DonDonov 1 #9576 Napisano 31 Stycznia 2009 Eterna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #9577 Napisano 31 Stycznia 2009 Seamaster świetny - Gratulacje. Eterna - ech choruję na jakąś klasyczną - ta jest przepiękna. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9578 Napisano 1 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9579 Napisano 1 Lutego 2009 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #9580 Napisano 1 Lutego 2009 Krzysiek: piękny Poljot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #9581 Napisano 1 Lutego 2009 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #9582 Napisano 1 Lutego 2009 difrat, Gratuluję ! Super ! z Oferty OP model Radiomir najbardziej mi się podoba 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #9583 Napisano 1 Lutego 2009 A może być na szyi ??? :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Flank72 #9584 Napisano 1 Lutego 2009 Public Enemy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9585 Napisano 1 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9586 Napisano 1 Lutego 2009 tryton - fajne bydle! schaumburg zresztą też - robisz konkurencję jajackowi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9587 Napisano 1 Lutego 2009 Dzieki Diabeł. Jajacek jest niedościgniony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9588 Napisano 1 Lutego 2009 nosisz na prawym ręku? Wygodnie z takim klocem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9589 Napisano 1 Lutego 2009 tak, w sumie wygodnie, kwestia przyzwyczajenia jak mam na lewej łapie to czuje jakis dziwny dyskomfort. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #9590 Napisano 1 Lutego 2009 tak, w sumie wygodnie, kwestia przyzwyczajenia jak mam na lewej łapie to czuje jakis dziwny dyskomfort.A praworęcznyś?Ale na stałe nosisz sikory na prawej,czy tylko tego kloca?Ja też jestem praworęczny a zegarek noszę na prawej.Tak kiedyś się założyło i teraz na lewej już bym nie umiał nosić Dobrze wiedzieć,że jest ktoś jeszcze z takim "schorzeniem" 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9591 Napisano 1 Lutego 2009 Jestem praworęczny i na stałe nosze na prawej Witaj w klubie praworęcznych nosicieli zastanawiam sie czy nie załozyc wątku o takowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9592 Napisano 1 Lutego 2009 i nie przypierdzielacie tymi zegarkami w ściany, bramy, futryny etc częściej niż jakby były na łapach lewych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9593 Napisano 1 Lutego 2009 Oj przypierdzielałem, najczesciej w futryny, ale nauczyłem sie tak chodzić zeby nie walić, wchodze w drzwi bokiem troche dziwnie odbiera to otoczenie, ale coz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #9594 Napisano 1 Lutego 2009 i nie przypierdzielacie tymi zegarkami w ściany, bramy, futryny etc częściej niż jakby były na łapach lewych?Żadko,bo my praworęczni nosiciele kochamy zegarki bardziej i nie walimy nimi gdzie popadnie Poza tym takim Eposiem to raczej ze szkodą dla futryny 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9595 Napisano 1 Lutego 2009 Zel, alez on nie jest az taki ogromny, to Schaumburg jest bardziej okazały i mogłby uszkodzić przeszkodę Epos jest, ze tak sie wyraze, subtelny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9596 Napisano 1 Lutego 2009 cóż, podchodzę do Waszych odpowiedzi sceptycznie - zanim kupię używany zegarek wypytam, czy sprzedawca jes prawo, czy leworęczny i na której łapie nosił zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #9597 Napisano 1 Lutego 2009 to Schaumburg jest bardziej okazały i mogłby uszkodzić przeszkodę Racja,tym to możnaby narozrabiać 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9598 Napisano 1 Lutego 2009 cóż, podchodzę do Waszych odpowiedzi sceptycznie - zanim kupię używany zegarek wypytam, czy sprzedawca jes prawo, czy leworęczny i na której łapie nosił zegarek tak szczerze Diabeł to nie ma to chyba wiekszego znaczenia, na której łapie jest noszony, jak ktoś choć troszkę uwaza to nie powinno być problemów Dobra Panowie, dziekuje za miły wieczor, idę nogi nasmarować, wziac tabletki i lulu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #9599 Napisano 1 Lutego 2009 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9600 Napisano 1 Lutego 2009 Jestem praworęczny i na stałe nosze na prawej Witaj w klubie praworęcznych nosicieli zastanawiam sie czy nie załozyc wątku o takowych O !!! Witam w klubie. U mnie pradziadek nosił zegarek na prawej, dziadek, ojciec i ja. No i wszyscy jesteśmy praworęczni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach