lechu_wroc 2 #11626 Napisano 12 Czerwca 2009 Ciiiii, miało się nie wydać, że pracuję dla ABW W sumie o historii firmy niewiele udało mi się dowiedzieć, garść informacji jedynie. To moja pierwsza ETA(2790)- mocno zdziwiło mnie dokręcanie mechanizmu- dziwny dźwięk, tryby jakby po puszczeniu koronki kręcą się jeszcze chwileczkę(i dziwny "szumiący" dźwięk) Rozbroiła mnie też częstotliwość- 28 800 to jest coś, wskazówka sekundowa wręcz hipnotyzuje. Wykończenie werku i cudna tarcza z wysokimi indeksami skłoniły mnie do zakupu, w dodatku stosunek ceny do jakości zegarka mocno mnie zaskoczył. Cieszę się z tego zegarka bardzo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #11627 Napisano 12 Czerwca 2009 wow sszwedo, pierwszy raz widzę taki brand jak Parnis, napisz coś więcej o tym ala IWC, ala Davosa 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11628 Napisano 12 Czerwca 2009 wow sszwedo, pierwszy raz widzę taki brand jak Parnis, napisz coś więcej o tym ala IWC, ala Davosa W temacie o chińskich zegarkach jest więcej SU22 dawniej Sszwedo, tylko te dwa zamówiłeś?? Pamiętam że pokazywałeś mi chyba coś jeszcze ala Panerai 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11629 Napisano 12 Czerwca 2009 W temacie o chińskich zegarkach jest więcej SU22 dawniej Sszwedo, tylko te dwa zamówiłeś?? Pamiętam że pokazywałeś mi chyba coś jeszcze ala Panerai Mowa o moim No_name łudząco podobnym do Panerai, już raz był tutaj prezentowany. Zamówiłem tylko te które mi się podobały, ciekawość zwyciężyła A co do brandu Parnis-nazwa trochę nieciekawa, wolałbym aby także były no name....ale z tego z czarną tarczą chyba da się zmyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dompa 0 #11630 Napisano 12 Czerwca 2009 Mowa o moim No_name łudząco podobnym do Panerai, już raz był tutaj prezentowany. Zamówiłem tylko te które mi się podobały, ciekawość zwyciężyła A co do brandu Parnis-nazwa trochę nieciekawa, wolałbym aby także były no name....ale z tego z vzrna tarczą chyba da się zmyć można wiedzieć gdzie zamawiałeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11631 Napisano 12 Czerwca 2009 można wiedzieć gdzie zamawiałeś ?Na ebayu u uzytkownika gifa2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11632 Napisano 12 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #11633 Napisano 12 Czerwca 2009 Ładny ten twój flagowy 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11634 Napisano 12 Czerwca 2009 My tu sobie gadu, gadu a Majowemu Diabłowi stuknęło 1000 postów, gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11635 Napisano 12 Czerwca 2009 nawet nie zauważyłem, dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11636 Napisano 12 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 386 #11637 Napisano 12 Czerwca 2009 ... właśnie zrobiłem sobie coś takiego...http://img188.imageshack.us/img188/183/pic001g.jpg ładniuski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11638 Napisano 12 Czerwca 2009 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #11639 Napisano 12 Czerwca 2009 ładniuski ... w relau 200% lepiej wygląda... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #11640 Napisano 12 Czerwca 2009 nie mam aparatu przy sobie ale jest za to kamerka;) godnie leży na nadgarstku nowego właściciela Mości Panowie a może założymy fan club jakiś AMFIBIAitsi.pl BODOLAZ-Rulez.com - albo jakoś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11641 Napisano 12 Czerwca 2009 godnie leży na nadgarstku nowego właściciela Mości Panowie a może założymy fan club jakiś AMFIBIAitsi.pl BODOLAZ-Rulez.com - albo jakoś tak To mógłby być klub IWC Imperialistycznyje Wodołaznyje Czasy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11642 Napisano 13 Czerwca 2009 Tradycyjnie, ostatnie zdjęcie w drodze do kupca Zegarek już nie jest moją własnością 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11643 Napisano 13 Czerwca 2009 Zegarek już nie jest moją własnością Czyli zerozegarkowiec?No G-szok to...wiesz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11644 Napisano 13 Czerwca 2009 Czyli zerozegarkowiec?No G-szok to...wiesz... Lepiej własny G-shock, niż Casio od syna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11645 Napisano 13 Czerwca 2009 Lepiej własny G-shock, niż Casio od syna No...przyczepił się! Raz wziąłem,oddałem....Co masz w planach?Parnisa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11646 Napisano 13 Czerwca 2009 Nie, mnie na szczęście to ominęło. Jeszcze trochę muszą się Chińczyki napocić żebym został ich stałym klientem.Bardzo poważnie myślę o tym Oriencie, ale poczekam aż go będziesz miał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11647 Napisano 13 Czerwca 2009 Zegarek już nie jest moją własnością Zdrajca Mam nadzieję, że trafi na dobry nadgarstek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11648 Napisano 13 Czerwca 2009 Zdrajca Ale że jak to?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11649 Napisano 13 Czerwca 2009 Ale że jak to?? No śmieję się, że historyczny już zegarek klubowy a Ty się pozbywasz tak szybko!Chill 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11650 Napisano 13 Czerwca 2009 Żeby uprzedzić wszelkie "ale" - nie nastawiam dat w zegarkach, które nie są EDC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach