Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

Guest Jash

Widzę, że wszystkie Jacki noszą porządne sikory :)

post-22858-0-47946100-1331132296.jpg

PS - Zauważyłem, że poza tym, że mamy takie same imiona, zegarki to chyba (jeśli się nie mylę) nasze córki mają takie same imiona :)

POwitoł

Znane są przypadki, że bliźniaki jednojajowe rozłączone w dzieciństwie z jakiegoś powodu, podążają przez życie bardzo podobnymi drogami.

Bardzo podobne prace, partnerki życiowe, dokonywane wybory tyczące np. samochodu, itp, itd...

Panowie, wymieńcie się zdjęciami na wszelki wypadek :)

jacus: świetny pasek. Kto robił?

porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl

Z pamiętnika strapmakera amatora :)

Guest Jash
POwitoł

Znane są przypadki, że bliźniaki jednojajowe rozłączone w dzieciństwie z jakiegoś powodu, podążają przez życie bardzo podobnymi drogami.

Bardzo podobne prace, partnerki życiowe, dokonywane wybory tyczące np. samochodu, itp, itd...

Panowie, wymieńcie się zdjęciami na wszelki wypadek :)

Eh, coś tej wiosny wszystko mi się pi**rzy. Pomyliłem kolegę z innym kolegą, który też nosi Seiko, ale nie Sumo, na imię ma Jacek i córę ma Zuzię. Eh ta wiosna...

Ach.................SUMO ...............piękności, może któryś z was chce się pozbyć tego sikorka ??? :)

Wymienię za Rolexa :) byle nie była to wersja znaleziona, albo po wujku z ameryki :)

A tak serio, kto wie....mam smaka ostatnio na trochę inne "mniejsze" Seiko też na 6R15. Jakoś duże zegarki zaczynają mi się nudzić. Starość ??

Jacek.

Popatrz...prawie jak GS :).I luzik,nie starzejesz się,a poszerzasz horyzonty,w dobrym notabene kierunku :)

post-11280-0-80553900-1331132303.jpg

Guest Jash
Na jakiegoś SARB-a ???

Między innymi SARB033, 035, 015, 021, ale też SCVS013. Tylko nie wiem, czy aby z kolei nie idę w jednej skrajności w drugą. Do tej pory miałem 43, 44mm, a te mają po37, 38mm.Gdybym miał kasę to miałbym już pół szafy z Seiko, a tak coś za coś. Przyznam szczerze, że prędzej, czy później trza będzie rozstać się z Sumoką, aby zrobić kolejny zakup, ale będzie to cholernie ciężka sprawa :) Na razie więc staram się o tym nie myśleć, chociaż inne Seikacze spędzają mi sen z powiek.

Guest areczek86

Pagan, Jacjakuza uwzieliście się na mnie czy co :)

Jacek, poczekaj na pasek od Nicka555 (no chyba że w końcu nie robi) i wtedy zastanów się sprzedawać.

Guest Jash
Pagan, Jacjakuza uwzieliście się na mnie czy co :)

Jacek, poczekaj na pasek od Nicka555 (no chyba że w końcu nie robi) i wtedy zastanów się sprzedawać.

Nie no spokojnie, prędzej śnieg spadnie niż Sumo do ludzi pójdzie o ile pójdzie :)

Guest Jash
Wybierz rozmiar pomiędzy i weź SRP005 , ehh chodzi za mną.

Pozdrowienia od Zuzi

SRP005 podobał mi się jak go pierwszym razem zobaczyłem, ale teraz już nie koniecznie. Wole Sumo. Zuzia wzajemnie pozdrawia :)

Wiosenny weekendzik na działce :)

post-2245-0-81905900-1331132345.jpg

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Guest sszwedo
Wiosenny weekendzik na działce :)

Co to za krzew, który rodzi takie piękne "owoce" :)

Wrzos Japoński (eskaixus japonesis) :)

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

post-2536-0-96222800-1331132359.jpg

"w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly"

Grzesiek zapal chociaż cygaro :) , prezentuje sie na fotkach calkiem fajnie , na zywo zresztą tez , w sumie ciekawy , ale....

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.