diesel 218 #26 Napisano 28 Lutego 2009 mozesz laikowi powiedzieć czym? Budową indeksów, seria G nie jest typową kanapką. 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #27 Napisano 28 Lutego 2009 To etui mnie poskładało, z 10 minut dosłownie gapiłem się w zdjęcia.........rewelacja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #28 Napisano 4 Marca 2009 diesel jak tam "Maiale" ? Teraz dopiero zauważyłem fotki Etui. Świetna sprawa. 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #29 Napisano 4 Marca 2009 diesel jak tam "Maiale" ? Teraz dopiero zauważyłem fotki Etui. Świetna sprawa. Postępami chwaliłem się w temacie "Jaki zegarek masz dziś na ręku?" Niektóre elementy tylko "przyłożone" do w celu zrobienia zdjęcia, w piątek biorę się za malowanie Zobaczymy co z tego wyjdzie.. 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobwoj 22 #30 Napisano 5 Marca 2009 Nie zły zestaw. Gratulację dobrego kierunku. 0 "Zdziwiło was, panowie, żeście usłyszeli z moich ust słowo "Bóg", lecz zapewniam was, że pojęcie Boga i cześć jaką mam dla niego opieram na podstawach tak pewnych jak prawdy z dziedziny fizyki." - Michael Faraday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #31 Napisano 5 Marca 2009 Przyłączam się do gratulacji. Klamry z damastu wymiatają. Jak kupię swojego pierwszego PAMA to też sobie taką sprawię. Niestety, zaczynam wątpić czy kiedykolwiek będzie mi dane ujrzeć zegarek Panerai na moim nadgarstku. O jaki model nie zapytam to każą tylko czekać i podają odległe terminy realizacji zamówienia . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #32 Napisano 6 Marca 2009 Chłopaki już prawie gotowi do akcji 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #33 Napisano 6 Marca 2009 Malowałeś sam czy ktoś? Jak sam to masz talenta! PS. Jakieś jasnowłose te włochy 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #34 Napisano 6 Marca 2009 Malowałeś sam czy ktoś? Jak sam to masz talenta! Sam i to po raz pierwszy w życiu Kombinuje teraz ze świnią żeby miała takie przetarcia jak Klaudiuszowa ale marnie mi to wychodzi PS. Jakieś jasnowłose te włochy Bo to rudowłosi Włosi są 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #35 Napisano 6 Marca 2009 Cudowny zestaw, nie mogę się napatrzeć. Pasek z napisem i klamrą z damastu jest niesamowity. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #36 Napisano 7 Marca 2009 Klejenie i malowanie daje dużo radochy Do Klaudiusza się nawet nie porównuję ale jak na pierwszy raz myślę że nieźle wyszło Mała rada dla początkujących modelarzy: niektóre elementy warto pomalować przed przyklejeniem.. Pogoda do d.. jak będzie lepsza będą lepsze fotki 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #37 Napisano 7 Marca 2009 też się chyba za klejenie wezmę. Gratulować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #38 Napisano 7 Marca 2009 Super Ci wyszła świnka - jestem pod wrażeniem. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #39 Napisano 8 Marca 2009 Super Ci wyszła świnka - jestem pod wrażeniem. Dzięki Skorzystałem z tego tutka co mi podesłałeś i zrobiłem rdze Dzisiaj przy pięknej pogodzie.. 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #40 Napisano 8 Marca 2009 Trzeba było iść nad wodę zobaczyć jak pływa bo łódź podwodna kiepsko się komponuje w trawie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #41 Napisano 8 Marca 2009 Trzeba było iść nad wodę zobaczyć jak pływa bo łódź podwodna kiepsko się komponuje w trawie Od czego wyobraźnia? - wyobraź sobie, że to podwodne głębiny, a trawa to rośliny podwodne Niezła zabawa diesel, kolejny powód, żeby mieć PAMA 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raf_fkn #42 Napisano 8 Marca 2009 Świetnie Ci wyszła - gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #43 Napisano 29 Kwietnia 2009 Kolega Verc zrealizował mój kolejny pomysł na pasek. Kosztowało go to sporo pracy i wysiłku co zresztą opisał TUTAJPach jest genialny, moim zdaniem idealnie komponuje się z PAMem. Zarówno jego kolor jak i jego faktura są nie powtarzalne.Mam już pomysł na klamrę do niego ale niestety nie udało mi się namówić Staruszka do jej wykonania ..ale się nie poddaje i szukam dalej.Na zdjęciach z moją nową zabawką do weekendowego zbijania puszek 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stig 0 #44 Napisano 29 Kwietnia 2009 GENIALNY!! Najlepsze fotki PAMa jakie widziałem na forum! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #45 Napisano 29 Kwietnia 2009 GENIALNY!! Najlepsze fotki PAMa jakie widziałem na forum! ...Ty to człowieku umiesz powalić.....kolejny raz powiem, że NIE wiem co ładniejsze - zegarek, pasek czy klamra.... PSKlamka też jest OK - można poćwiczyć oko .....i pozbyć się "tego i owego" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #46 Napisano 29 Kwietnia 2009 PAMa jak PAMa ale pasek razem z PAMem to jest genialny zestaw i ta klamra SZOK normalnie SZOK!!!No i ta zabawka w tle też jest fajna pasuje do całości W końcu końców pewnie dasz Vercowi do zrobienia pasek z tej kabury I poweim na koniec że to jest najlepszy AMMO jaki kiedykolwiek widziałem i wszystkie te zagraniczne po 200$ mogą spadać Teraz ja czekam na swój AMMO od Verca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #47 Napisano 29 Kwietnia 2009 HEHE Hy Moser zobacz na godzine o której są napisane posty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #48 Napisano 29 Kwietnia 2009 HEHE Hy Moser zobacz na godzine o której są napisane posty ależeśmy wymyślili.....i w tej samej chwili 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stig 0 #49 Napisano 30 Kwietnia 2009 ...Ty to człowieku umiesz powalić.....kolejny raz powiem, że NIE wiem co ładniejsze - zegarek, pasek czy klamra.... Ironia? ; D Pierwszy raz widzę dobrane połączenie paska i klamry z Paneraiem A gaziak też fajny ;d 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #50 Napisano 2 Maja 2009 Ten pasek jest wyjątkowy, klamra extra, zegarek - no cóż, Vodołaz to to nie jest . Ale razem tworzą zaje...... całość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach