waza 0 #17351 Napisano 9 Października 2010 darqu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17352 Napisano 9 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #17353 Napisano 9 Października 2010 (edytowane) Ostatecznie trafił na pasek. Stal jest deko za ciężka na spory zegar ze sporą bransoletą: Edytowane 9 Października 2010 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #17354 Napisano 9 Października 2010 Serg- pozamiatałeś tym zegarkiem. Cudna tarcza! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #17355 Napisano 9 Października 2010 Serg- pozamiatałeś tym zegarkiem. Cudna tarcza! Właśnie przez tą tarczę przełknąłem stal i parę wkurzających niedociągnięć w kalibrze No cóż, tarcza to wizytówka zegarka, jak ona kręci, to wiele można wybaczyć.Pozwolę sobie jeszcze jedną fotę pokazać: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17356 Napisano 9 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27179 #17357 Napisano 9 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #17358 Napisano 9 Października 2010 Jacku- gratuluję Fajny sprzęcik i ładnie mu na tej gumce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17359 Napisano 9 Października 2010 Jacku- gratuluję Fajny sprzęcik i ładnie mu na tej gumce. Dzięki Lechu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #17360 Napisano 9 Października 2010 Jacek, fajny diver. Gratuluję Pozostało tylko sprawdzić jego wodoszczelność i popuszczać bąble w głębinach oceanu 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #17361 Napisano 9 Października 2010 Ta blaszka z boku koperty to fajny smaczek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #17362 Napisano 9 Października 2010 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #17363 Napisano 9 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #17364 Napisano 9 Października 2010 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grasshopper 0 #17365 Napisano 9 Października 2010 PO czyli nuda To w takim razie moje sny od kilku miesięcy są strasznie nudne U mnie stary kumpel... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #17366 Napisano 9 Października 2010 (edytowane) Jash gratulacje Żeby nie było OT to ja bez przerwy PO chociaż już mam zakusy na coś innego. Stwierdziłem, że mam ADHD zegarkowe Edytowane 9 Października 2010 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17367 Napisano 9 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #17368 Napisano 9 Października 2010 Widzę, że się poprawiłeś :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17369 Napisano 9 Października 2010 Widzę, że się poprawiłeś :) No..właśnie ..nie za bardzo...zastanawiam się na tym.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #17370 Napisano 9 Października 2010 No..właśnie ..nie za bardzo...zastanawiam się na tym.. Mam pomysł... podeślę Tobie mój adres na PW i możesz do mnie wysłać Speedyego. Przyrzekam, że w pudle nie będzie leżał Rozwiązanie jest na pewno dobre bo ani Precista ani Speedy w pudle nie będą musiały leżeć :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17371 Napisano 9 Października 2010 (edytowane) rozwiązanie ,wydawałoby się salomonowe...jest tylko jedna ,drobna przeszkoda...ja tego ,niedocenionego,zapomnianego,"leżącegowpudełku".. Speediego :UWIELBIAM!!!..to już niech on tak sobie leży....czasem wyjdzie na spacer.. ,wystarczy.. Edytowane 9 Października 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #17372 Napisano 9 Października 2010 rozwiązanie ,wydawałoby się salomonowe...jest tylko jedna ,drobna przeszkoda...ja tego ,niedocenionego,zapomnianego,"leżącegowpudełku".. Speediego :UWIELBIAM!!!..to już niech on tak sobie leży....czasem wyjdzie na spacer.. ,wystarczy.. No i właśnie to chciałem usłyszeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17373 Napisano 10 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #17374 Napisano 10 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #17375 Napisano 10 Października 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach