RadG 2 #1676 Napisano 20 Sierpnia 2006 Super zegarek za dobrą cenę, gratuluję Sweter :twisted: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1677 Napisano 20 Sierpnia 2006 Dziekuje za dobre słowa Dzisiaj do gajerka taki kwarcowy Goldrun 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #1678 Napisano 20 Sierpnia 2006 Gratulacje! Patryk, która to już Pani O. u Ciebie w kolekcji :?: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1679 Napisano 20 Sierpnia 2006 Gratuluje! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #1680 Napisano 20 Sierpnia 2006 Bardzo ładna Omesia, gratulacje, no ale właśnie która to już ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1681 Napisano 21 Sierpnia 2006 Będzie to szósta Omega (licząc razem z kieszonką). A jeszcze tyle modeli przede mną :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1682 Napisano 21 Sierpnia 2006 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1683 Napisano 21 Sierpnia 2006 rip, swietna fotka! :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1684 Napisano 21 Sierpnia 2006 dzieki! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1685 Napisano 21 Sierpnia 2006 Piękna maszyna :!: Moje szczere gratulacje, bo chyba jeszcze nie było. A mi ostatnio jest całkiem zielono: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1686 Napisano 21 Sierpnia 2006 Mi też jest zielono... 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1687 Napisano 21 Sierpnia 2006 No ostatecznie i na drodze wyjątku możemy się zamienić.. :?: :wink: A i do Legnicy blisko :mrgreen: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1688 Napisano 21 Sierpnia 2006 HemiG!Odjechana maszyna!Co to i za ile? :shock: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1689 Napisano 21 Sierpnia 2006 samochód też mam zielony... 8)HemiG - zegarek dla snajpera...? 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1690 Napisano 21 Sierpnia 2006 HemiG co to -jest super wklej więcej fotek :shock: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1691 Napisano 21 Sierpnia 2006 za "mlodzi" (na forum) jestescie zeby go znac bylo o nim na forum, a nawet zdazyl zmienic wlasciciela o ile dobrze pamietam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1692 Napisano 21 Sierpnia 2006 no to dawaj linka jakiegoś :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1693 Napisano 21 Sierpnia 2006 było, było...http://zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?...lar&start=0 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1694 Napisano 21 Sierpnia 2006 O tak, kupiłem ten bądź, co bądź dość "specyficzny" czasomierz od Temptiona. Prawdę mówiąc Angular intrygował mnie od dawna. Może to śmiesznie zabrzmi, ale z tą marką zetknąłem się też dzięki Temptionowi/Aiwarowi, gdy sprzedawał (podejrzewam, że braciszka), pewien, żółty model na allegro. Niestety nie dysponowałem wtedy odpowiednią (jak zwykle u Temptiona --> niewygórowaną) sumą, by stać się jego nosicielem. Jak napisałem w swoim pierwszym poście, forum czytałem od jakiegoś czasu, no i właśnie w "jakimś" czasie TEN zielony Angular pojawił się w Oferuję. Zadzwoniłem, zapytałem się i.. I mam. I jestem z tego powodu bardzo zadowolony, że powiem dumny nawet :mrgreen: Mam nadzieję, że Temption nie będzie miał mi za złe jeśli wkleję link do jego galerii, z Angularem właśnie: http://www.pbase.com/temption/watches I jeszcze do stronki: http://www.angularmomentum.com/e/portrait.e/portrait.e.html Pozdrawiam 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1695 Napisano 21 Sierpnia 2006 Hemi, gratulowałem go już? Pogratuluję tak czy owak. Piękny jest, piękny, zresztą jak większość aemów. Fotografuj go częściej 8) 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1696 Napisano 21 Sierpnia 2006 neuro, masz rację. Czuję ogromny niedosyt zdjęć wspaniałych zegarków będących w posiadaniu Klubowiczów Dawać fotki!!! 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #1697 Napisano 21 Sierpnia 2006 Dziękuje Panowie za te bardzo miłe słowa. Fajnie mi to wszystko czytac, choć muszę przyznać, że to takie troszkę :oops: jest dla mnie. Co do fotek? Będą. Teraz już będą i to bardzo szybko.. Choć ta sesja pewnie nie będzie taka, jak te wszystkie sesje szanownych kolegów, ale postaram się by było widać coś zielonego Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1698 Napisano 21 Sierpnia 2006 Podobno Władek będzię usuwał profile forumowiczów, którzy nie zamieścili nigdy fotek swoich zegarków :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1699 Napisano 21 Sierpnia 2006 Podobno Władek będzię usuwał profile forumowiczów, którzy nie zamieścili nigdy fotek swoich zegarków :shock: i takich ktorzy maja ponad 1000 postow, poniewaz swoja aktywnoscia niepotrzebnie przeciazaja serwer :wink: ostatnio juz kilka razy mialem komunikat "to many conections - virtual server overload"- trzeba cos z tym zrobic :idea: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1700 Napisano 21 Sierpnia 2006 Podobno Władek będzię usuwał profile forumowiczów, którzy nie zamieścili nigdy fotek swoich zegarków :shock: No :shock: , Też to słyszałem. I konta tych, który w ciągu ostatnich 6-ciu miesięcy nie kupili nowego zegarka. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach