mario1971 68086 #207051 Napisano 21 Listopada 2020 8 minut temu, maritimeeng napisał: Pastucha z gminu nie jesteś w stanie obrazić. Nie zrozumiem 😜 Uważaj, żeby żona nie podkradła... Prawdziwe piękno jest odbiciem duszy, a każdy widzi i ocenia je inaczej. Dla mnie projekt Reverso 1931 to prawdziwe zegarkowe arcydzieło. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4376 #207052 Napisano 21 Listopada 2020 3 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #207053 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 8 minut temu, mario1971 napisał: Prawdziwe piękno jest odbiciem duszy, a każdy widzi i ocenia je inaczej. Dla mnie projekt Reverso 1931 to prawdziwe zegarkowe arcydzieło. A nie mówiłem - szkoda twej poetyki i tak do mnie nie dociera 🙂 Mariusz, naprawdę chcesz kontynuować dywagacje o estetyce i zakamarkach ludzkiej duszy, jak mam wzięte 6 sztuk Świętego Michała? 🤣 To tylko woda na mój młyn 😈 Edytowane 21 Listopada 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 49638 #207054 Napisano 21 Listopada 2020 42 minutes ago, vitriol said: Jak to działa? (To kwarc a podświetleniem wskazówek od spodu?) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68086 #207055 Napisano 21 Listopada 2020 9 minut temu, maritimeeng napisał: A nie mówiłem - szkoda twej poetyki i tak do mnie nie dociera 🙂 Mariusz, naprawdę chcesz kontynuować dywagacje o estetyce i zakamarkach ludzkiej duszy, jak mam wzięte 6 sztuk Świętego Michała? 🤣 To tylko woda na mój młyn 😈 Na przyjęciu hrabia spoliczkował lokaja. Ten przybrał groźną minę i pyta: - Panie hrabio, czy to było na serio, czy na żarty? - Oczywiście, że na serio, gamoniu! - To bardzo dobrze, bo ja nie lubię takich żartów. Jestem po trzech szklaneczkach dobrej whisky 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40601 #207056 Napisano 21 Listopada 2020 Ja to rozumiem. Jestem po 0,7L na dwóch swojskiej śliwowocy🤩 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #207057 Napisano 21 Listopada 2020 4 minuty temu, mario1971 napisał: Na przyjęciu hrabia spoliczkował lokaja. Ten przybrał groźną minę i pyta: - Panie hrabio, czy to było na serio, czy na żarty? - Oczywiście, że na serio, gamoniu! - To bardzo dobrze, bo ja nie lubię takich żartów. Jestem po trzech szklaneczkach dobrej whisky A, to spoko. To lecim na Szczecin 😆 Zapisałeś się już do klubu i kupiłeś odpowiednie ałtfity? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68086 #207058 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, maritimeeng napisał: A, to spoko. To lecim na Szczecin 😆 Zapisałeś się już do klubu i kupiłeś odpowiednie ałtfity? - Janie, podaj strzelbę. - Jaśnie Pan będzie polował? - Głupcze! Zmieniam służbę. Edytowane 21 Listopada 2020 przez mario1971 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #207059 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 5 minut temu, mario1971 napisał: Ale w takich białych opiętych spodenkach czułbyś się sobą?? W sumie, na konikach... i jakby wszyscy z kolegów takie mieli... i Reverso odwrócone, bo POLO! Ach, zazdrość przeze mnie przemawia, rozmarzyłem się 😀 Edytowane 21 Listopada 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68086 #207060 Napisano 21 Listopada 2020 1 minutę temu, maritimeeng napisał: Ale w takich białych opiętych spodenkach czułbyś się sobą?? W sumie, na konikach... i jakby wszyscy z kolegów takie mieli... i Reverso odwrócone, bo POLO! Ach, zazdrość przeze mnie przemawia, rozmarzyłem się 😀 Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156157 #207061 Napisano 21 Listopada 2020 18 minut temu, paul221 napisał: Ja to rozumiem. Jestem po 0,7L na dwóch swojskiej śliwowocy🤩 Na zdrowie😄👍 wszystkim nam się przyda🥃🥃 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #207062 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) Spoko, cieszę się z Tobą, że spełniłeś swoje 😆 Parias może sobie tylko pomarzyć o spełnianiu marzeń.... Kończmy Mario, zanim zrobi się grubo... Gratuluję JLC. Niech cieszy jak najdłużej. Edytowane 21 Listopada 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40601 #207063 Napisano 21 Listopada 2020 3 minuty temu, rafalmosty napisał: 😄👍🥃🥃 A ja gratuluję Ci z całego serca zdobycia VIS'a pierwszej serii 😍. Dla mnie to marzenie 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156157 #207064 Napisano 21 Listopada 2020 1 minutę temu, paul221 napisał: A ja gratuluję Ci z całego serca zdobycia VIS'a pierwszej serii 😍. Dla mnie to marzenie 😀 Dzięki bardzo😁 miał być przed weekendem, ale kurier zawalił, więc muszę poczekać do poniedziałku😟 Przyznam szczerze, że na żywo nie widziałem żadnego Vis-a pierwszej serii, a tylko na zdjęciach😁 jeżeli na żywo prezentuje się choć ciut podobnie jak na zdjęciach, to dla mnie bomba! W ogóle mam wrażenie, że z Vis- ami jest tak jak z Jeti - każdy słyszał, nikt nie widział na żywo😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68086 #207065 