lechu_wroc 2 #18501 Napisano 7 Grudnia 2010 Y60- czy to piasek dla kotów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #18502 Napisano 7 Grudnia 2010 Y60- czy to piasek dla kotów? E tam - to plaża w Egipcie. "Szedłem sobie i znalazłem zakopany w piasku zegarek - czy to oryginał?" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18503 Napisano 7 Grudnia 2010 nieee..normalnie, kaszka kuskus.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #18504 Napisano 7 Grudnia 2010 Myślałem, że z kuwety wyjąłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin77 0 #18505 Napisano 7 Grudnia 2010 y60 ja rozumiem miłość do zegarków ale mam nadzieję, że nie chciałeś go zjeść To chyba byłaby lekka przesada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18506 Napisano 7 Grudnia 2010 stary już, to pewnie i niestrawny byłby.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czas Leci 0 #18507 Napisano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Nabytek z naszego kochanego bazarku Bransoleta do skrócenia ale i tak nosiłem a jutro skracanko. Ciekawe ile policzy zegarmistrz... Dzisiaj w Time Trend pytam czy można u Państwa skrócić bransoletkę i ile kosztuje? Odpowiedź: A kupił Pan u nas? ... _____________Do poniższej wypowiedzi przez użytkownika Piotr_T: no tak tyle że ja nie chciałem za darmo, od razu zapytałem ile ta usługa kosztuje że chce zapłacić... Za darmo nawet bym nie pytał. Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Czas Leci 0 Pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr_T 0 #18508 Napisano 8 Grudnia 2010 Mnie nie dziwi takie postawienie sprawy przez TimeTrend. Pod warunkiem, ze "jesli kupione u nas to bezplatnie, a jesli nie u nas to x zl". 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #18509 Napisano 8 Grudnia 2010 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #18510 Napisano 8 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #18511 Napisano 8 Grudnia 2010 Towarzyszył mi dość długo ale dzisiaj musiałem się z nim pożegnać Ostatnia fotka z dzisiejszej, pożegnalnej sesji zdjęciowej. Brzmi jak żałobne wystąpienie :) 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27207 #18512 Napisano 8 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adambris 0 #18513 Napisano 8 Grudnia 2010 Dziękuje bardzo. Ja też nie lubie kwarców. One jakie by nie były to nie mają duszy. Pomimo że nasze potrafią się puźnić , ale to może ich urok.Kwarcem to nawet nie trzeba sie zajmować.Zawsze punktualny sam sie ładuje itd ... to takie sztuczne nie sadzicie? 0 Casio GD-400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #18514 Napisano 8 Grudnia 2010 Mirosuaw: To model SNZH57 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #18515 Napisano 8 Grudnia 2010 :) 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #18516 Napisano 8 Grudnia 2010 Dzis nie TAG... Ale tez ikona 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarrantul 0 #18517 Napisano 9 Grudnia 2010 spinner-rozbiłes skale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18518 Napisano 9 Grudnia 2010 U mnie dzis dosia, choc od czasu kiedy sie dowiedziala ze jadą do mnie 2 nowe cukiereczki w postaci Orisow jest jakas markotna, zazdrosna 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #18519 Napisano 9 Grudnia 2010 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #18520 Napisano 9 Grudnia 2010 U mnie dzis dosia, choc od czasu kiedy sie dowiedziala ze jadą do mnie 2 nowe cukiereczki w postaci Orisow jest jakas markotna, zazdrosna hehna Twojej rączce wygląda jakby miała 38mm 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18521 Napisano 9 Grudnia 2010 No fakt że łape mam wielką i ta dosia moglaby byc ciuteczke wieksza ale i tak ją uwielbiam 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #18522 Napisano 9 Grudnia 2010 Drugi dzien testow... Zobaczymy czy sie przyjmie...Tak przy okazji - Piotrze (piotrkrakow) skoro Cie tu widze, dzięki raz jeszcze za pomoc z przesyłką! Kolega jest niesamowity... 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #18523 Napisano 9 Grudnia 2010 Drugi dzien testow... Zobaczymy czy sie przyjmie...Tak przy okazji - Piotrze (piotrkrakow) skoro Cie tu widze, dzięki raz jeszcze za pomoc z przesyłką! Kolega jest niesamowity... piękna,gdybym znał zawartość to bym przechwycił 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #18524 Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Jak "gruba" jest PO? Kurde, niby podobno oklapana a dla mnie pieeeekna... Edytowane 9 Grudnia 2010 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #18525 Napisano 9 Grudnia 2010 Dzięki Ten model (2201.51.00) ma 42mm by 13mm. 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach