lechu_wroc 2 #11526 Napisano 6 Czerwca 2009 To i ja zapodam swojego dzisiejszego Bracia, można by rzec. Który rocznik Twój? Mój 1972. Ubrany jest w Timefactors Rally, nie widać na foto, ale zastanawiam się nad wrzuceniem go na jakąś 20stke z większymi oczkami, właśnie taką jak Hirsch Rally(ew. jakiś odpowiednik). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11527 Napisano 6 Czerwca 2009 A gdzie można sprawdzić z którego jest roku? Paseczek już zamówiony i niedługo będzie. Zamówiłem mu Morellato GIOTTO 20mm. 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11528 Napisano 6 Czerwca 2009 http://www.csce.uark.edu/~jgauch/tools/seiko.html - fajna zabawka Ładny ten Morellato, ja sporo już przegrzebałem i mam też kilka na oku, a nawet ostatnio na all pojawiło się kilka modeli "racing", z trzema dziurami, co było dla mnie kompletnym zaskoczeniem. Za jakiś czas pojawią się czarne 20stki, bo pytałem. Cena- 40 PLN bodajże więc niezła gratka, zobaczymy jak z jakością. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11529 Napisano 6 Czerwca 2009 No to mój młodszy brat bo z 1976r. 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #11530 Napisano 6 Czerwca 2009 Mój rocznik wszystko z tego rocznika jest najlepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11531 Napisano 6 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #11532 Napisano 6 Czerwca 2009 Nowy nabytek Super zegarek mam też stalowy Pierwsze wrażenie to że nie jest tak ciężki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11533 Napisano 7 Czerwca 2009 A dzisiaj troszkę starszy kolega:) I kontynuując;): 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #11534 Napisano 7 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11535 Napisano 7 Czerwca 2009 No ładnie Szymon, ładnie- nie mam Cię już czym przebić, bo jestem w posiadaniu tylko jednego Seiko chrono automat. Ale żeby nie było żem "jednoseikowiec" to: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #11536 Napisano 7 Czerwca 2009 Bibliotek@rz - świetnie zdjęcie! Coś w klimacie okładki "Ummagumma" Pink Floydów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11537 Napisano 7 Czerwca 2009 Poczekaj Blaz jeszcze kilka dni- kadru zabraknie A może i zegarków, bo u mnie Seiko kończy się na tych dwóch modelach Zawsze może się ktoś podłączyć :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #11538 Napisano 7 Czerwca 2009 Trochę rozmazane, ale ważne, że jest. Daty nie chciało mi się ustawiać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11539 Napisano 7 Czerwca 2009 Kompozycja została nieco zaburzona moim Monsterem, ale zawsze można go zepchnąć kolejnymi chrono na "dalszy plan" Może jakiegoś bull-head'a by ktoś zapodał, bo jeszcze nie ma :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11540 Napisano 7 Czerwca 2009 No to po południu wskoczył inni żeby pociągnąć temat:) 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #11541 Napisano 7 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #11542 Napisano 7 Czerwca 2009 Może sikor w nie moich klimatach ale fotka rewelacyjna. 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11543 Napisano 7 Czerwca 2009 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #11544 Napisano 7 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #11545 Napisano 7 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11546 Napisano 7 Czerwca 2009 Kurnapięknyjanek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11547 Napisano 8 Czerwca 2009 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11548 Napisano 8 Czerwca 2009 Z bralu laku...skradziony cichaczem pod nieobecność syna (przedszkole)...Ja już nie chcę tak dłużej czas cos zanabyć......... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dompa 0 #11549 Napisano 8 Czerwca 2009 http://img40.imageshack.us/img40/7083/snv31207.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dompa 0 #11550 Napisano 8 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach