Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kadarius

Stały monitoring allegro - kazet30

Rekomendowane odpowiedzi

W tym Orienteksie to ciężko by było za dekiel się zabierać, biorąc pod uwagę jak mocno wytarty jest :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W tym Orienteksie to ciężko by było za dekiel się zabierać, biorąc pod uwagę jak mocno wytarty jest :)

bo to dekiel z ruhli, wciskany, który udaje zakręcany :)

śliczne podróby... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
bo to dekiel z ruhli, wciskany, który udaje zakręcany :)

śliczne podróby... :(

Seiko - tak, Orientex - nie B) To jest chińska marka "masowa" z lat '80 i '90. W środku siedzi tak samo SZA w wydaniu najtańszego oferenta :P, ale zapewniam was że werk, mimo że wstrętny, swoje robi...

Dekiel nie jest z Ruhli, to jest chińczyk w pełnej krasie - dekle wciskane udawały odkręcane, ale się nie dawały odkręcić... To w zasadzie z założenia - jednorazówki. Ale mechanizm wytrzymywał dwie koperty ... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość feleksc
Biedne dzieci zajmijcie się kolekcjonowaniem quartzów a nie zegarków z duszą bo wasze widzenie kolekcjonerstwa jest z poziomu płaza!!!, który ma na domiar naturę gada!

to odp. na jednego negatywa z ...11

ma tupet

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dekiel nie jest z Ruhli, to jest chińczyk w pełnej krasie - dekle wciskane udawały odkręcane, ale się nie dawały odkręcić... To w zasadzie z założenia - jednorazówki. Ale mechanizm wytrzymywał dwie koperty ... :P

Moim zdaniem to jest dokładnie dekiel od zegarka Ruhla "INOXYDABLE ELECTRONICALY TIMED '' a nie od Orientexa !!! Pogrzebałem w zegarkowych zwłokach i znalazłem części Ruhli i Orientexa. Orientex ma sygnowane własnym znakiem dekle z wzorem naśladującym Orienta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
Moim zdaniem to jest dokładnie dekiel od zegarka Ruhla "INOXYDABLE ELECTRONICALY TIMED '' a nie od Orientexa !!! Pogrzebałem w zegarkowych zwłokach i znalazłem części Ruhli i Orientexa. Orientex ma sygnowane własnym znakiem dekle z wzorem naśladującym Orienta.

"INOXYDABLE ELECTRONICALY TIMED '' to akurat nic nie znaczy w kontekście marki - sam zobacz po co to pisali..

Oczywiście że to może być dekiel z UMFa, ale takie dekle miało 80% japńskich "zegarkuf" z lat -70-'80, oraz ich chińskie kopie.

Jeśłi zaś masz rację, to nasz "kolega" właśnie sprzedaje kompletny szit - chiński badziew w niemieckim badziewiu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość szymeklipinski
...haha z tych 3 została tylko ta aukcja - 2 pozostałe znikneły - jedną rzecz pamietam - stary werk z tarczą poljota przełozony do nowszej koperty i z innymi wskazówkami bodajże... było jeszcze coś ale wczoraj...

http://www.allegro.pl/item552590743_duza_c...alendarzem.html

nie działa szybkie przestawianie daty B)

B) B) Wskazówki są od mojej Slavy ;) Mógłbym kupić ją i je przełożyć B)

Ale z tą datą wymiótł wszystko B)

Widać w tamtej Slavie chwyt na wskazówkę nie zadziała więc przełożył je do Rakiety :)

[Rakieta]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Abuk
to odp. na jednego negatywa z ...11

ma tupet

;)

Inne odpowiedzi na negatywy też całkiem fajne. Mnie najbardziej rozbawił jeden z 2006 roku B)

"W opisie telefonu podano fałszywe dane, które wprowadziły nabywców w błąd. Po licznych mailach i rozmowie telefonicznej allergowicz stwierdził, że telefon zostanie sprzedany innemu nabywcy i uważa licytację za niebyłą. Teraz szantażuje."

[Odpowiedź z:pią 02 cze 2006 17:29:56 CEST] Wyjątkowy TYP licytuje jak szalona i pozbawia możliwości zakupu innym chętnym użytkownkom NIE POLECAM!!!!!! NAGORSZY Z MOŻLIWYCH NEGATYWÓW I ZASŁUŻONY!!!!!!!!!!!! ODRADZAM TRANSAKCJE Z TYM TYPEM!!!!!!!!!!!

Nie mówiąc o rybach młotach i innych cudach B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość em_gie

Do mnie Kaziród (pod innym nickiem) zwracał się dawno temu takimi słowy:

"Wspóczuje twojemu otoczeniu obvcowania z tobą bo toksyczność jaką wokół siebie rozsiwasz jest porażająca!!!"

"Biedne dzieci zajmijcie się kolekcjonowaniem quartzów a nie zegarków z duszą bo wasze widzenie kolekcjonerstwa jest z poziomu płaza!!!, który ma na domiar naturę gada!"

"Biedny ludź, którego zżerają własne frustracje! Kolekcjoner własnych fobii, natręctw i urojeń! Sam nie wie po co jest na tym świecie i czego chce!".

I takiego szału dostał po moich 2 negatywach, że jeden z powyższych odwetowych bluzgów wpisał z oceną pozytywną :-)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma być? ;) To nie ten temat zdaje się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
i ten opis

antyudarność?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość areczek86

Cienkopłaski czyli co?? Ktoś w niego huknął młotkiem??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepsze że opis nawet z błędem skopiowany (czuni) :)

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ALAMO
antyudarność?? :)

Ta jest! To taki patent, tylko w Tchistopolsky Watch Factory, ĆĆŹ, to stosowali. Nie wiesz, boś łoś nieumny :) :) :) Zaraz nam to jakiś przedstawiciel mniejszości etnicznej Federacji rosyjskiej wyłoży dokładnie :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Hawryl

...a mi ten cienkopłaski to przypomina reklame pewnej sieci w polsce...cos w stylu czasoumilacz albo wszystko majacy bla bla bla bla...itd..a swoja droga gosc co zekomo kupił en zegarek komentarza nie wystawił...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
...a mi ten cienkopłaski to przypomina reklame pewnej sieci w polsce...cos w stylu czasoumilacz albo wszystko majacy bla bla bla bla...itd..a swoja droga gosc co zekomo kupił en zegarek komentarza nie wystawił...

No bo to z tej reklamy pochodzi to określenie. Dotyczyło ono telefonu Samsung D900i.

Kiedyś kupiłem go żonie i ona też go inaczej nie nazywa, jak "cienkopłaski". :)

A wracając do tematu, to kiedy zobaczyłem tego charakterystycznego Wostoka,

to w pierwszej chwili pomyślałem, że to kolejne konto naszego ulubionego sprzedawcy.

Stojący zegar dwa razy na dobę pokazuje idealną godzinę. Chodzący prawie nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to amfibia a nie żaden komandorski :D a w dodatku bez bezela - rzeczywiście cacuszko!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co to jest "luminat"? Może to jakaś odmiana laminatu?

"Konieczne zamocowanie szpindla" = ułamany wałek :)

"i dołożenie obrotowego ringu" - poważnie??? nie ma go??? :D :D :D

A jeszcze coś - amfibia to aż taki "unikat" nie jest, a na pewno nie "absolutny" :) ,

każdego dnia co najmniej kilka amfibii można kupić na alergo.

No chyba, że unikatowość polega na brakującym bezelu?

Stojący zegar dwa razy na dobę pokazuje idealną godzinę. Chodzący prawie nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.