Istvan 2965 #3776 Napisano 18 Lutego 2018 Przytulił bym, haki to jest model? Saturation Diver 300M 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18585 #3777 Napisano 18 Lutego 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3778 Napisano 18 Lutego 2018 Krygo, napisz proszę coś więcej o tej rzymiance.Jak ją oceniasz bo masz już od jakiegoś czasu? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #3779 Napisano 18 Lutego 2018 Co chciałbyś wiedzieć? Też raz w tygodniu na nadgarstek zakładam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #3780 Napisano 18 Lutego 2018 Superaśny.Kiedy go sprzedajesz? Ktoś sprzedawał taki sam na bazarku. Może to ten? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18585 #3781 Napisano 18 Lutego 2018 Krygo, napisz proszę coś więcej o tej rzymiance.Jak ją oceniasz bo masz już od jakiegoś czasu? Tak jak napisał denver47 powiedz co chcesz dokładniej wiedzieć, a odpowiem. Najogólniej mogę powiedzieć, ze mam teraz u siebie chwilowo znowu kremowe Bambino. Tak jak uważam, że jest to bardzo fajny zegarek to przy tym OSie wygląda jak ubogi krewny. No nie ma startu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3782 Napisano 18 Lutego 2018 Tak ogólnie. Jak oceniacie wykonanie, detale itd.Specyfikację znam, ale chciałbym poznać odczucia użytkownika 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #3783 Napisano 19 Lutego 2018 (edytowane) Wykonanie określiłbym conajmniej bardzo dobre. Koperta jest bez wodotrysków - wykończona tylko polerką, ale pasuje to bardzo fajnie do projektu. Tarcza - super - kilka stron wcześniej podrzucałem fotki - można się poprzyglądać. Zegarek bez wtop w stylu seiko. Obawiałem się jego wymiarów (stosunek szerokości koperty do grubości zegarka) ale na ręce sprawia wrażenie 40mm+, pod mankiet się spokojnie mieści (nie chodzę w super slim fitach). Pasek fabryczny przeciętny zwężany z 20/16mm z byle jaką sygnowaną klamrą - osobiście będę go nosił tylko okazyjnie, jako elegant - na codzień planowany jest brązowy/surowy casualowy pach w stylu vintage 20/18 i do tego dużo fajniejsza klamra z modelu SAF02004W0. Edytowane 19 Lutego 2018 przez denver47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18585 #3784 Napisano 19 Lutego 2018 (edytowane) Nie wiem w sumie co mógłbym od siebie dodać, więc po prostu napiszę, że jeżeli stylistyka odpowiada to nie widzę w tym zegarku rzeczy która mogłaby rozczarować. Może jak ktoś się bardzo przyczepi to pasek, ale ja go w sumie polubiłem (łącznie z tą "byle jaką" klamerką). Edytowane 19 Lutego 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3785 Napisano 19 Lutego 2018 Dzięki Szczerze mówiąc mam obawy co do... rozmiaru - że będzie za duży. Bardziej optycznie, bo jasna tarcza wydaje się jednak większa.Ja to taki dziwak jestem, że klasyk powinien być w bardziej klasycznym rozmiarze Musiałbym przymierzyć. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18585 #3786 Napisano 19 Lutego 2018 No, ale on jest w klasycznym rozmiarze tylko troszkę d*pa mu urosła i faktycznie robi się takie 40 w odbiorze. Ja przy 16 cm w nadgarstku nie widzę żadnego problemu, a Ty masz chyba nieco więcej. Będzie git, ale nie namawiam bo zwalisz na mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3787 Napisano 19 Lutego 2018 Jak gdzieś dorwę to na pewno będą przymiarki, bo to bardzo ładny zegar 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #3788 Napisano 19 Lutego 2018 No klamra to takie moje narzekanie na siłę. Po prostu w takim samym (bliskim) czasie otrzymałem 2 OSy z Singapuru. Jeden był z wow-klamrą i paskiem 20/18, a drugi z paskiem 20/16 i klamrą "byle jaką" w stosunku do tego co potrafi dać OS w komplecie do innego zegarka. Osobiście odpowiada mi bardziej pasek 20/18mm. Pasek nie jest tragiczny - do plastikowosci alpinista jeszcze mu daleko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #3789 Napisano 20 Lutego 2018 Porażka na całej linii... Wymieniłem teleskop w Ray i kawałek został w uchu... Podpowiecie jak wyjąć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 969 #3790 Napisano 22 Lutego 2018 Ja zawsze biorę wykałaczkę, na koniec kropelka...kropelki i poluję na resztki teleskopu __________https://www.instagram.com/prz.wil/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #3791 Napisano 22 Lutego 2018 @Wolf spróbuję Dam znać o efektach. Boję się ewentualnego rozwiercania przez zegarmistrza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 969 #3792 Napisano 22 Lutego 2018 To już ostateczna ostateczność. Przed wizytą i majstra zostaje jeszcze przedmuchanie sprężonym powietrzem, czy kąpiel koperty w ultradźwiękach a i sam majster będzie miał pewnie jakieś mniej inwazyjne patenty __________https://www.instagram.com/prz.wil/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #3793 Napisano 22 Lutego 2018 Rozumiem, że sprężone powietrze przed kropelka Będę walczył. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #3794 Napisano 22 Lutego 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 87 #3795 Napisano 22 Lutego 2018 Świetnie pasuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 969 #3796 Napisano 23 Lutego 2018 Rozumiem, że sprężone powietrze przed kropelka Będę walczył.Ja osobiście zawsze wyciągam resztki teleskopu za pomocą wykałaczki i kropelki, działa bez pudła, ale są różne sytuacje, różne zegarki powodzenia! __________https://www.instagram.com/prz.wil/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 969 #3797 Napisano 24 Lutego 2018 __________https://www.instagram.com/prz.wil/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3767 #3798 Napisano 25 Lutego 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Powieka 4 #3799 Napisano 25 Lutego 2018 Jak przyszedł do mnie sun&moon to myślałem, że to zegarek idealny w kwocie do 2500PLN. Później kupiłem OSa... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t1098 0 #3800 Napisano 25 Lutego 2018 Mógłbyś podać ref tego OS Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach