Glint 174 #18126 Napisano 20 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #18127 Napisano 20 Listopada 2010 Super zegarek,gratki.Ja bym go ubrał w jakiś fajny paseczek.Napisz proszę ,jaka jest jego średnica ?pewnie koło 35mm mnie się nie zmienia od .........stu lat W poniedziałek sprawdzę jak znajdę czas.przez ten remont nie mam czasu się w ..... podrapać i nic nie mogę znaleźć Dzieki rzeczywiscie ma z 36mm --- oryginalnie sprzedawano go na barnzolecie - ta nie jest oryginalna ale bardzo podobna - musze ja dopiescic - Aquadate 600:) --- coz mialem na pasku przez momenty ale musze zamowic jakis ciekawy bo czarny ladnie wygladal ale nie do konca to co chcialem:) glint - fajny Hamilton pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18128 Napisano 20 Listopada 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #18129 Napisano 20 Listopada 2010 ej Michal to Casio czy komunijna Montana z melodyjkami?btw fajny psiak.ja mojemu nie pozwalam na kanape wlazic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18130 Napisano 20 Listopada 2010 Casio. Ta kanapa jest jego 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #18131 Napisano 20 Listopada 2010 Casio. Ta kanapa jest jego Zegarek ma, kanapę.. i żyrafę. Niektóre psiaki to wiodą szczęśliwe życie 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18132 Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) A co powiesz na to że nawet swój pokoj ma ? autentycznie I spi na czerwonej poduszce. Uploaded with ImageShack.us A z żyrafą sie bardzo lubią Uploaded with ImageShack.us Edytowane 20 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #18133 Napisano 20 Listopada 2010 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #18134 Napisano 20 Listopada 2010 A co powiesz na to że nawet swój pokoj ma ? autentycznie Phi, moje dwa koty mają całe mieszkanie. Często u nich pomieszkuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18135 Napisano 20 Listopada 2010 Dobre 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #18136 Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) He na razie mam oba. Jak chcesz to bierz elita, dostaniesz rabat Chętnie bym skorzystał Jak się nie sprzeda i za rok bedziesz sprzedawał to być może heh Pozdro! Edytowane 20 Listopada 2010 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #18137 Napisano 20 Listopada 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #18138 Napisano 20 Listopada 2010 A z żyrafą sie bardzo lubią Fajne zdjęcia i fajny psiak, ale czy żyrafa go lubi to śmiem wątpić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #18139 Napisano 20 Listopada 2010 Uploaded with ImageShack.us Michał, ale bransoletę to mu kiepsko dopasowałeś... I do tego nosi zegarek na łapie wiodącej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18140 Napisano 20 Listopada 2010 Oj odrazu ja dopasowalem, sam sobie dopasowal ! On tak lubi - na kozaka 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #18141 Napisano 20 Listopada 2010 Michał, ale bransoletę to mu kiepsko dopasowałeś... I do tego nosi zegarek na łapie wiodącej... ale ze zdjęcia wynika, że ma to gdzieś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #18142 Napisano 20 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #18143 Napisano 21 Listopada 2010 A ja dziś cały dzionek jego 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IBIZA04 7 #18144 Napisano 21 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pzremo1 4 #18145 Napisano 21 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18146 Napisano 21 Listopada 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #18147 Napisano 21 Listopada 2010 Jakoś nie przypadła mi ta Twoja Doxa Carlito Pasek zacny, zegarek mniej mi się podoba. Mimo wszystko z Twojej kolekcji mam kilku faworytów ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18148 Napisano 21 Listopada 2010 Dlatego dzisiaj na reku bo najprawdopodobniej jutro do żyda idzie. Nie chce, ale gosc napalony 300 euro mi daje ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18149 Napisano 21 Listopada 2010 Jakoś nie przypadła mi ta Twoja Doxa Carlito Pasek zacny, zegarek mniej mi się podoba. Powiadasz ze ta druga ledniejsza? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #18150 Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 21 Listopada 2010 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach