renko 0 #6151 Napisano 3 Grudnia 2007 42 mm. Na Hirschu mi sie strasznie podoba. Mam tez bransoletę do niego, ale na skórzanym grubaśnym pasku mi sie podoba najbardziej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6152 Napisano 3 Grudnia 2007 42 mm. Na Hirschu mi sie strasznie podoba. Mam tez bransoletę do niego, ale na skórzanym grubaśnym pasku mi sie podoba najbardziej.ja jednak stwierdzilem, ze na czarnym prostym pasku z kontrastowymi bialymi przeszyciami wyglada najfajniej, czyli jak standardowy pilot No coz, ja tez mam 42mm i zegarek sprawuje sie dobrze. Juz nawet przywyklem do odchylki +15sek na dzien. Jedyne co moglbym zminic w tym zegarku to trojkat - tak, by byl ulozony jak w kazdym normalnym pilocie Niemniej gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #6153 Napisano 5 Grudnia 2007 Dzisiaj ten... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #6154 Napisano 5 Grudnia 2007 Dzisiaj ten... o kurka wodna..to juz 20-ty grudnia mamy...prezenty jeszcze nie kupione :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TEKNIK #6155 Napisano 5 Grudnia 2007 Dziś tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6156 Napisano 5 Grudnia 2007 A Ja taki :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XAVIER7 0 #6157 Napisano 5 Grudnia 2007 o kurka wodna..to juz 20-ty grudnia mamy...prezenty jeszcze nie kupione :roll:No to się bracie spiesz! :wink: Chyba nie sądzisz, że za każdym razem jak założę zegarek będę robił jego fotkę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #6158 Napisano 5 Grudnia 2007 A tak własnie Xavier. Właśnie tak. Sie powysilac trzeba. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #6159 Napisano 5 Grudnia 2007 Teknik fajny ten Tissot kiedyś na takiego chorowałem :wink: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6160 Napisano 5 Grudnia 2007 Hemig ja ja dawno nie widziałem Japiego ale dodatek to trzeba było założyć :!: a nie tak na sucho , a propos - wczoraj słyszałem pojęcie brat cioteczny ... i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to ze to jest rodzony brat o innej orientacji , oczywiście wiem że to nie dla Ciebie - ale mógłbyś wrzucić kilka fotek do estetów :!: Jeśli kogoś uraziłem swoimi wypowiedziami i być moze brakiem szacunku Koledze Mrow@ w te smutne dni - powiem tyle , że bardzo lubił się bawić na całego - przebawiliśmy razem 3/4 nocy i takim chciałbym Go zapamiętać - wesołym pełnym życia młodym człowiekiem :!: teraz jedynie żałuję że kilka razy powstrzymywałem Go od zabawy " na całego" ale mam nadzieję ze jeszcze wszystko przed nami - kiedyś na pewno :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6161 Napisano 5 Grudnia 2007 ale dodatek to trzeba było założyć :!: .. ale mógłbyś wrzucić kilka fotek do estetów. Nie da sie założyć, rozmiarówka się nie zgadza.. A gdyby nawet to czy jesteś pewien, że chciałbyś widzieć mnie w tym w estetach :?: :?: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TEKNIK #6162 Napisano 6 Grudnia 2007 dziś kwarcowooooooo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6163 Napisano 6 Grudnia 2007 ale dodatek to trzeba było założyć :!: .. ale mógłbyś wrzucić kilka fotek do estetów. Nie da sie założyć, rozmiarówka się nie zgadza.. A gdyby nawet to czy jesteś pewien, że chciałbyś widzieć mnie w tym w estetach :?: :?: Pamiętasz już raz pisałem że nie chodzi o Ciebie :!: - wtedy napisałeś że jestem .... nią . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość martus:) #6164 Napisano 7 Grudnia 2007 moj sliczny Maurice 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #6165 Napisano 7 Grudnia 2007 Ano śliczny, ręka też niczego 8) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6166 Napisano 7 Grudnia 2007 Ano śliczny, ręka też niczego 8)Własciciel ML to facet, bo jest ''martus''. Kobieta to by była ''martusia'' Podobaja Ci się męskie dłonie?? No no no, nie poznaję kolegi... 8) P.S. Żartowałem Z profilu i postów wynika że to kobieta... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tomsam #6167 Napisano 7 Grudnia 2007 Martuś to z pewnością kobieta wiem bo mam w domu swoją chyba nie zauważyłem p.s. :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #6168 Napisano 7 Grudnia 2007 Hehe, czy ładna ręka damska lub męska musi mieć konotacje jedynie seksulne? Poza tym teletubisiowo = modnie :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #6169 Napisano 7 Grudnia 2007 Dzisiaj byłem na spotkaniu gdzie 5 - obecnych osób miało na nadgarstku mechaniczne zegarki (nie jakichś tam wysokich lotów ot poprostu Delbany) pomyyślałem, sobie o całej tej otoczce - no wiecie przedmiotów z duszą. Jednak szybko się okazało, że panowie zegarki dostali od firmy, w której pracują :? i nie specjalnie przywiazuja wagę do tego co mają na nadgarstku.A ja tak:ta poświata to dusza promieniuje 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #6170 Napisano 7 Grudnia 2007 Zapewniam, że jest na nadgarstku, więc jak najbardziej pasuje do tematu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Krvavy #6171 Napisano 8 Grudnia 2007 Do mnie wczoraj dotarł niemiecki potomek pewnego znanego greckiego matemetyka: Mój pierwszy "prawdziwy" zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #6172 Napisano 8 Grudnia 2007 gratulujęcoraz wiecej Archi w Klubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6173 Napisano 8 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6174 Napisano 8 Grudnia 2007 No Feluś na tej fotce ten twój nurek.Przykuł mój wzrok 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24778 #6175 Napisano 8 Grudnia 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach