Maks 3 10 #27651 Napisano 4 Grudnia 2011 Witaj Przemku! Co prawda przedstawiamy się w innym dziale, no ale jak to powiedziałeś "pierwsze koty za płoty".Pierwsze zdjęcie się ukazało Witamy! 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #27652 Napisano 4 Grudnia 2011 Witaj Przemku! Co prawda przedstawiamy się w innym dziale, no ale jak to powiedziałeś "pierwsze koty za płoty".Pierwsze zdjęcie się ukazało Witamy! :-)) Dziękuję za powitanie!! Zamieściłem tutaj ten sam tekst co w dziale "Przedstawiamy się" dlatego, że tam pewnie rzadko kto zagląda! Pozdrówka 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ch_arkadiusz 0 #27653 Napisano 4 Grudnia 2011 a ja dziś mam takihttp://imageshack.us/photo/my-images/64/20101231675.jpg/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ch_arkadiusz 0 #27654 Napisano 4 Grudnia 2011 moze teraz bedzie widocznyhttp://imageshack.us/photo/my-images/830/20101231674.jpg/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #27655 Napisano 4 Grudnia 2011 a ja dziś mam takihttp://imageshack.us/photo/my-images/64/20101231675.jpg/ Piękny masz zegarek!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #27656 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Moja Striela w "towarzystwie" starszego brata P.S. Przepraszam za jakość zdjęcia ale dopiero uczę się je robić i wklejać. Edytowane 4 Grudnia 2011 przez drm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #27657 Napisano 4 Grudnia 2011 moze teraz bedzie widocznyTam z prawej strony w imageshacku masz kod do skopiowania i wklejenia na forum ->Zamieść ten obraz->ForumWklejasz do wiadomościi fotka pokazuje się bezpośrednio w poscie. Uploaded with ImageShack.us 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #27658 Napisano 4 Grudnia 2011 Moja Striela w "towarzystwie" starszego brata Te małe Striełki są najładniejsze.Jedno co mnie drażni w tym modelu, to zbyt długa wskazówka minutowa, zasłaniająca indeks, który ma wskazywać. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #27659 Napisano 4 Grudnia 2011 Dzięki uprzejmości Lawnowerman'a od wczoraj na moim nadgarstku gości mój pierwszy G:) Chciałbym taki zegareczek kupić mojemu bratankowi na I komunię św. , ale dopiero gdziaś za półtorej roku! Może wcześniej kupię?!?? :-)) 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ch_arkadiusz 0 #27660 Napisano 4 Grudnia 2011 Tam z prawej strony w imageshacku masz kod do skopiowania i wklejenia na forum ->Zamieść ten obraz->ForumWklejasz do wiadomościi fotka pokazuje się bezpośrednio w poscie. Uploaded with ImageShack.us OK.DZIĘKUJEZAKŁADAM ZARAZ INNY ZEGAREK-ROBIE ZDJĘCIE I PUSZCZAM W FORUM. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ch_arkadiusz 0 #27661 Napisano 4 Grudnia 2011 CHYBA JUŻ WIEMPRZEPRASZAM ZA ZAŚMIECANIE ALE JAK NIE SPRÓBUJESZ TO SIĘ NIE NAUCZYSZ OSTATNI RAZ A PÓŹNIEJ TO MNIE WYTNIJCIE: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #27662 Napisano 4 Grudnia 2011 Ulubieniec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #27663 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) @ch_arkadiusz ojeej, po prostu edutuj swój pierwszy post... nie wypuszczaj kolejnych..jest taki przycisk "Edytuj". Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #27664 Napisano 4 Grudnia 2011 KOLEJNA PRÓBANARAZIE ZDJĘCIA Z KOMÓRKI ALE JAK TYLKO ZAŁAPIE O CO CHODZI BĘDĄ LEPSZE ZDJĘCIA I LEPSZE ZEGARKI Z MEJ KOLEKCJI! Widzę, że też dopiero się uczysz! Żeby zamieścić odnośnik to trzeba kliknąć... Zobacz na fotce!. 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #27665 Napisano 4 Grudnia 2011 Ulubieniec Lubię zegarki z białą tarczą!! Tylko ten datownik mi się nie podoba, wolał bym tylko dni miesiąca bez nazw dni tygodnia po angielsku! W ruskiej cyrylicy bardziej bym się połapał!! 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #27666 Napisano 4 Grudnia 2011 U mnie bez zmian - jak zwykle AP 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiroki 1 #27667 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) U mnie bez zmian - jak zwykle AP wwoow Edytowane 4 Grudnia 2011 przez Ravenna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #27668 Napisano 4 Grudnia 2011 U mnie bez zmian - jak zwykle AP To "coś" u góry po lewej to zawór helowy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #27669 Napisano 4 Grudnia 2011 no to gratuluję zakupu Zegarka Roku 2010 ...niech się dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #27670 Napisano 4 Grudnia 2011 Klaudiusz - zegarek marzenie ! świetny gratulacje. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #27671 Napisano 4 Grudnia 2011 Dzięki @Łukasz, glosowałem na niego - i wtedy zachorowałem. @drm - to jest koronka do obracania bezela (wewnętrznego). 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #27672 Napisano 4 Grudnia 2011 Klaudiusz winszuję i zazdraszczam. Piękny zegar 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #27673 Napisano 4 Grudnia 2011 Tak tak Super zegareczek 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #27674 Napisano 4 Grudnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #27675 Napisano 4 Grudnia 2011 Piękny!! Widziałem ostatnio Lorusa (też "kwarcak") który był bardzo podobny do Twojego Casio tylko tarczę miał pomarańczową i chronometr. Ten Twój Casio to jaki to konkretny model? Przemek 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach