieniłem bransoletę na skórzaną z czerwonymi przeszyciami. A jak poszedłem do zegarmistrza (kobieta) ażeby wymienić pasek na skórkę to ona przez chwile przed wymianą spojrzała na samuraja i na mój pasek do wymiany i rzekła "będzie wyglądał dobrze" - także kobietom też się podoba ;) hehhe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapraszamy do galerii, chętnie obejrzymy kwintesencję męskości <_<;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega Fugazus napisał:

Ja znalazłem Samuraja czyszczą magazyny za 214 USD. Jedyny problem, że wysyłka tylko w USA już rozpuściłem wici wśrud znajomych kto mi przyjmie samuraja i prześle do mnie :(

http://www.princetonwatches.com/shop/SNM033.asp

Nie znam się jeszcze, ale z opisu to samuraj i do tego chole.. (strasznie mi się podoba). Poprosiłem o zabukowanie 1 sztuki do poniedziałku ale nie dostałem odpowiedzi żadnej chyba śpią jeszcze.

Wypowiadajcie się panowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem biegły w tego typu zakupach.Jak ktoś by się czuł na siłach można by było wyczyścić im magazyn z tych samurajów :) .Co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam tylko, że cena za Samuraja jest bardzo dobra. Dla porównania - sklep ma również w ofercie wyprzedażowej pomarańczowego i czarnego Monstera. Monstery po przecenie kosztują $249, a więc więcej, niż nasz Samuraj.

Osobiście nie znam tego sklepu, nie wiem, czy jest sprawdzony i wiarygodny.

Oferta jednak jest bardzo kusząca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na WatchUSeek ludzie dostali już zegarki z tego sklepu, więc to nie jest ściema.

Próbowałem zamówić za pośrednictwem firmy Polamer, ale Princeton Watches przyjmuje płatności PayPal tylko od amerykańskich użytkowników PayPal'a. Ma ktoś ciocię / wujka w USA? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również jestem zainteresowany zakupem, gdyby ktoś realizował zamówienie chciałbym się pod nie podpiąć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby faktycznie zrobilo sie z tego grupowe zamowionko, to tez chetnie bym sie pisal :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, sklep nie wysyła seiko poza USA, może ktoś z forumowiczów pomoże w zakupie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wiem czy taka oferta kusząca. po doliczeniu vatu i cła wyjdzie ponad 900zl. A to już jak na japoński automat całkiem spora suma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.