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 17 minut temu, maritimeeng napisał: Spoko, cieszę się z Tobą, że spełniłeś swoje 😆 Parias może sobie tylko pomarzyć o spełnianiu marzeń.... Kończmy Mario, zanim zrobi się grubo... Gratuluję JLC. Niech cieszy jak najdłużej. Dzięki! Muszę się szybko zrobić, zanim żona wróci od siostry A co do spełnienia marzeń, moje zegarkowe już zostały osiągnięte. Teraz pozostały już tylko drobne korekty, oraz odebranie tego, co pozamawiałem wcześniej. Tobie także życzę złapanie królika, a może już go masz? Chociaż z drugiej strony złapanie go, to taka zegarkowa śmierć... Edytowane 21 Listopada 2020 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40601 #207066 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 13 minut temu, rafalmosty napisał: 😁😟 Pochwal się proszę, jak tylko do Ciebie dotrze😍. Może mi się też kiedyś uda spełnić to marzenie 😍 Edytowane 21 Listopada 2020 przez paul221 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #207067 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 6 minut temu, mario1971 napisał: Dzięki! Muszę się szybko zrobić, zanim żona wróci od siostry A co do spełnienia marzeń, moje zegarkowe już zostały osiągnięte. Teraz pozostały już tylko drobne korekty, oraz odebranie tego, co pozamawiałem wcześniej. Tobie także życzę złapanie królika, a może już go masz? Chociaż z drugiej strony złapanie go, to taka zegarkowa śmierć... Chciałem kiedyś polecieć w grube sikory. Ale teraz cieszą mnie te ze średniej półki. Nie potrafię 2 dni z rzędu nosić tego samego sikora - muszę mieć kilkanaście. Szybko mnie nudzą... Na razie mam 10... Króliczków jest kilkadziesiąt i nie wiem kiedy to się skończy 😆 Teraz wkręciłam się w japońskie bateryjki z wyższej półki... kusi najwyższa. Uwal się na słodko. Ja odpalam nr 8... Edyta: jakiś błąd matrixa - ciągle wkleja poprzednie foty 🤬 Edytowane 21 Listopada 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68086 #207068 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 2 minuty temu, maritimeeng napisał: Chciałem kiedyś polecieć w grube sikory. Ale teraz cieszą mnie te ze średniej półki. Nie potrafię 2 dni z rzędu nosić tego samego sikora - muszę mieć kilkanaście. Szybko mnie nudzą... Na razie mam 10... Króliczków jest kilkadziesiąt i nie wiem kiedy to się skończy 😆 Teraz wkręciłam się w japońskie bateryjki z wyższej półki... kusi najwyższa. Uwal się na słodko. Ja odpalam nr 8... Ale dzisiaj forum fiksuje. Ciągle dorzuca samodzielnie fotki, nie zapisuje, dubluje posty. Masakra! 😱 Edytowane 21 Listopada 2020 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #207069 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 2 minuty temu, mario1971 napisał: Ale dzisiaj forum fiksuje. Ciągle dorzuca samodzielnie fotki, nie zapisuje, dubluje posty. Masakra! 😱 Bo cenzor się obraził i poszedł w słomę 😈 Edytowane 21 Listopada 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68086 #207070 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 9 minut temu, maritimeeng napisał: Chciałem kiedyś polecieć w grube sikory. Ale teraz cieszą mnie te ze średniej półki. Nie potrafię 2 dni z rzędu nosić tego samego sikora - muszę mieć kilkanaście. Szybko mnie nudzą... Na razie mam 10... Króliczków jest kilkadziesiąt i nie wiem kiedy to się skończy 😆 Teraz wkręciłam się w japońskie bateryjki z wyższej półki... kusi najwyższa. A aktualnie królik nr 1 to...? Edytowane 21 Listopada 2020 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156157 #207071 Napisano 21 Listopada 2020 1 minutę temu, paul221 napisał: Pochwal się proszę, jak tylko do Ciebie dotrze😍. Może mi się też kiedyś uda spełnić te marzenie Jasne👍😉 Na bank się uda. Tego Ci serdecznie życzę. Przecie marzenia są po to by je spełniać. Mi się przyfarciło. Przy tym trafiłem na przesympatycznego sprzedającego. Kulisy transakcji nawet mnie wprawiły w osłupienie, a żyje trochę na tym świecie, ale to historia do opowiedzenia przy jakimś drinku, czy śliwowicy😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #207072 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 10 minut temu, mario1971 napisał: A aktualnie królik nr 1 to...? 1. Wyjeb tego śmieszka z postów 2. Królik nr 1 to chyba ten... Edytowane 21 Listopada 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72854 #207073 Napisano 21 Listopada 2020 5 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #207074 Napisano 21 Listopada 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał: No, tego to jeszcze tutaj na książce nie widzieliśmy. Brakuje tylko tego stylowego łańcuszka obok... 😆 Edytowane 21 Listopada 2020 przez maritimeeng 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10730 #207075 Napisano 21 Listopada 2020 No, tego to jeszcze tutaj na książce nie widzieliśmy. Brakuje tylko tego stylowego łańcuszka obok... Rozrabiasz jak jakiś marynarz w portowej spelunie. Za dużo szpinaku Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach