sikkens 3 #20351 Napisano 3 Lutego 2011 Musicie na wieczór człowieka denerwować ? Ta Dosia to miód ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #20352 Napisano 3 Lutego 2011 Waldek, gratulacje! Piękna Ci ona, ta Twoja nowa pomarańczowa ślicznotka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke102 581 #20353 Napisano 4 Lutego 2011 Mi podoba się jeszcze Hour Vision Blue, jest chyba nawet lepszy niż czarnyteż miałem dylemat czy czarny czy biały :-) ... wygrał biały :-) ale BLUE ... bardzo ładny, więc chyba by wygrał :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20354 Napisano 4 Lutego 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6539 #20355 Napisano 4 Lutego 2011 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #20356 Napisano 4 Lutego 2011 Spinner, piękny zegarek i fotka! P.S. Chyba zaczynam przekonywać się do prostokątnych kopert 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #20357 Napisano 4 Lutego 2011 Dziekuba, dziekuba... Wdzięcznie się nosi taki kształt, wdzięcznie - i co ciekawe - zegar opisywany jako 38,5x38,5 ma paseczki... 24mm 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 0 #20358 Napisano 4 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #20359 Napisano 4 Lutego 2011 Pomarańczowych nabytków już kolegom gratulowałem..więc się nie będę powtarzał.. u mnie ,taniusio.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20360 Napisano 4 Lutego 2011 Pomarańczowych nabytków już kolegom gratulowałem..więc się nie będę powtarzał.. u mnie ,taniusio.. Taniusio, ale piękniusio....a u mnie nuuuuuuuuuuuuda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20361 Napisano 4 Lutego 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barthas88 0 #20362 Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) dzisiaj klasycznie Edytowane 4 Lutego 2011 przez barthas88 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #20363 Napisano 4 Lutego 2011 @sergserg, fajne zdjęcie, klimatyczne.. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20364 Napisano 4 Lutego 2011 @sergserg, fajne zdjęcie, klimatyczne.. Dzięki. Nie jestem specem fotografii, ale czasem coś fajnego wyjdzie W tym przypadku zdjęcie o podwyższonym kontraście mocno naświetlonego (świecące indeksy) nurasa. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #20365 Napisano 4 Lutego 2011 Dzięki. Nie jestem specem fotografii, ale czasem coś fajnego wyjdzie W tym przypadku zdjęcie o podwyższonym kontraście mocno naświetlonego (świecące indeksy) nurasa.Jakość samego wykonania jest w tym przypadku nieistotna, a może właśnie niski zakres tonalny działa na korzyść. Mniej lub bardziej przypadkowo wytworzył się klimat, który pobudza wyobraźnię: właśnie wynurzasz się z ciemnej otchłani oceanu i zmierzasz w kierunku powierzchni rozpalonej słońcem 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3905 #20366 Napisano 4 Lutego 2011 Spinner zdjecie jak zwykle na najwyzszym poziomie 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20367 Napisano 4 Lutego 2011 Jacek, chciałbym taką nude 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #20368 Napisano 4 Lutego 2011 Jacek, chciałbym taką nude +1 Jak nie Mirek ze swoją Stową Marine to Ty z tym Candino ... zazdrość przezmnie przemawia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20369 Napisano 4 Lutego 2011 Nie sądziłem, że Bambino tak się podoba, hm. Trochę mi się już opatrzył, ale jedzie do mnie Japoniec, więc nuda myślę, że zniknie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20370 Napisano 4 Lutego 2011 Widzieliśmy japońca w odpowiednim wątku - raz jeszcze gratuluje. A ta Twoja nuda podoba się, nawet bardzo Słuchaj... skoro jedzie do Ciebie piąteczka to może mi sprzedasz Candino? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20371 Napisano 4 Lutego 2011 Widzieliśmy japońca w odpowiednim wątku - raz jeszcze gratuluje. A ta Twoja nuda podoba się, nawet bardzo Słuchaj... skoro jedzie do Ciebie piąteczka to może mi sprzedasz Candino?Candino jest moim zegarkiem służbowym aka roboczym, więc nie jest na sprzedaż. Nie mam innego "słusznego", a w Seiko nie bardzo mogę pracować i nawet nie chcę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #20372 Napisano 4 Lutego 2011 Dlaczego nie chcesz pracować w Seiko ? 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #20373 Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Dlaczego nie chcesz pracować w Seiko ? Pewnie to tak, jakby dealer Opla do pracy przyjeżdżał WV i parkował przed wejściem Edytowane 4 Lutego 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #20374 Napisano 4 Lutego 2011 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20375 Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) waj!Pewnie to tak, jakby dealer Opla do pracy przyjeżdżał WV i parkował przed wejściem Prędzej Toyotą ale chodzi właśnie o to. sanka - nie sprzedawaj! Edytowane 4 Lutego 2011 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach