hot_wax 0 #12551 Napisano 5 Sierpnia 2009 To cud że ludzie zegarki noszą. Wszędzie widać godzinę i datę - w samochodzie, komputerze telefonie itp. Takie czasy. 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #12552 Napisano 5 Sierpnia 2009 Mnie trafia jak nie mam daty w zegarku :/ Przydaje się mimo tego, że można ją odczytać w wielu innych miejscach. Jest po prostu najwygodniejsza w odczycie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12553 Napisano 5 Sierpnia 2009 Mnie trafia jak nie mam daty w zegarku :/ Przydaje się mimo tego, że można ją odczytać w wielu innych miejscach. Jest po prostu najwygodniejsza w odczycie Dla mnie to bez znaczenia, jak mam w zegarku datę to ją ustawiam, ale i tak jak wracam z pracy to pytam w domu jaki dzisiaj jest dzień, człowiek jest tak zakręcony , kiedyś mi się przydażyło wyjechać na urlop jeden dzień przed właściwym terminem, zjawiłem się w pensjonacie, a tam byli przekonani że pomylili się w rezerwacjach. W trosce o swoje nadszarpnięte samopoczycie i zszargene ego ( od mojej Pierwszj Damy i od córek nieźle mi się zebrało) nie wyprowadzałem ich z błędu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12554 Napisano 5 Sierpnia 2009 To faktycznie jesteś nieźle zakręcony Mi kiedyś zdarzyło się przekonywać rodziców że mamy ranek a nie wieczór, mimo że zegarek wskazywał zupełnie co innego Ach te młodzieńcze eksperymenty z alkoholem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12555 Napisano 5 Sierpnia 2009 Zawsze tak nie jest, ale zdarza się, załaszcza jak jestem przepracowany, zebrałoby się z tego kilka fajnych historyjek, ale one za bardzo by nadwątpliły mój "autorytet" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #12556 Napisano 5 Sierpnia 2009 Bardzo przydaje sie wskazanie 24 godzinne chociaż wiem czy noc czy dzień 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #12557 Napisano 5 Sierpnia 2009 Mnie trafia jak nie mam daty w zegarku :/ Przydaje się mimo tego, że można ją odczytać w wielu innych miejscach. Jest po prostu najwygodniejsza w odczycie A ja rzadziej sprawdzam na zegarku "który dzisiaj jest", a częściej "co dzisiaj jest", dlatego lubię zegarki na 7S26. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #12558 Napisano 5 Sierpnia 2009 Cytryna byla na ręku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #12559 Napisano 5 Sierpnia 2009 Znaczy, chciałeś się pochwalić rotomatem 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #12560 Napisano 5 Sierpnia 2009 Dziś gumowo (czego nie widać) 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #12561 Napisano 5 Sierpnia 2009 Chyba 28 dni heh przyznaje datownika nie uzywam 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #12562 Napisano 5 Sierpnia 2009 Ja urlopowo: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2305 #12563 Napisano 5 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12564 Napisano 5 Sierpnia 2009 Klaudiusz, czy to g-7800?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #12565 Napisano 5 Sierpnia 2009 te twoje foty.... 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #12566 Napisano 5 Sierpnia 2009 Klaudiusz, czy to g-7800?? Tak. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12567 Napisano 5 Sierpnia 2009 Pokaz go proszę z bliska i skrobnij jak się nosi bo to chyba pierwszy na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12568 Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzisiaj inna wesja "windy kotwicznej i zaworów helowych" ten model nazywa się "niebieski" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #12569 Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzisiaj Parnis Chronometer, po 40 dniach użytkowania dokładność chodu 00s/40dni Jak będą organizowali konkurs dokładności chodu w Genewie, to wyślij swój zegarek. Zawstydzisz tourbillony Patka i Vacherona, a Parnis dzięki Tobie stanie się sławny na cały świat . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #12570 Napisano 6 Sierpnia 2009 Znaczy, chciałeś się pochwalić rotomatem O... co to to nie. Chwaliłem się nim w lutym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12571 Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak będą organizowali konkurs dokładności chodu w Genewie, to wyślij swój zegarek. Zawstydzisz tourbillony Patka i Vacherona, a Parnis dzięki Tobie stanie się sławny na cały świat .Za wysokie progi jak na mój nadgarstek, , oczywiście zdaję sobie sprawę że ten wynik nie jest miarodajny, zegarek jest prawie nieużywany ( codziennie dokręcany), praktycznie leży tylko w jednej pozycji ( na deklu) i na przestrzeni tego czasu odchyłki były różne, aczkolwiek zbliżone do 00. Jednak z tego wyniku jestem bardzo zadowolony jak na zegarek budżetowy, którego cena na dzień dzisiejszy wynosi około 230 zł to raczej nie ma się czego wstydzić. Mam również świadomość tego że w dłuższym okresie czasu utrzymanie tego rezultatu może okazać się niemożliwe, ale na dzień dzisiejszy wynik cieszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #12572 Napisano 6 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12573 Napisano 6 Sierpnia 2009 ... Na Twojej focie wygląda na prawdę zachęcająco 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12574 Napisano 6 Sierpnia 2009 ... Piękny zegarek, a fotka "katalogowa", gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #12575 Napisano 6 Sierpnia 2009 zrobię coś może do galerii bo to zdjęcie na mega szybkości było. Zegarek świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach