Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3601 Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Pierwszy mechanik orient star titanium wz0031af Nosilbym Edytowane 6 Stycznia 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytujemy zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
telemahos 48 #3602 Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Pierwszy mechanik orient star titanium wz0031af Elegancki Sent from my SM-G935F using Tapatalk Edytowane 7 Stycznia 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3603 Napisano 6 Stycznia 2018 Pierwszy mechanik orient star titanium wz0031af Super Bardzo proszę o więcej zdjęć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garbb 38 #3604 Napisano 6 Stycznia 2018 Trafiłem na niego troszkę przypadkowo. Nie dość, że ma 43 mm to jeszcze open heart i rzymskie indeksy, czyli coś za czym nigdy nie przepadałem. Nie pamiętam, żebym ostatnio upadł na głowę , ale mi się naprawdę podoba. Coś mi się stało? To może coś w mniejszym rozmiarze i bez OH? https://youtu.be/XviiPvfdc-A 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelW 59 #3605 Napisano 6 Stycznia 2018 Pierwszy mechanik orient star titanium wz0031af Bardzo fajny, super koperta. Wrzuć więcej fotek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #3606 Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) To może coś w mniejszym rozmiarze i bez OH? Znam go Nie podobają mi się OSy gdzie napis na tarczy ma gładkie tło w kwadratowym obrysie, a reszta tarczy jest z inną fakturą. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 5645 #3607 Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Jeszcze świeży, strasznie mnie zauroczył i nie chce zejść z nadgarstka! Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFajny. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Stycznia 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytujemy zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3608 Napisano 8 Stycznia 2018 Juz do mnie leci. Ha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #3609 Napisano 8 Stycznia 2018 Tylko złap Bardzo fajny Kremówki mają swój urok. Nawet Papierza urzekły Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pixxar 0 #3610 Napisano 8 Stycznia 2018 SAF02001S0 z zakupów na Creationwatches Myślę o założeniu paska NATO do niego, ale na razie nie mam koncepcji na wersję kolorystyczną. Najważniejsze pytanie brzmi: czy OS będzie dobrze wyglądał na tego rodzaju pasku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #3611 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) SAF02001S0 z zakupów na Creationwatches Myślę o założeniu paska NATO do niego, ale na razie nie mam koncepcji na wersję kolorystyczną. Najważniejsze pytanie brzmi: czy OS będzie dobrze wyglądał na tego rodzaju pasku?Nie będzie wyglądał dobrze.Jest to oczywiście kwestia indywidualna, ale mimo wszystko zegarek ze złotą kopertą (fuj!! - to moje podejście indywidualne) lub w złotym kolorze, powinien siedzieć na czarnej a najlepiej na brązowej skórze. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Triptical 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #3612 Napisano 9 Stycznia 2018 Nato może nie ale ładnie dobrany kolorem perlon może sie sprawdzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #3613 Napisano 9 Stycznia 2018 Też nie przepadam za złotym kolorem i może na brązowej skórze byłoby mu lepiej, ale uważam, że na czymś takim: https://www.cheapestnatostraps.com/collections/gold-nato-straps/products/gold-nato-strap-khaki-green-18-mm-20-mm-22-mm?variant=361771799 będzie wyglądał bardzo dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #3614 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Też nie przepadam za złotym kolorem i może na brązowej skórze byłoby mu lepiej, ale uważam, że na czymś takim: https://www.cheapestnatostraps.com/collections/gold-nato-straps/products/gold-nato-strap-khaki-green-18-mm-20-mm-22-mm?variant=361771799 będzie wyglądał bardzo dobrze.Zauważ że na podlinkowanym zdjęciu masz zegarek o raczej pseudoterenowym sznycie (chrono, bezel z podziałką i w ogóle rozmiarowo to zupełnie inny zegarek).Ten Orient jest raczej klasykiem-koktajlowcem i uważam że Nato bedzie mu pasować tak samo jak guma czy silikon. Uważam że kolejnosć dopasowania byłaby następująca: brązowa skóra -->czarna skóra --> złoty kajdan...ale co ja tam wiem Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Triptical 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18597 #3615 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Ale mnie zegarek z linka w ogóle nie obchodzi Pokazałem tylko pasek. Uważam, że takie nato pasuje bardzo fajnie, podobnie jak i brązowa skóra. Na końcu czarnuch. Bambino tez na szmaciaku nosiłem i mi pasowało. Co oczywiście nie oznacza, że każdy ma mieć taką samą wizję, ale z gumą już popłynąłeś Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #3616 Napisano 9 Stycznia 2018 Każdy ma swoje poczucie estetyki.Może rzeczywiście to co powiedziałem o gumie bedzie dla kogoś "popłynięciem" ..ale ja się będę tego trzymał ręcami i nogawicami.W ogóle Nato czy guma to nie paski dla mnie. Tak samo jak zegarek w którym jest prąd to nie zegarek - i to było dopiero popłynięcie!!!! 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leeny_ 0 #3617 Napisano 9 Stycznia 2018 Fajny. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaDzięki! Wg mnie fotogeniczny z niego zegarek, zresztą jak chyba każdy nowy nabytek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
worientom 395 #3618 Napisano 9 Stycznia 2018 Każdy ma swoje poczucie estetyki. W ogóle Nato czy guma to nie paski dla mnie. Tak samo jak zegarek w którym jest prąd to nie zegarek - i to było dopiero popłynięcie!!!! Własnie, ale istnieje coś takiego, jak ogólnie akceptowalne kanony estetyki Co do nato, to jego grubość (czy raczej brak) powoduje, że dziwnie wygląda, gdy mamy do czynienia z grubsza kopertą (podobnie jak dziwnie wygląda gruby potężny g-shock na paseczku gumowym grubości max 2 mm).Podobnie dziwnie wygląda diver na skórzanym pasku, jak dla mnie mezalians Zegarek napędzany baterią - to nierozstrzygnięty i nierozstrzygalny problem na tym i nie tylko tym forum. Są zwolennicy jednego i drugiego, nie ma uniwersalnego podejścia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5665 #3619 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Tak samo jak zegarek w którym jest prąd to nie zegarek No chyba że to g-shock... Jeśli chodzi o nato to też nie uznaje takiego paskowania - te "motyle" które robią się po bokach mnie rozwalają i moim zdaniem Bambino tylko na skórze - ale wiadomo, nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba za wyjątkiem Ray'a i Big Mako w wersjach blue - one są zawsze ładne Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leeny_ 0 #3620 Napisano 9 Stycznia 2018 nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba za wyjątkiem Ray'a i Big Mako w wersjach blue - one są zawsze ładne Polać mu! Kolega dobrze prawi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23075 #3621 Napisano 9 Stycznia 2018 A małe Mako to co I jeszcze pepsi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pixxar 0 #3622 Napisano 9 Stycznia 2018 Przeglądając podaną wyżej stronę CheapestNatoStraps znalazlem zdjęcia klasykow ze złotymi kopertami na NATO: https://www.cheapestnatostraps.com/collections/gold-nato-straps/products/gold-nato-strap-blue-and-red-18-mm-20-mm-22-mm https://www.cheapestnatostraps.com/collections/gold-nato-straps/products/gold-premium-nato-strap-navy-and-white-22-mm Taki Hamilton źle nie wygląda... NATO miało by być na cieplejsze dni, szkoda mi skórzanego niszczyć przez pot. Wysłane z mojego NX505J przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5665 #3623 Napisano 9 Stycznia 2018 A małe Mako to co I jeszcze pepsi Nie wiem bo nigdy nie miałem - a Ray to był mój pierwszy zegarek który kupiłem po zarejestrowaniu się na tym forum i mam go do dzisiaj, Big Mako dostałem od Szanownej w prezencie więc sam rozumiesz że muszę chwalić i też nie sprzedam, no to sobie dorabiam ideologię :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 5645 #3624 Napisano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Ale mnie zegarek z linka w ogóle nie obchodzi Pokazałem tylko pasek. Uważam, że takie nato pasuje bardzo fajnie, podobnie jak i brązowa skóra. Na końcu czarnuch. Bambino tez na szmaciaku nosiłem i mi pasowało. Co oczywiście nie oznacza, że każdy ma mieć taką samą wizję, ale z gumą już popłynąłeś Fajnie wygląda na NATO. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Stycznia 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hhtt 11 #3625 Napisano 9 Stycznia 2018 Pierwszy mechanik orient star titanium wz0031af Super Bardzo proszę o więcej zdjęć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach