carlito1 59 #66201 Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Jogi91, znasz jakąś markę w której nigdy nic się nie stało i wszystko zawsze jest cacy ? Podpowiem Ci - nie ma takiej Nawet w dużo poważniejszych manufakturach dzieją się przeróżne rzeczy po których zegarki trafiają do serwisu. Nawet w Patkach. Niestety. Albo inny przykład - kupiłeś sobie nie tak dawno temu Rolka, myślisz, że w tych zegarkach jest zawsze wszystko jak należy i nic nie ma prawa się z nimi stać? Uwierz mi, że w Rolexach też się zdarzają podobne buble. I wtedy Rolex też straci w Twoich oczach ? Dlatego uważam, że nie warto skreślać jakiejś marki, bo "śrubka się odkręciła" Ja osobiście najwięcej bubli na własne oczy widziałem w zegarkach JLC (nowych egzemplarzach). Tutaj przykład z mojej przymiarki Master Compressora : (indeks odleciał na bezelku ) Mimo tych kilku przypadków marka ta dalej cieszy się u mnie dużym uznaniem. Albo : Takich przykładów jest cała masa. Edytowane 1 Lipca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
startom 1 #66202 Napisano 1 Lipca 2014 W moich oczach nic nie stracil - nadal jest to moj najbardziej ulubiony zegarek. NIe byl nigdy uzywany na rowerze ani przy zadnych pracach, glownie spedzal czas w rotomacie i byc moze to byl powod awarii . Treaz sie to zmieni i bedzie czesciej uzywany. 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85088 #66203 Napisano 1 Lipca 2014 Pro Aqua 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #66204 Napisano 1 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41930 #66205 Napisano 1 Lipca 2014 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #66206 Napisano 1 Lipca 2014 ten z szampańską tarczą bardzo fajny. p.s. chrono craze... chyba czas zmienić nica BTW, tarcza jest o odcieniu srebrzystym, nie szampanska. Widzę że jest Rolex na każdą okazje. Mają w sobie coś, że jak się kupi jeden to myśli się o następnym. Oj maja, taka jest juz magia zegarkow tej marki Piekne te twoje rolki, moze bys strzelil fotke wszystkim w jednym miejscu ( jak sie zmieszcza w kadrze oczywiscie:-) Dzieki. Wkrotce strzele grupowa fotke. .............zacna para, gratuluję.Pozdrawiam Dziekuje i rowniez pozdrawiam. Dzisiaj zalozylem ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #66207 Napisano 1 Lipca 2014 Znowu na łapce moje marzenie. Ma kolega dobry gust 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #66208 Napisano 1 Lipca 2014 Dziekuje, milo przeczytac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 22676 #66209 Napisano 1 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #66210 Napisano 1 Lipca 2014 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2268 #66211 Napisano 1 Lipca 2014 Od dłuższego czasu raz jeden, raz drugi: 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #66212 Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Znowu na łapce moje marzenie. Ma kolega dobry gust Wszystko co chrono pokazuje jest świetne Gratki za wspaniałą kolekcję z pod znaku korony. Edytowane 1 Lipca 2014 przez kacy 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #66213 Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Nie da się ukryć. Mój wrócił na bransoletę. Edytowane 1 Lipca 2014 przez jogi91 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilZlg 27 #66214 Napisano 1 Lipca 2014 Nie da się ukryć. Mój wrócił na bransoletę. I tak mu najlepiej! 0 Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #66215 Napisano 1 Lipca 2014 @kacyDziekuje, milo sie takie pochwaly czyta @jogi91Dobrego (imo) posuniecia dokonales przywracajac swojemu Rolkowi ta jubilee, na tej bransolecie pezentuje sie on najlepiej, przyjemnie na taka kombinacje popatrzec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #66216 Napisano 1 Lipca 2014 Zdjąłem z ciekawości, ale już tego błędu nie powtórzę. 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41930 #66217 Napisano 1 Lipca 2014 Zdjąłem z ciekawości, ale już tego błędu nie powtórzę. I to jest słuszna ta koncepcja. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #66218 Napisano 1 Lipca 2014 Jeszcze rano był Pontos ML.Teraz patrzę na nadgarstek i nie ma nic...Kurde - w międzyczasie pożyczyłem koleżance.Idę do rotomatu coś wygrzebać bo mi łyso. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28154 #66219 Napisano 1 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #66220 Napisano 1 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #66221 Napisano 1 Lipca 2014 Jeszcze rano był Pontos ML.Teraz patrzę na nadgarstek i nie ma nic...Kurde - w międzyczasie pożyczyłem koleżance.Idę do rotomatu coś wygrzebać bo mi łyso. i co wylądowało? 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85088 #66222 Napisano 1 Lipca 2014 Zmiana. Na nowym pasku 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emre 2 #66223 Napisano 1 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 870 #66224 Napisano 1 Lipca 2014 No to zapinamy pasy i startujemy... Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #66225 Napisano 1 Lipca 2014 Dzisiaj znowu trzy.Od rana był: później był Kingston, a teraz jest Bond 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach