pawelb29 801 #67701 Napisano 29 Lipca 2014 Specjalnie dla kolegi Desmo Przepraszam za jakość zdjęcia, ale robione nogą od stołu Nie ma to jak zdrowa żywność 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67702 Napisano 29 Lipca 2014 Beef jest zdrowy, ma w sobie dużo protein 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #67703 Napisano 29 Lipca 2014 I do tego zdrowe piwko 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #67704 Napisano 29 Lipca 2014 Faszyn 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67705 Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Jedno piwko raz na tydzień-dwa nikomu jeszcze nie zaszkodziło, a wręcz przeciwnie - dobrze robi na nerki Wracając do zdjęć.. Te już lepszej jakośći, aparatem Edytowane 29 Lipca 2014 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpiekny 0 #67706 Napisano 29 Lipca 2014 Bardzo ładne IWC !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #67707 Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Jedno piwko raz na tydzień-dwa nikomu jeszcze nie zaszkodziło, a wręcz przeciwnie - dobrze robi na nerki Zgodnie z ostatnimi badaniami trwającymi kilkanaście lat szkodzi każda ilość alkoholu, nawet najmniejsza... Słyszałem w telewizji, przepraszam nie podam źródła, nie pamiętam. W telewizji słyszałem też, że jesteśmy drugą Irlandią. Edytowane 29 Lipca 2014 przez Konrad Wróblewski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67708 Napisano 29 Lipca 2014 Pijam średnio do obiadu ze dwa może trzy piwka w miesiącu i nie interesuje mnie czy mi to szkodzi czy też nie, i tak je spalam wieczorem przy bieganiu Ja jednak mimo wszysto twierdze, że piweczko jest wręcz wskazane raz na jakiś czas. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #67709 Napisano 29 Lipca 2014 Alkohol w małych ilościach jest wręcz wskazany dla zdrowia (nawet moja żona będąca lekarką to potwierdza). Jednak z piwa zrezygnowałem i pijam od wiekiego dzwonu bo strasznie mi jedzie po sylwetce - z winem i whisky nie mam tego problemu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #67710 Napisano 29 Lipca 2014 Ja tam mykam po browara bo duchota, że aż strach... Już prawie weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9553 #67711 Napisano 29 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #67712 Napisano 29 Lipca 2014 Dzisiaj popełniłem pierwsze zdjęcia do galerii, niestety nie wiem dlaczego przy zmniejszaniu i wrzucaniu na forum mi tak niszczy jakość W każdym razie tak wygląda zapowiedź owej galerii : 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #67713 Napisano 29 Lipca 2014 zarówno zegarkowi jak i "podstawce" bardzo blisko do ideału imho. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #67714 Napisano 29 Lipca 2014 Super zdjęcie Dzisiaj popełniłem pierwsze zdjęcia do galerii, niestety nie wiem dlaczego przy zmniejszaniu i wrzucaniu na forum mi tak niszczy jakość W każdym razie tak wygląda zapowiedź owej galerii : Co tu duzo mówić zegar petarda.Gratuluje Michał świetnego wyboru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #67715 Napisano 29 Lipca 2014 Specjalnie dla kolegi Desmo Przepraszam za jakość zdjęcia, ale robione nogą od stołu Dzięki Carlito : ) Nie żebym tak jadał ale widzę tu pełną harmonii kompozycję...a krew nie dość że odbija się w szklance to jeszcze zawładnęła tarczą naszego "czołgu"Prawie jak u Hemingway'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DK! 2 #67716 Napisano 29 Lipca 2014 W oczekiwaniu na Omegę (wg mnie wzór divera) taki budżetowy popularniak ostatnio na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grynio 0 #67717 Napisano 29 Lipca 2014 Specjalnie dla kolegi Desmo Przepraszam za jakość zdjęcia, ale robione nogą od stołu Jak mi się chce porządnego amerykańskiego stejka:) 0 Christopher Ward C6 LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 119 #67718 Napisano 29 Lipca 2014 Alkohol w małych ilościach jest wręcz wskazany dla zdrowia (nawet moja żona będąca lekarką to potwierdza). Jednak z piwa zrezygnowałem i pijam od wiekiego dzwonu bo strasznie mi jedzie po sylwetce - z winem i whisky nie mam tego problemu Zgodnie z ostatnimi badaniami trwającymi kilkanaście lat szkodzi każda ilość alkoholu, nawet najmniejsza... Słyszałem w telewizji, przepraszam nie podam źródła, nie pamiętam. W telewizji słyszałem też, że jesteśmy drugą Irlandią.Potwierdzam, najnowsze badania, przeprowadzone w GB, wskazują, że każda ilość każdego alkoholu jest szkodliwa, i lekarze będa musieli zmienić swoje poglądy (lampka czerwonego wina dobrze robi na serce) ale pamiętajcie - alkohol zabija powoli - i to nas cieszy bo nam się wcale nie śpieszy sory za offtop 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1694 #67719 Napisano 29 Lipca 2014 Potwierdzam, najnowsze badania, przeprowadzone w GB, wskazują, że każda ilość każdego alkoholu jest szkodliwa, i lekarze będa musieli zmienić swoje poglądy (lampka czerwonego wina dobrze robi na serce) ale pamiętajcie - alkohol zabija powoli - i to nas cieszy bo nam się wcale nie śpieszy sory za offtop alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4468 #67720 Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Urosło już jakiś czas temu u chirurga Zgodziłeś się na to, czy wymiękłeś przy zakupie kolejnego zegarka? Którego? Edytowane 30 Lipca 2014 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #67721 Napisano 29 Lipca 2014 (edytowane) Wieczorem.Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Edytowane 29 Lipca 2014 przez Mistrz17 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #67722 Napisano 29 Lipca 2014 Dzisiaj popełniłem pierwsze zdjęcia do galerii, niestety nie wiem dlaczego przy zmniejszaniu i wrzucaniu na forum mi tak niszczy jakość W każdym razie tak wygląda zapowiedź owej galerii : Świetny zegarek,Ferrari ...normalnie Michał [schumacher] 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4468 #67723 Napisano 29 Lipca 2014 IWC + Ferrari + sylikon = sam nie wiem co ? Sraka ptaka ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jogi91 41 #67724 Napisano 29 Lipca 2014 Może szybki wyścig na czas bez możliwości dojazdu do mety? 0 "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, tak jak wiatr gasi świece, a rozpala ogień" - Francois de la Rochefoucauld Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #67725 Napisano 30 Lipca 2014 (edytowane) . Edytowane 30 Lipca 2014 przez Konrad Wróblewski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach