tolor 38 #84551 Napisano 13 Kwietnia 2015 Sam nie wiem co o nim myśleć.... A cóż Ty chcesz od niego? piękny zegarek, co prawda na bransolecie mu dużo lepiej, ale i tak ma wiele plusów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nickt 99 #84552 Napisano 13 Kwietnia 2015 Właśnie mi ta guma strasznie nie pasi :/ W limitce niebieskiej którą ma kolega Wraq zrobili nowy pasek pro diver 3 który jest trochę lepszy ale to ciągle guma... Myślę nad paskiem czarnym z żółtym przeszyciem...ale to jeszcze chwilę zajmie nim się zrobi Bransoleta mi się podoba ....ale nie w tej wersji bo jest cała polerowana i błyszczy się mega a i pewnie tak samo rysuje.... Każdy ma jakiegoś bzika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin666 0 #84553 Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) .. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Marcin666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44451 #84554 Napisano 13 Kwietnia 2015 oTrochę świeci Po wejściu na klatkę schodową:Po krótkim naświetleniu z Monsterem, tylko Monsterek świeci długo a Buran stopniowo coraz słabiej... wskazówki nieco dłużej niż reszta Jeszcze bardziej mi się podoba. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolor 38 #84555 Napisano 13 Kwietnia 2015 Właśnie mi ta guma strasznie nie pasi :/ W limitce niebieskiej którą ma kolega Wraq zrobili nowy pasek pro diver 3 który jest trochę lepszy ale to ciągle guma... Myślę nad paskiem czarnym z żółtym przeszyciem...ale to jeszcze chwilę zajmie nim się zrobi Bransoleta mi się podoba ....ale nie w tej wersji bo jest cała polerowana i błyszczy się mega a i pewnie tak samo rysuje.... Każdy ma jakiegoś bzika Mam tego Breitlinga na bransolecie i z białym ringiem w środku i nie narzekam na bransoletę. W salonie, gdy go oglądałem pod silnym światłem błyszczała się niemiłosiernie, jednak na co dzień nie widać tego, a wygląda z pewnością ciekawiej niż ta z Omegi Seamastera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapsel110 64 #84556 Napisano 13 Kwietnia 2015 od samego rana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #84557 Napisano 13 Kwietnia 2015 Na dziś wystarczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #84558 Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzieki koledze ulotny na forum przybedzie pewnie pare alpinek bo zdjecia sa kuszace swoja droga jak wypada ta alpina na tle konkurentow? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1391 #84559 Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzieki koledze ulotny na forum przybedzie pewnie pare alpinek bo zdjecia sa kuszace swoja droga jak wypada ta alpina na tle konkurentow? Dzięki, o dziwo jak już pisałem to drugie, udane podejście do tego zegarka, za tą cenę nie miałem nic lepszego, oczywiście nie piszę o cenie rynkowej Koperta ciekawa, ładna kombinacja szczotki i polerki, krótkie uszy, ładnie leży na ręce, dosyć płaska, świetna tarcza, głęboka czerń, super AR, ładne indeksy, fajna ramka jak i same okienko daty, może wskazówki najsłabsze, ale to w sumie drobnostka, polecam 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4911 #84560 Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzięki, o dziwo jak już pisałem to drugie, udane podejście do tego zegarka, za tą cenę nie miałem nic lepszego, oczywiście nie piszę o cenie rynkowej Koperta ciekawa, ładna kombinacja szczotki i polerki, krótkie uszy, ładnie leży na ręce, dosyć płaska, świetna tarcza, głęboka czerń, super AR, ładne indeksy, fajna ramka jak i same okienko daty, może wskazówki najsłabsze, ale to w sumie drobnostka, polecam Miałem okazję zobaczyć. Świetny zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #84561 Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzięki, o dziwo jak już pisałem to drugie, udane podejście do tego zegarka, za tą cenę nie miałem nic lepszego, oczywiście nie piszę o cenie rynkowej Koperta ciekawa, ładna kombinacja szczotki i polerki, krótkie uszy, ładnie leży na ręce, dosyć płaska, świetna tarcza, głęboka czerń, super AR, ładne indeksy, fajna ramka jak i same okienko daty, może wskazówki najsłabsze, ale to w sumie drobnostka, polecam A miałeś kiedyś Sumo? 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1391 #84562 Napisano 13 Kwietnia 2015 A miałeś kiedyś Sumo? Nawet trzy i to na raz, każdy w innym kolorze 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #84563 Napisano 13 Kwietnia 2015 Z rozmachem a jak oceniasz na ich tle Alpinę? 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1391 #84564 Napisano 13 Kwietnia 2015 Trudno powiedzieć, sama jakość zegarków, tzn. wykonanie, zdecydowanie Alpina, bo szafir, AR, ciekawy bezel, indeksy. Trzeba jednak pamiętać, że cennikowo Alpina 2,5 razy droższa, chociaż Sumo w EU niedostępne, jedyny sklep gdzie znalazłem w PL to Luxtime (cena chyba koło 3k), stąd cała trudność oceny. W Sumo z czasem przeszkadzał mi brak szafiru i AR, słabe wskazówki, no i zaburzona proporcja między kopertą a bransoletą, o samej bransolecie nie piszę, chociaż dla mnie też mogłaby być lepsza. Biorąc pod uwagę ile zapłaciłem i za ile mogę mieć Sumo, to wygrywa Alpina 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeRo_Six 107 #84565 Napisano 13 Kwietnia 2015 Dzięki 0 AT vs. PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostwheel 116 #84566 Napisano 14 Kwietnia 2015 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1391 #84567 Napisano 14 Kwietnia 2015 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zinouzi 0 #84568 Napisano 14 Kwietnia 2015 Citizen Wigman C080 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
overrange 47 #84569 Napisano 14 Kwietnia 2015 Ulotny, a w starciu z orisem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4911 #84570 Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Seiko Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #84571 Napisano 14 Kwietnia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 95 #84572 Napisano 14 Kwietnia 2015 Nadal OS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulotny 1391 #84573 Napisano 14 Kwietnia 2015 Seiko 0 Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #84574 Napisano 14 Kwietnia 2015 wymęczone z fona.... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #84575 Napisano 14 Kwietnia 2015 Może Bordeaux dzisiaj? 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach