Krzysiek_W 386 #8601 Napisano 1 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1280 #8602 Napisano 1 Października 2008 Wszystkim posiadaczom Sumity z góry gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8603 Napisano 1 Października 2008 Jajacek a ile szerokości w pasku ma ten piękny Hamilton :?: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #8604 Napisano 1 Października 2008 Wszystkim posiadaczom Sumity z góry gratuluję.Dzięki i na wzajem 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #8605 Napisano 1 Października 2008 Krzysiek - Poljot super! zastanawiam się w ilu odmianach je robili bo mam identycznego z wyjątkiem wewnętrznego pierścienia - u mnie podziałka sekundowa jak na tarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1280 #8606 Napisano 2 Października 2008 Wszystkim posiadaczom Sumity z góry gratuluję.Dzięki i na wzajem[url=""]Obrazek[/url]ObrazekNapisz jakie masz wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xsx #8607 Napisano 2 Października 2008 A ja dzisiaj tak : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8608 Napisano 2 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #8609 Napisano 2 Października 2008 o maly wlos a taki worldmaster bylby moim pierwszym mechanicznym zakupionym zegarkiem gratulacje 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mion 0 #8610 Napisano 3 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #8611 Napisano 3 Października 2008 Napisz jakie masz wrażenia? w tym przedziale cenowym to najlepszy zegarek jaki można sobie wyobrazić :mrgreen: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8612 Napisano 3 Października 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8613 Napisano 4 Października 2008 Sesja zdjęciowa wkrótce :mrgreen: :wink: nie wiem jak inni ale ja czekm z niecierpliwością :mrgreen: Tak myślę że już ci to mówili ale i ja to powiempiękny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8614 Napisano 4 Października 2008 ...a coś Ty se kupił Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8615 Napisano 4 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8616 Napisano 4 Października 2008 diesel piękna maszykna gratuluję i czekam na galerie.. :wink: Yargoth tak samo gratulacje świetny sikor.Galeria będzie ? :smile: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #8617 Napisano 4 Października 2008 Przyszła do mnie nie wiem skąd, zawróciła w głowie tak dokładnie...Dzięki Bartku jest rewelacyjna!Dziwię się, że dopiero teraz, wszak jesteś sympatykiem tej marki a to kultowy zegarek Gratuluję i wierzę że zawsze będzie sprawiała tyle radości co na początku 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1280 #8618 Napisano 4 Października 2008 Napisz jakie masz wrażenia? w tym przedziale cenowym to najlepszy zegarek jaki można sobie wyobrazić :mrgreen:Zgadzam się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8619 Napisano 4 Października 2008 Dotarł kilka dni temu.. 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8620 Napisano 4 Października 2008 Z pełną,czarną tarczą-połknąłbym :razz: Gratuluję rossi :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8621 Napisano 4 Października 2008 z czarną tarczą-połknąłbymHa widzisz... ja również :!: problem w tym,że nigdzie już nie było a w Aparcie chcieli odemnie po rabacie prawie 5,7 k.pln.Mysle o otwartej ponieważ pełnej nie chciałem.BTW.Dziwnym trafem jako akcesoria(bo tylko tak sprzedawca mógł ubezpieczyć do pełnej wartości) dotarł do mnie bez cła i vatu( :shock: ).Zatem kosztował mnie lekko ponad 1k.$(niecałe 2,4 k.pln) 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8622 Napisano 4 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek24 0 #8623 Napisano 4 Października 2008 Yargoth super!!!!!!!!!!Gratulacje świetny!!!!!!!! :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8624 Napisano 4 Października 2008 Galeria z pewnością bedzie ale dopiero gdy za oknem pojawi się jakieś sensowniejsze światło. A co do samego zakupu to nastąpił dopiero w momencie zgromadzenia odpowiednich środków i pojawienia się pewnej dosć konkretnej motywacji (zainteresowani wiedzą o czym mowa :mrgreen: ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8625 Napisano 5 Października 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach