otho 2 #1951 Napisano 25 Września 2006 Gratulacje! Podoba mi się ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1952 Napisano 25 Września 2006 No, no, no fajny jest, gratuluję serdecznie i niech się nosi jak najdłużej do nastepnego zapatrzenia :) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzybek 0 #1953 Napisano 25 Września 2006 No, no, no fajny jest, gratuluję serdecznie i niech się nosi jak najdłużej do nastepnego zapatrzenia :) Dzięki za pozytywne reakcje wszystkim.Następny mi się spodobał dość szybko i jestem już po słowie.Jeśli nikt nie da więcej to jak wezmę pensję zrobię sobie przyspieszony prezent gwiazdkowy. i kończę na ten rok zakupy. 0 CASIO G-SHOCK G-100 1AV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #1954 Napisano 25 Września 2006 Dzięki za pozytywne reakcje wszystkim.Następny mi się spodobał dość szybko i jestem już po słowie.Jeśli nikt nie da więcej to jak wezmę pensję zrobię sobie przyspieszony prezent gwiazdkowy. i kończę na ten rok zakupy.[/url] hahaha! Tja, jasne :twisted: :twisted: :twisted: TA CHOROBA JEST NIEULECZALNA!!! :wink: 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #1955 Napisano 25 Września 2006 no to i ja się pochwalę od dziś (do czasu kupienia paska dla łajfa) noszę taki: http://oto.to/varia/monster_i_noz/P9257335.JPG 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1956 Napisano 25 Września 2006 No pięknieGratulacje!Monster to... Monster 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #1957 Napisano 25 Września 2006 No pięknieGratulacje!Monster to... Monster dzięki - aczkolwiek myślałem że będzie większy teraz czekam na amfibię - ciekawe jak wyjdzie porównanie 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1958 Napisano 25 Września 2006 Powiem Ci, że Amfibia jakaś taka mała przy Monsterku jest. Wbrew pozorom śliczny zegarek, troszkę gruby, ale ładnie powinien wyglądać na Hirschu Liberty, ewentualnie Nato. Niestety Nato mam 20 mm. Hirsch trochę na Amfibię ma za wysoką cenę, ale kto wie... może się zastanowię. Mam czarnego nurka i powinien ciekawie wyglądać na jasno-brązowym, grubym pasku :wink: PS: Monstera też mam na Liberty :twisted: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #1959 Napisano 25 Września 2006 czemu piszesz że nato niestety 20 mm - z tego co mierzyłem to monster ma właśnie tyle - więc powinien pasować edit:dobra zrozumiałem - pisałeś o amfibii :oops: 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1960 Napisano 25 Września 2006 Na Monstera tak, tylko Amfibia ma 18 mm, poza tym do Monstera wg mnie bardziej pasuje RHINO :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #1961 Napisano 25 Września 2006 Na Monstera tak, tylko Amfibia ma 18 mm, poza tym do Monstera wg mnie bardziej pasuje RHINO :wink: już się poprawiłęm a nie myślałeś o takim pasku do monstera??http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/pr...products_id=469 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1962 Napisano 25 Września 2006 Może być ciekawy, jak mi się uda, jutro strzelę fotkę swojego na Liberty, a co powiesz na te?http://www.timefactors.com/rhino.htm 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24163 #1963 Napisano 25 Września 2006 Mam rhino z timefactors. Super jakość. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1964 Napisano 25 Września 2006 Ze zdjęć właśnie wydawało mi się że mają super jakość i są grubsze od nato :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #1965 Napisano 25 Września 2006 Może być ciekawy, jak mi się uda, jutro strzelę fotkę swojego na Liberty, a co powiesz na te?http://www.timefactors.com/rhino.htm kurde - musiałeś pokazywać?? właśnie zamówiłęm pomarańczowego idę spać zanim większych strat na karcie kredytowej narobię.... 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1966 Napisano 25 Września 2006 :mrgreen: :mrgreen: Ale myślę, że będziesz zadowolony :wink: Ja też się przymierzam, tylko nie załatwiłem sobie jeszcze e-karty :? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24163 #1967 Napisano 26 Września 2006 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1968 Napisano 26 Września 2006 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1969 Napisano 26 Września 2006 Mark XVI 8) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1970 Napisano 26 Września 2006 :roll: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #1971 Napisano 27 Września 2006 O taki, juz trzeci tydzien 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #1972 Napisano 27 Września 2006 :shock: Na tym zdjęciu wygląda na naprawdę duży zegarek :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #1973 Napisano 27 Września 2006 a to tylko 39 mm wygladajace w rzeczywistosci jak 42-43 mm 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1974 Napisano 27 Września 2006 czyli fajne zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1975 Napisano 27 Września 2006 A ja dla odmiany dzisiaj taki : 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach