Gość Jash #10976 Napisano 8 Maja 2009 Od kilku dni non stop na łapie. I w pracy i poza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #10977 Napisano 8 Maja 2009 trzeci tydzień nie schodzi z nadgarstka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10978 Napisano 8 Maja 2009 A miała być na łapie od "wielkiego dzwona" ta Gliceryna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #10979 Napisano 8 Maja 2009 Będzie!Jak Aeronavigator dojdzie pocztą (przy okazji dzięki za parę uwag odnośnie Aero; skx będzie potem) Ostatnio miałem deficyt mechaników, nie miałem wyjścia.Przez miesiąc próbowałem się przekonać do kwarców, nie dało rady 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10980 Napisano 8 Maja 2009 To jednak Aero... Pamiętaj- będziesz musiał dla utrzymania równowagi na jednej rece nosić Glycine, a na drugiej Aeronavigatora, bo to serio dwa słonie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #10981 Napisano 8 Maja 2009 W drugiej ręce zawsze laptop, więc balans będzie odpowiedni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10982 Napisano 8 Maja 2009 Zależy jaki, bo jak jakiś EEE to nie da rady- za "letki" Sory, za OT, ale musiałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #10983 Napisano 8 Maja 2009 spokojnie, jako projektant poniżej 17" nie schodzę, więc ze trzy kilo będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #10984 Napisano 8 Maja 2009 prawie codziennie gości na ręce 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #10985 Napisano 8 Maja 2009 piekna maszynka ta Glicinka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maneton 0 #10986 Napisano 8 Maja 2009 Jeszcze w pracy Dla kolegi IGORY76 Zegarek ten to ORFINA UHRENSCHMIEDE Royal Navy MK XX KampfschwimmerSzerokosć bez koronki 46 mm, uszy paska 23 mmZegarek mechaniczny, mechanizm Unitas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #10987 Napisano 8 Maja 2009 POwitołZegarek ten to ORFINA UHRENSCHMIEDE Royal Navy MK XX KampfschwimmerŁoocurden, potrafisz tą nazwę wymienić z pamięci? Coś obserwuję, że ostatnio więcej przyjemności czerpię z podziwiania werku niż zegarka jako całości ładny. U mnie to co wczoraj. Zdjęcia brak bo nie mam czym cyknąć http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?s=&a...st&p=389489 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zombiak 24 #10988 Napisano 8 Maja 2009 klasycznie 0 "NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA" Śmierć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #10989 Napisano 8 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10990 Napisano 8 Maja 2009 szwedo - dobremu fachowcowi dopiero po setce (100ml ) drgania dłoni ustepują.Sprawdziłem to organoleptycznie, "spożywająć niewielka ilosć", no i jest problem, ja szkoliłem się na Su22 a atakują mnie dwa Messerschmitty Bf109 i jeden Focke Wulf Fw190, brakuje mi juz amunicji..... a czas na Vodolazie biegnie nieubłaganie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #10991 Napisano 8 Maja 2009 Airman 24 - jak zawsze świetny , SST - zawsze chciałem mieć a jak juz mogłem - to nie mogłem się przekonać do tych wskazówek - są zupełnie nietrafione moim zdaniem , choć caly zegarek - super !!! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #10992 Napisano 8 Maja 2009 Chronograf przydaje się nie tylko przy gotowaniu jajek, ale również podczas ustnej matury. Już 4/6 egzaminów za mną, dlatego trzeba było to uczcić. Pozostałości po "uczcie" również na zdjęciu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10993 Napisano 8 Maja 2009 niestety zdjecie z komorkiBy rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #10994 Napisano 8 Maja 2009 Chronograf przydaje się nie tylko przy gotowaniu jajek, ale również podczas ustnej matury. Już 4/6 egzaminów za mną, dlatego trzeba było to uczcić. Pozostałości po "uczcie" również na zdjęciu. Młody człowieku masz zaiste piękny zegarek, najładniejszy z serii "Jorney", ale na boga w innych kwestich nie bierz przykładu ze starszych kolegów. niestety zdjecie z komorki O ile się nie mylę to jest JLC, piękny zegarek.....ale laboratorium też niczego sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #10995 Napisano 8 Maja 2009 Młody człowieku masz zaiste piękny zegarek, najładniejszy z serii "Jorney", ale na boga w innych kwestich nie bierz przykładu ze starszych kolegów. Dobrze, już nie będę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maneton 0 #10996 Napisano 8 Maja 2009 "POwitołCYTAT(maneton @ 8.5.2009 - 13:57) *Zegarek ten to ORFINA UHRENSCHMIEDE Royal Navy MK XX Kampfschwimmer Łoocurden, potrafisz tą nazwę wymienić z pamięci? wink.gifCoś obserwuję, że ostatnio więcej przyjemności czerpię z podziwiania werku niż zegarka jako całości smile.gifładny." Jak się postaram i skupię to potrafię z pamięci powiedzieć całą nazwę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #10997 Napisano 8 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #10998 Napisano 8 Maja 2009 Grzesiek, zdjąłeś Wodolaza?? Zdjąłem........ale dziś pół na pół - do południa wodołaz - teraz ON - pasówka, hybryda,...... hmmm - muszę go jakoś po swojemu nazwać bo tamte nazwy negatywnie się jakoś kojarzą a zegarki pozytywne przecież: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #10999 Napisano 8 Maja 2009 Custom Molnija..? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #11000 Napisano 8 Maja 2009 teraz ON - pasówka, hybryda,...... hmmm - muszę go jakoś po swojemu nazwać Ładny ten... no... przeszczep 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach