Gość Jash #10651 Napisano 19 Kwietnia 2009 Widzę, że wszystkie Jacki noszą porządne sikory PS - Zauważyłem, że poza tym, że mamy takie same imiona, zegarki to chyba (jeśli się nie mylę) nasze córki mają takie same imiona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #10652 Napisano 19 Kwietnia 2009 POwitołZnane są przypadki, że bliźniaki jednojajowe rozłączone w dzieciństwie z jakiegoś powodu, podążają przez życie bardzo podobnymi drogami.Bardzo podobne prace, partnerki życiowe, dokonywane wybory tyczące np. samochodu, itp, itd...Panowie, wymieńcie się zdjęciami na wszelki wypadek jacus: świetny pasek. Kto robił? 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #10653 Napisano 19 Kwietnia 2009 Ach.................SUMO ...............piękności, może któryś z was chce się pozbyć tego sikorka ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10654 Napisano 19 Kwietnia 2009 POwitołZnane są przypadki, że bliźniaki jednojajowe rozłączone w dzieciństwie z jakiegoś powodu, podążają przez życie bardzo podobnymi drogami.Bardzo podobne prace, partnerki życiowe, dokonywane wybory tyczące np. samochodu, itp, itd...Panowie, wymieńcie się zdjęciami na wszelki wypadek Eh, coś tej wiosny wszystko mi się pi**rzy. Pomyliłem kolegę z innym kolegą, który też nosi Seiko, ale nie Sumo, na imię ma Jacek i córę ma Zuzię. Eh ta wiosna... Ach.................SUMO ...............piękności, może któryś z was chce się pozbyć tego sikorka ??? Wymienię za Rolexa byle nie była to wersja znaleziona, albo po wujku z ameryki A tak serio, kto wie....mam smaka ostatnio na trochę inne "mniejsze" Seiko też na 6R15. Jakoś duże zegarki zaczynają mi się nudzić. Starość ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #10655 Napisano 19 Kwietnia 2009 Na jakiegoś SARB-a ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10656 Napisano 19 Kwietnia 2009 Jacek.Popatrz...prawie jak GS .I luzik,nie starzejesz się,a poszerzasz horyzonty,w dobrym notabene kierunku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10657 Napisano 19 Kwietnia 2009 Na jakiegoś SARB-a ???Między innymi SARB033, 035, 015, 021, ale też SCVS013. Tylko nie wiem, czy aby z kolei nie idę w jednej skrajności w drugą. Do tej pory miałem 43, 44mm, a te mają po37, 38mm.Gdybym miał kasę to miałbym już pół szafy z Seiko, a tak coś za coś. Przyznam szczerze, że prędzej, czy później trza będzie rozstać się z Sumoką, aby zrobić kolejny zakup, ale będzie to cholernie ciężka sprawa Na razie więc staram się o tym nie myśleć, chociaż inne Seikacze spędzają mi sen z powiek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10658 Napisano 19 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #10659 Napisano 19 Kwietnia 2009 Wybierz rozmiar pomiędzy i weź SRP005 , ehh chodzi za mną.Pozdrowienia od Zuzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #10660 Napisano 19 Kwietnia 2009 Pagan, Jacjakuza uwzieliście się na mnie czy co Jacek, poczekaj na pasek od Nicka555 (no chyba że w końcu nie robi) i wtedy zastanów się sprzedawać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #10661 Napisano 19 Kwietnia 2009 Sorki , ale nie widziałem posta Pagana , pisałem swój - mogłeś nie sprzedawać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10662 Napisano 19 Kwietnia 2009 Pagan, Jacjakuza uwzieliście się na mnie czy co Jacek, poczekaj na pasek od Nicka555 (no chyba że w końcu nie robi) i wtedy zastanów się sprzedawać.Nie no spokojnie, prędzej śnieg spadnie niż Sumo do ludzi pójdzie o ile pójdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #10663 Napisano 19 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #10664 Napisano 19 Kwietnia 2009 Nie no spokojnie, prędzej śnieg spadnie niż Sumo do ludzi pójdzie o ile pójdzie oki to czekam do zimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #10665 Napisano 20 Kwietnia 2009 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10666 Napisano 20 Kwietnia 2009 Wybierz rozmiar pomiędzy i weź SRP005 , ehh chodzi za mną.Pozdrowienia od ZuziSRP005 podobał mi się jak go pierwszym razem zobaczyłem, ale teraz już nie koniecznie. Wole Sumo. Zuzia wzajemnie pozdrawia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qentinson 0 #10667 Napisano 20 Kwietnia 2009 nie szwajcarsko, nie japonsko.. rakietowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10668 Napisano 20 Kwietnia 2009 Dzisiaj Buran 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #10669 Napisano 20 Kwietnia 2009 Wiosenny weekendzik na działce 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10670 Napisano 20 Kwietnia 2009 Wiosenny weekendzik na działce Co to za krzew, który rodzi takie piękne "owoce" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #10671 Napisano 20 Kwietnia 2009 Wrzos Japoński (eskaixus japonesis) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #10672 Napisano 20 Kwietnia 2009 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #10673 Napisano 20 Kwietnia 2009 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #10674 Napisano 20 Kwietnia 2009 Grzesiek zapal chociaż cygaro , prezentuje sie na fotkach calkiem fajnie , na zywo zresztą tez , w sumie ciekawy , ale.... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #10675 Napisano 20 Kwietnia 2009 pokaż jak świeci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach