Burns 4455 #4651 Napisano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Odnośnie balansu - chińszczyzna droga nie jest! Moje doświadczenia co do cen są podobne. Co do usługi - zegarmistrz pewnie by go wyczyścił lub "naprostował" koszty te same, różnica w czasie usługi, ale jak należycie -warto poczekać!Co do 211 - to moim zdaniem najbardziej dowalona 5oiątka jaką widziałem (nato profesjonalnie wygląda tylko na zdjęciach, poza tym to zwykła szmata - ja nie lubię)@Istvan - nie wiem co się doj**ałeś do tej bransolety, w tej cenie użytkowo jak na Seiko to najlepsze co może być - zrozumiesz jak latem pojedziesz na wakacje przy ~30C! Żółw, niby ta sama jakość czy brak jakości, ale tych 20mm nie da się nosić. Naprawdę węższa szerokość, daje niesamowity komfort co widać, że wyznaje również Rolex. Zamienniki, które masz w domyśle to dla mnie jeszcze większe g niż oryginał. Jedyne co warte grzechu to dedykowana guma crafterblue dla nadgarstków nieprzekraczających 19cm lub pogrubiana skóra do 6mm szyta przez paskorobów.Naprawdę wypad z tym twoim nato, bo oszukujesz sam siebie próbujesz przekonać innych - może być, ale jednym słowem średniawka! (szmata to szmata!) Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4652 Napisano 4 Grudnia 2016 A żony są w domach a ku...za płotem * To odnośnie szmat co to @Burns wspominał *cytat z filmu "Kroll" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #4653 Napisano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Tylko bransoleta. Może idealna nie jest ale mimo wszystko to bransoleta. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #4654 Napisano 4 Grudnia 2016 dobre nato nie jest złe ale bransoleta sumo mi osobiście się podoba i jest bardzo wygodna. nie zamieniłbym jej na szerszą. Jak miałbym się do czegoś przyczepić to do wykończenia powierzchni w kółku - Waldzior, mam nadzieję że nie jest zły, że wykorzystałem Twoją fotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #4655 Napisano 4 Grudnia 2016 Popieram frakcję bransoletową trollu miałem bardzo podobne odczucia co do żelastwa w Sumo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4656 Napisano 4 Grudnia 2016 Moim zdaniem wygląda bardzo fajnie i jeżeli nosi Ci się dobrze, to nie słuchaj maruderów. Ma być przyjemnie a nie z obowiązku. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41543 #4657 Napisano 4 Grudnia 2016 Ja Sumo nosiłem na kajdanie oryginalnym, yobokies oraz na skórze specjalnie zrobionej. Na nato nie nosiłem. Wtedy jeszcze nie lubiłem nato. Teraz na pewno bym spróbował. Tylko Sumo nie mam obecnie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4658 Napisano 5 Grudnia 2016 SRU 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #4659 Napisano 5 Grudnia 2016 Kapitalny jest ten byczek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #4660 Napisano 5 Grudnia 2016 no to grzejemy kotlety dalej: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #4661 Napisano 5 Grudnia 2016 Jak tak dalej pójdzie, to przez te wszystkie napisy ciężko będzie określić kolor tarczy... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4662 Napisano 5 Grudnia 2016 A co to motyla noga jest ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #4663 Napisano 5 Grudnia 2016 (edytowane) tsunami, iksy, padi. Koronka łysa, może wsadzą tam jakąś nową sygnaturkę nawiązując do dyskusji w vintage o vintage - niedługo chyba zaczniemy dzielić seiko na erę sprzed "X" i "X" Edytowane 5 Grudnia 2016 przez trollu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4664 Napisano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Jednym słowem świat zegarkowy schodzi na ....manowce Edytowane 6 Grudnia 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4665 Napisano 5 Grudnia 2016 Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #4666 Napisano 6 Grudnia 2016 SRU Sol co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #4667 Napisano 6 Grudnia 2016 SCEB009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #4668 Napisano 6 Grudnia 2016 (edytowane) no to grzejemy kotlety dalej: Ciekawe czy do sklepów też wejdzie jako "Special EDITOIN" Edyta: na dekielku jest też "Ceramics", jesli chodzi o bezel to było by dość pozytywnie, czy te shroud-y są z ceramiki? Edytowane 6 Grudnia 2016 przez vitriol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #4669 Napisano 6 Grudnia 2016 Shroud raczej tylko. Niestety w sieci są zdjęcia tych tuńczyków za kilka tys. $ z rozbitym.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27183 #4670 Napisano 6 Grudnia 2016 Paneraie ceramiczne się tłuką, to Seiko też może. Jest równouprawnienie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 434 #4671 Napisano 6 Grudnia 2016 A ja kupiłem kwarcowego automata.. [/url 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4455 #4672 Napisano 6 Grudnia 2016 Paneraie ceramiczne się tłuką, to Seiko też może. Jest równouprawnienie z ta różnicą, że Seiko mimo oszpecenia nadal da się używać - PAMa już nie:PAM: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #4673 Napisano 6 Grudnia 2016 + dla Seiko Akism, fajny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 434 #4674 Napisano 6 Grudnia 2016 Na żywo fajnie się prezentuje,to stary model arctury,leżak magazynowy.Dość dobrze wykonany,już wiem,czemu to była nieco droższa linia.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #4675 Napisano 6 Grudnia 2016 można ref? świetnie wygląda. Bransoleta nie w moim stylu, chyba po raz pierwszy podoba mi się taki bezel, do tej pory metalowy pierścień z żłobionymi cyferkami raczej do mnie nie trafiał. Indeksy ciekawie się zapowiadają, więcej fot by się przydało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach