Guest Jash #10526 Posted April 11, 2009 Nie no raczej nie sprzedam. Z Seamasterem też rozmawiałem, ma zapytać kolegę, czy zrobiłby dla mnie wersję 20mm. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Wywiad #10527 Posted April 12, 2009 Jeszcze w tym temacie nie był prezentowany. Wreszcie znalazła się okazja by założyć garnitur... 0 Share this post Link to post Share on other sites
QuanChang 0 #10529 Posted April 12, 2009 Dziś klasycznie! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest ponuraczek #10530 Posted April 12, 2009 Proszę! Wszyscy wyciągają "świąteczne" sikory... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Thom 5 #10531 Posted April 12, 2009 Nie wiem sam, czy coś z tego wyjdzie. Chciałem pasek Strap Culture, ale mi odpisali, że jest tylko 3 szwaczy, a mają inne kolekcje do zrobienia i ten co ja chce jest daleko odłożony w planach. Potem mierzyłem Hirscha Carbona, ale Sumo ma daleko od koperty dziurki w uszach i wyglądał w tym pasku przekomicznie. Ostatecznie rozmawiałem z kolegą z GMT i wstępnie rozmawiałem w sprawie pacha. Po świętach będę kombinował ze wzorem, ale jest też warunek, że klamrę V-buckle muszę znaleźć, a z tym problem, bo to 20mm. Przyznam szczerze, że miałem już z tego powodu chwilowy kryzys i Seiko prawie wylądował w Bazarze, ale mi przeszło...Hmm, ciekaw jestem jak Twój Szogun będzie wyglądał na pasku... ale szczerze mówiąc, nie dokopałem się fotek, na których Sumo wygląda dobrze wygląda na skórze lub gumie. Wydaje się, że ten zegarek jest stworzony jedynie pod bransoletę i kropka. Życzę jednak udanego mariażu z paskami Verca (jak się domyślam). 0 All That You Can't Live Behind Share this post Link to post Share on other sites
TeJot 116 #10532 Posted April 12, 2009 Dziś klasycznie! Świetny, winszuję ! Dziś były takie dwa 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Share this post Link to post Share on other sites
Adi 4792 #10533 Posted April 13, 2009 Dzisiaj Dyngus: 0 Share this post Link to post Share on other sites
sikkens 3 #10534 Posted April 13, 2009 Swiatecznie:) 0 Pozdrawiam, Dawid Share this post Link to post Share on other sites
Swissmaker 0 #10535 Posted April 13, 2009 Oberwałem 0 Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz... Share this post Link to post Share on other sites
anduril 3 #10536 Posted April 13, 2009 Od miesiąca, ale wcześniej nie było jak sfocić. Zbieram się też do małego "rewiu" i dodatkowych fotek do galerii 0 Adriatica 1096 | Casio Lin-169-7AV Share this post Link to post Share on other sites
Krystian 2290 #10537 Posted April 13, 2009 Oberwałem Szkoda, że nie ma takiego w automacie 0 Share this post Link to post Share on other sites
RadG 4 #10538 Posted April 13, 2009 Dziś coś fajnego: 0 Radek Share this post Link to post Share on other sites
kadarius 25 #10539 Posted April 13, 2009 dziś święto więc trzeba sławić: 0 Share this post Link to post Share on other sites
QuanChang 0 #10541 Posted April 13, 2009 Dziś Retro! 0 Share this post Link to post Share on other sites
cytochrom 46 #10542 Posted April 13, 2009 wyczekiwany, dlugoo... przyszedl i sie zakochalem:) najgorsze bylo to iz jak dotarl to nie moglem nawet rozpakowac .... praca....ale warto bylo zaczekac:) By rafalbarURL=http://img106.imageshack.us/my.php?image=imgp0009v.jpg][/url]By rafalbarBy rafalbar fotka dekla specjalnie dla Staruszka:) By rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Share this post Link to post Share on other sites
SphinX 77 #10543 Posted April 13, 2009 masakra..cudowne JLC..gratuluje i jakas wieksza galerie poprosze 0 Share this post Link to post Share on other sites
cytochrom 46 #10544 Posted April 14, 2009 masakra..cudowne JLC..gratuluje i jakas wieksza galerie poprosze dziekuje - galeria jakos w tym tygodniu - najpozniej w sobote:), dzieki:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Share this post Link to post Share on other sites
hide 0 #10545 Posted April 14, 2009 Świetny nie wiem co mnie "walneło" by kupić sobie Reverso Chronograph, skoro Mastery są takie śliczne 0 Share this post Link to post Share on other sites
Yargoth 1 #10546 Posted April 14, 2009 Na ręce prezentuje się zacnie U mnie przez Święta: 0 Share this post Link to post Share on other sites
zbyszke 11 #10547 Posted April 14, 2009 Świetny nie wiem co mnie "walneło" by kupić sobie Reverso Chronograph, skoro Mastery są takie śliczne Reverso bardziej klasyczny. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Share this post Link to post Share on other sites
jacjakuza 6 #10549 Posted April 14, 2009 Dzisiejszy ekwipunek , a fotka z soboty. 0 Share this post Link to post Share on other sites
karczochrulez 2 #10550 Posted April 14, 2009 Jak wszyscy, to wszyscy - pan Karczoch też 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Share this post Link to post Share on other sites