Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3526 Napisano 17 Grudnia 2017 Przecież miałeś go, w ładniejszej odmianie o nazwie millenium Ta boazeria mi bardziej lezy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalwychowalek 0 #3527 Napisano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Mój pierwszy zakup Orienta padło na Sun & Moon Edytowane 17 Grudnia 2017 przez michalwychowalek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #3528 Napisano 17 Grudnia 2017 Ta boazeria mi bardziej lezy fakt, coś w niej jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #3529 Napisano 18 Grudnia 2017 Mój pierwszy zakup Orienta padło na Sun & MoonWspaniały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciekz45 0 #3530 Napisano 18 Grudnia 2017 Witam, czy kogos z Warszawy interesuje wymiana Ray I z niebieski na czarny ? chętnie wymienie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalwychowalek 0 #3531 Napisano 18 Grudnia 2017 Wspaniały.Muszę przyznać, że na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciu, ale to chyba standard przy zegarkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalwychowalek 0 #3532 Napisano 18 Grudnia 2017 Po Sun&Moon szybko zapragnąłem kolejnego Orienta. Długo zastanawiałem się nad zakupem Bambino, ale ostatecznie padło na Caballero. Mi akurat dziurawce się podobają, chociaż nie wykluczam, że kiedyś z Bambino się zaprzyjaźnimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6253 #3533 Napisano 18 Grudnia 2017 Czarno na białym Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #3534 Napisano 19 Grudnia 2017 Świetnie wygląda na tym pasku. Też ostatnio coraz częściej myślę o takim pasku, głównie z powodu dzwoniącej bransolety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qniczynka 93 #3535 Napisano 20 Grudnia 2017 Świetnie wygląda na tym pasku. Też ostatnio coraz częściej myślę o takim pasku, głównie z powodu dzwoniącej bransolety.Dognij uszy bransolety, przestanie dzwonić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #3536 Napisano 20 Grudnia 2017 Dzięki za radę, ale pytanie na jak długo to pomoże ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #3537 Napisano 21 Grudnia 2017 Muszę przyznać, że na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciu, ale to chyba standard przy zegarkach Dlaczego go sprzedajesz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalwychowalek 0 #3538 Napisano 21 Grudnia 2017 Dlaczego go sprzedajesz ?Zamówiłem nowego FEZ09001B i właśnie jest w drodze do mnie. Trochę przesadziłem z wydatkami i dlatego wystawiłem na sprzedaż Sun & Moon i Caballero. Tak trochę z ciekawości czy ktoś będzie zainteresowany, jeżeli nie to zachowam je dla siebie i wstrzymam się z zakupami następnych. Dlatego też nie noszę ich, nawet nie odczepiałem plakietki ani nie zdejmowałem folii. Gdyby udało się je sprzedać to następny w planach jest Orient Star Retrograde SDE00003B0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemasmenager 13 #3539 Napisano 21 Grudnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
preq 0 #3540 Napisano 21 Grudnia 2017 Dziś noszę bambino Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fclaski 656 #3541 Napisano 23 Grudnia 2017 Wesołych Świąt dla wszystkich forumowiczów Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciekz45 0 #3542 Napisano 24 Grudnia 2017 (edytowane) https://zapodaj.net/5986a80980294.jpg.html wymienie RAY na niebieski, ktoś chętny ? Edytowane 24 Grudnia 2017 przez maciekz45 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeg0rz 0 #3543 Napisano 27 Grudnia 2017 Mój pierwszy zakup Orienta padło na Sun & Moon Kurde, zniszczyłeś mi święta Zgłaszam ten post, administrator powinien ograniczyć dostęp: tylko dla rozważnych i rozsądnych Pozbywam się Le locla i muszę go mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #3544 Napisano 27 Grudnia 2017 On też mnie zaraził słoneczkiem.Musiałem, trudno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalwychowalek 0 #3545 Napisano 27 Grudnia 2017 Kurde, zniszczyłeś mi święta Zgłaszam ten post, administrator powinien ograniczyć dostęp: tylko dla rozważnych i rozsądnych Pozbywam się Le locla i muszę go mieć Skoro musisz go mieć a ja mam go na sprzedaż to co stoi na przeszkodzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeg0rz 0 #3546 Napisano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Kurcze, za późno przeczytałem już zamówiłem ze skywatches, będzie miał dobre towarzystwo Dlaczego trafia na sprzedaż? Dopiero co go kopiłeś ? Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Grzeg0rz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #3547 Napisano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Bandziorno! W ramach przywitania się z forum melduję się w klubie orientalistów bo marka wyraźnie przypadła mi do gustu. Miesiąc po zakupie pierwszego automatu w życiu (Bambino V4) postanowiłem przełamać niechęć do bransolet i upolowałem coś takiego za zaledwie kilka judaszowych srebrników. Przywitałem go na ręce dość chłodno, ale zaczyna mi się podobać. Co ciekawe, po 18 godzinach od nakręcenia i zamontowania na nadgarstku jest w granicach 1 sekundy do przodu. Oby tak dalej! Umęczyłem się okrutnie przy próbie dokopania się do numeru modelu (sprzedający się nie popisał), ale się udało – CEX0Q001D0. Z bransoletami chyba się jednak przeproszę i już zaczynam nakręcać się na niebieskiego Raya, chociaż do diverów również miałem – póki co – awersję. Pewnie czar orientu. Edytowane 29 Grudnia 2017 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
telemahos 48 #3548 Napisano 29 Grudnia 2017 Jak dla mnie Ray w tej cenie to najlepszy driver Sent from my SM-G935F using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 6253 #3549 Napisano 29 Grudnia 2017 Takiego samego zdania jestem Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #3550 Napisano 29 Grudnia 2017 Jak dla mnie Ray w tej cenie to najlepszy driver Sent from my SM-G935F using Tapatalk Mądrego to i dobrze posłuchać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach